[quote=spyglencija,2008 08 06, 12:47]
man sita ideja labai patiko tai visa savaite ieskojau stikliniu obuoliuku stai radau kur ju galima isigyti:
http://www.rimineta.lt/?group;35
O as mačiau stiklinių obuolių, kriaušių Mindaugo Maximoje, suvenyrų skyriuje, nuo alkoholio skyriaus pusės, kur visokios servetėlės, žvakutės ir pan.
aciu pupune uz info;)
QUOTE(spyglencija @ 2008 08 06, 12:47)
man sita ideja labai patiko tai visa savaite ieskojau stikliniu obuoliuku stai radau kur ju galima isigyti:
siandien nuvaziuos mano MB paziureti ar ju yra,o tada mergickos jums pranesiu
siandien nuvaziuos mano MB paziureti ar ju yra,o tada mergickos jums pranesiu
mes kur dovanojome, tai buvo lygiai tokie patys kaiop kad cia nuotraukose pavaizduoti Maciau ir as maximoje, bet jie ne is tolo sitiems stikliniams neprilygsta
na as ir pagalbos prasausi nezinom ka dovanoti tevams...matot mano MB tecio nera (issiskyre senai) ir jo mamyte antros puses neturi tai bus viena,o mano mamyte irgi su kitu vyru gyvena pateviu mano ir mokes uz daug ka tai tikrai reik kazka bet neisivaizduoju kas tokioje situacijoje tiktu.....prasau padekite
o mes abiems teveliams vienodas dovanas padarem - stiklinius sahmatus,
nu kazkaip "i tema" pataikem. ir vieni ir kiti po to ziemos vakarais zaide
nu kazkaip "i tema" pataikem. ir vieni ir kiti po to ziemos vakarais zaide
QUOTE(agnute22 @ 2008 08 11, 19:00)
padekite sugalvoti
pasiskaityki foruma nuo pradzios tikrai ideju rasi neblogu
Mes tai tėveliams dovanojom medinius grazius rėmelius , kurių viduj įdėjom gražų lapą, ant kurio buvo įrašyta: "Čia bus mūsų vestuvinė nuotrauka. Jūsų Vaida ir Artūras" Jiems labai patiko Reikia dabar tik išrinkti kadrą ir atspausdinti nuotrauką
QUOTE(Lovelyvaidut @ 2008 08 13, 13:13)
Mes tai tėveliams dovanojom medinius grazius rėmelius , kurių viduj įdėjom gražų lapą, ant kurio buvo įrašyta: "Čia bus mūsų vestuvinė nuotrauka. Jūsų Vaida ir Artūras" Jiems labai patiko Reikia dabar tik išrinkti kadrą ir atspausdinti nuotrauką
super dovana -
manau, kad tinka ir tada, kaip yra tik mama...
o mes nupirkom gerus stalo irankiu rinkinius abiems vienodus t4veliai irgi labai patenkinti
Mes nupirkom vienodus albumus su baltais mediniais virseliais abiejuju musu teveliams. Oi, kiek truko paieska tokiu albumu , kuriu virselis buti tvirtas ir, kad ji galima butu panaudoti kaip remelius. Ant virselio i viena remeli idejome tevu vestuvine nuotrauka (mano tevams - ju nuotrauka, maniskio - jo tevu), po to musu mazukiu, tada ten, kur pati didziausia uzraseme "vestuvine nuotrauka", o kur liko trys maziukai remeliai uzraseme "anukas", "anuke" ir "gal anukas (e)"
Viduje albumo sudejome musu vaikystes graziausias nuotraukas (pvz. mano pradejome nuo tevu vestuviu....ir taip iki musu su busimuoju pirmos pazinties nuotraukos), o likusi adidziaja albumo dali teveliai tikriausiai panaudos musu vestuvinems nuotraukoms, kurias po povestuvines keliones mes jiems ir padovanosime
Visa sia dovanele planuojame teikti po tevu zidinio iteikimo. Susirasiau grazius zodzius teveliams (oi bloviau kurdama ) , juos uzrasiau ant grazios atvirutes (atvirutes ieskojau is panasios teksturos kaip ir albumo lapai, t. y. su tokiu pukeliu) ir ta diena (oi kaip ji jau greitai ) po teveliu zidinio iteikimo planuoju tuos zodzius perskaityti (as uz mus abu) ir albuma su viduje iklijuota ta atvirute iteikti teveliams kaip dovana.
Po viso sito pagal repertuara turetu groti dainos teveliams: mamytems:M. Mikutavicius Feat Dzimba "As labai myliu savo mama" (cia M. Mikutavicius su vaikuciais), o teveliui (tik maniskio teveliui, nes manojo jau labai seniai nebera, todel jam bus skirta pati nuosirdziausia tylos minute) "Meiles daina teciui" (kas dainuoja nezinau, bet toks sveplas mazas berniukas
Neispeikit labai
Viduje albumo sudejome musu vaikystes graziausias nuotraukas (pvz. mano pradejome nuo tevu vestuviu....ir taip iki musu su busimuoju pirmos pazinties nuotraukos), o likusi adidziaja albumo dali teveliai tikriausiai panaudos musu vestuvinems nuotraukoms, kurias po povestuvines keliones mes jiems ir padovanosime
Visa sia dovanele planuojame teikti po tevu zidinio iteikimo. Susirasiau grazius zodzius teveliams (oi bloviau kurdama ) , juos uzrasiau ant grazios atvirutes (atvirutes ieskojau is panasios teksturos kaip ir albumo lapai, t. y. su tokiu pukeliu) ir ta diena (oi kaip ji jau greitai ) po teveliu zidinio iteikimo planuoju tuos zodzius perskaityti (as uz mus abu) ir albuma su viduje iklijuota ta atvirute iteikti teveliams kaip dovana.
Po viso sito pagal repertuara turetu groti dainos teveliams: mamytems:M. Mikutavicius Feat Dzimba "As labai myliu savo mama" (cia M. Mikutavicius su vaikuciais), o teveliui (tik maniskio teveliui, nes manojo jau labai seniai nebera, todel jam bus skirta pati nuosirdziausia tylos minute) "Meiles daina teciui" (kas dainuoja nezinau, bet toks sveplas mazas berniukas
Neispeikit labai