Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(secrecy @ 2008 03 11, 19:28)
O mes tai sugalvojom stai ka....

Kadangi sakoma, kad biografija baigiasi vestuvemis, tai padarysim albumiuka su musu biografija. Idesim mazu foto, didesniu, dar didesniu... Prie kiekvieno etapo parasysim padekos zodzius:
padekosim uz kudikyste (uz lopsines, uz bemieges naktis ir t.t.);
padekosim uz vaikyste (uz mokytus vaikiskus eilerascius darzelyje, siutus rubelius vaidinimams, pirktus zaislus.. ir t.t.);
uz jaunyste (uz supratingum, kantrybe paauglysteje ir t.t.).
Gale idesim jau musu abieju foto ir parasysime, kad 2008-08-02 baigesi musu 4u.gif

Sveikos, musu vestuves visai neseniai buvo tai vis galvojom ka cia padovanojus. Nes kazkaip manau tevams yra malonu kai vaikai padekoja uz rupesti, demesi... Tai galvojom ir likom prie 1.nuotrauku albumo, 2.nuotrauka remely + CD filmas kur virsely pati padariau (irgi nuotrauka, eilerastukas, parasai, data....)
O sita anksciau pamineta dovata tikrai superine, gaila kad pati nesusimasciau kazka panasaus padaryti g.gif Bet kazka panasaus gavome per vestuves is pirsliu smile.gif Jie sventes metu paleido albuma ir kiekvienas svecias prie patikusios nuotraukytes turejo pasirasyti, sveikinimus parasyti. Labai faina, nes visi sveikinimai vienoj vietoj, prisimeni kas dalyvavo vestuvese thumbup.gif
Atsakyti
Mano tevai issiskyre... gyvena atskirai, per vestuves bus abu... Tai neiseina dovanot jiems kazka bendro.. Labai noreciau jokiu padeku ir kalbu nesakyt, nes iskart apsizliumbciau, pati save zinau.. man kas biski, ir asaros rieda...
Na del dovanu, daugelis cia issakytu ideju itin grazios ir geros... reikes pabandyt pasiieskot tu remeliu, kur iskart kelias nuotraukas galima idet.. ir padaryt- MB tevams bendra, o maniskiams atskirai... g.gif gal.....
Atsakyti
QUOTE(satari @ 2008 03 26, 22:26)
merginos,gal galit atsiust kokius grazius padekos zodzius tevam? buciau dekinga

"Mieli tėveliai, šiandien Jūs braukiate ašarą... turbūt kaip ir tada, kai mes žengėme pirmą žingsnį. Bet šiandien pirmą žingsnį žengiame mes kartu ir jau į mūsų bendrą gyvenimą. Todėl norime Jums padėkoti iš visos širdies už mūsų laimingą vaikystę, už meilę, kurią gavom iš Jūsų, už viską viską - iš širdies. Ir prisiminimui norime Jums įteikti švyturį - buvote ir liksite mums švyturiais." ir iteikeme svyturiu su degancia zvakute viduje...buvo saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2008 04 14, 13:07)
"Mieli tėveliai, šiandien Jūs braukiate ašarą... turbūt kaip ir tada, kai mes žengėme pirmą žingsnį. Bet šiandien pirmą žingsnį žengiame mes kartu ir jau į mūsų bendrą gyvenimą. Todėl norime Jums padėkoti iš visos širdies už mūsų laimingą vaikystę, už meilę, kurią gavom iš Jūsų, už viską viską - iš širdies. Ir prisiminimui norime Jums įteikti švyturį - buvote ir liksite mums švyturiais." ir iteikeme svyturiu su degancia zvakute viduje...buvo saunu  thumbup.gif

Labai graži idėja thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
aciu to dru-gelis, tikrai labai gera mintis thumbup.gif

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
o būtina tas dovanas dovanot? Papildomų ašarų kaip ir nesinorėtų ....
Atsakyti
buvau panasios nuomones, mane tie visi verkavimai taip nervina, atrodo pagrindinis vestuviu atributas.

bet vsi tiek reikes teveliams padekoti ir iteikti kokia maza dovanele.
Mes iteiksim kokia simbiline maza dovanyte, tiesiog atminimui...
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 04 15, 12:48)
o būtina tas dovanas dovanot? Papildomų ašarų kaip ir nesinorėtų ....

O kam dovanojant verkti? biggrin.gif Mes irgi buvome nusprendę didelių dovanų nedovanoti. Taip ir padarėme. Įteikėme simbolines ir buvo labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2008 04 15, 17:42)
O  kam dovanojant  verkti? biggrin.gif Mes  irgi  buvome  nusprendę  didelių  dovanų  nedovanoti.  Taip  ir  padarėme. Įteikėme  simbolines  ir    buvo  labai  gerai biggrin.gif

Niu tai pasakysi ačiū mama, kad užauginai ir pam pamparam ir jau ašarų upeliai....kiek mačiau visur taip. Arba dovana kokia turi būt, net nežinau g.gif Vazų, staltiesių ar knygučių kažkaip nenoriu aš dovanoti smile.gif
Niekaip negaliu pamiršt vienos draugės vestuvių - kol muzikantas šneka, groja, visiems linksma, visi juokias...tik atsistoja piršliai - dievaži nuotaika kaip per laidotuves.. doh.gif
Atsakyti
nu man tai tos pirktines dovanos kazkaip neidomiai atrodo,tai pas tokia menininke uzsakiau ranku darbo angelus:ten jei nerti vaseliu,o pati ta angelo suknele medziagine,o is jos padarytas uzsleptas maiselis,ten jau gali idet ka nori.buvo padarius pardavimui mazesniuis tai as uzsakiau kad padarytu didesnius.manau nebloga ideja,tokio dalyko bent jau nenusipirks betkokioj parduotuvej.
Atsakyti
O aš niekam jokių dovanų nedarysius, tėvam galiu ir tyliai po visko kartu susėdus padėkot už pagalbą. O čia kaip kokių "bravo " statulėlių dalybų daryt nenoriu smile.gif
Atsakyti