Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 19, 15:36)
ne,ne kad isdidintu,o kad nupiestu,piestuku,ar dazais smile.gif  g.gif dabar prisiminiau,kad tevas mano sake,kad reik jaunajai vyro tevam dovanot,o jaunajam jaunosios tevam,ar cia nusisneketa?

oi net nzn, mes tai bendrai dovanojom tiek vieniem, tiek kitiem tevam. visgi seima jau - ir viskass kartu, bendra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 19, 17:36)
ne,ne kad isdidintu,o kad nupiestu,piestuku,ar dazais smile.gif  g.gif dabar prisiminiau,kad tevas mano sake,kad reik jaunajai vyro tevam dovanot,o jaunajam jaunosios tevam,ar cia nusisneketa?

Na mes dovanojom venodas dovanas abiems teveliams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliukas5 @ 2008 06 25, 12:57)
Na mes dovanojom venodas dovanas abiems teveliams  smile.gif

mes irgi vienodas dovanosim,tik dar nesugalvojau ka,o laika stai eina doh.gif
Atsakyti
Mes tėvams dovanojom vazas su gražiais išgraviruotais žodžiais.
Atsakyti
laba smile.gif
man iki vestuviu liko 17 dienuo vis dar neturiu dovanu nei tevams nei pirsliams smile.gif noriu kazko kas liktu prisiminimui bet nenoriu dovanot foto smile.gif gal galit patart buciau labai dekinga smile.gif beje pirsliams norim kazko nelabai brangaus bet ispudingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mucke @ 2008 07 01, 20:13)
laba smile.gif
man iki vestuviu liko 17 dienuo vis dar neturiu dovanu nei tevams nei pirsliams smile.gif noriu kazko kas liktu prisiminimui bet nenoriu dovanot foto smile.gif gal galit patart buciau labai dekinga smile.gif beje pirsliams norim kazko nelabai brangaus bet ispudingo  blush2.gif

Liudininkams dovanojom vaza su svarovskiu, dar išgraviravom: Ačiū, kad buvote kartu. mūsų vardai ir data biggrin.gif
Atsakyti
aga cia gera mintis su tom vazom smile.gif bet man dar ir labai patiko ta mintis su skrynia pirsliams smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano mama labai seniai svajoja apie tortine (na tokia vaza ant kojeles, kaip padeklas, tortui padet), tai tevam padovanosim ja ir isgraviruosim kazka, o pas MB mama amziais pilna saldumynu, tai jai padovanosim tokia vaza keliu aukstu, kur juos gales sudeti, ir taip pat kazka isgraviruosim ax.gif
Atsakyti
na, tėvams mes sugalvojom nupirkti kelionė garlaiviu. Kadangi tai vyks Druskininkuose, tai plausk garlaiviu iki Lišlaivos piliakalnio, eis į vienuolyną ir grįš atgal Vestuvės truks dvio dienas, tai pirmadienį galės sau plaukiot biggrin.gif nes nei vieni, nei kiti tokios pramogos dar neturėjo.
o vat ką daryt su piršliais.... sudėtingas klausimas... g.gif
Atsakyti
Kadangi mes savo tevams esame vaisiai(tikriausiai supratot ka norejau pasakyt?)

tai mes su MB nupirkom tiek vieniem tiek kitiems tevams du didelius stiklinius obuoliuos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2008 07 02, 19:37)

tai mes su MB nupirkom tiek vieniem tiek kitiems tevams du didelius stiklinius obuoliuos wub.gif  wub.gif

galima būtų sužinoti kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2008 07 02, 21:37)

tai mes su MB nupirkom tiek vieniem tiek kitiems tevams du didelius stiklinius obuoliuos wub.gif  wub.gif

wow kokia originali ideja ir dovana thumbup.gif
Atsakyti