Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

thumbup.gif
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 17, 21:03)
O aš niekam jokių dovanų nedarysius, tėvam galiu ir tyliai po visko kartu susėdus padėkot už pagalbą. O čia kaip kokių "bravo " statulėlių dalybų daryt nenoriu smile.gif

Atsakyti
As galvoju tevams dovanot elektroninius nuotaruku remelius - i juos gali sukelti daug nuotrauku, netgi filmu, nu cia panasiai kaip kompas. Manau, butu jiem smagu - isijungia remelius ir rodo paeiliui visas nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaMiau @ 2008 04 18, 14:03)
As galvoju tevams dovanot elektroninius nuotaruku remelius - i juos gali sukelti daug nuotrauku, netgi filmu, nu cia panasiai kaip kompas. Manau, butu jiem smagu - isijungia remelius ir rodo paeiliui visas nuotraukas smile.gif

kas cia per daiktas? gal galima butu placiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 04 18, 14:28)
kas cia per daiktas? gal galima butu placiau  g.gif

plačiau mirksiukas.gif o jeigu paprastai kalbant, tai rėmelis, kuriame yra saugoma daug foto, o matai tą, kurią nori. Nereikia daryti popierinių, tiesiog pasirenki iš atminties
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 04 18, 14:42)
plačiau mirksiukas.gif  o jeigu paprastai kalbant, tai rėmelis, kuriame yra saugoma daug foto, o matai tą, kurią nori. Nereikia daryti popierinių, tiesiog pasirenki iš atminties

blink.gif
"Digital Photo Display" turėtų kainuoti apie 700 litų. Tai gerokai daugiau, nei daugelis esame pasiryžę išleisti mielam elektroniniam niekučiui. "

manau tada jau geriau tevus i sanatorija issiusti... ar kokia kelione netolima
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 04 18, 12:49)
blink.gif
"Digital Photo Display" turėtų kainuoti apie 700 litų. Tai gerokai daugiau, nei daugelis esame pasiryžę išleisti mielam elektroniniam niekučiui. "

Mes gyvenam UK, tai cia tokie remeliai nera brangus, kaina panasiai nuo £40 iki £70, priklausomai nuo ju dydzio. O Lietuvoj, tai jo - gali but brangoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 04 18, 13:49)
. "

Aš irgi sutikčiau, kad geriau tėveliams kokia kelionę suorganizuoti.Ar į sanatoriją, ar dar kur nors, kad jie pailsėtų nuo visų rūpestėlių. biggrin.gif
Atsakyti
Mes dar nesugalvojome ka tevams dovanuosime wink.gif na dar yra laiko tuo pasirupinti ax.gif
Atsakyti
Aš mačiau labai gražių angelų miegančių sparnuose. Tai ko gero pirksime su saviškiu tuos angeliukus ir įteiksim juos neįpakuotus mamoms pasakydami gražius žodžius. Tik va ką nupirkti mano būsimam uošviui, negi tokią pačią statulėlę angelą kaip mamoms g.gif
Atsakyti
Mes pas dailininka uzsisakysim, kad gimines medi nupiestu (jo teveliams ju gimines, o mano - musus gimines). Dailininkas nupies tik medi su lapais, o i lapu vietas uzsakysim nuotraukas ant drobes ispaustas ir jas iskarpe pagal lapeliu formas iklijuosime 4u.gif
Kol kas nieko geriau nepavyksta sugalvoti ax.gif
Papildyta:
pamirsau parasyti, kad paliksime tusciu lapeliu teveliu isvajotiems anukeliams 4u.gif
Atsakyti
Mes kazkaip nieko neketiname dovanoti blush2.gif nes net baliaus jokio nedarome, tai gal nelabai ir bus kaip ten po baznycios lauke ir dovanotis... tik va, tuokiames geguzes 3, o 4 - motinos diena, tai mamos vis vien jau gaus dovanu siaip ar taip 4u.gif
Atsakyti
Mes mamoms padovanojome po krištolinę vazą, o uošviui nupirkau piniginę.
Atsakyti