Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(secrecy @ 2008 03 11, 19:28)
O mes tai sugalvojom stai ka....

Kadangi sakoma, kad biografija baigiasi vestuvemis, tai padarysim albumiuka su musu biografija. Idesim mazu foto, didesniu, dar didesniu... Prie kiekvieno etapo parasysim padekos zodzius:

padekosim uz kudikyste (uz lopsines, uz bemieges naktis ir t.t.);
padekosim uz vaikyste (uz mokytus vaikiskus eilerascius darzelyje, siutus rubelius vaidinimams, pirktus zaislus.. ir t.t.);
uz jaunyste (uz supratingum, kantrybe paauglysteje ir t.t.).

Gale idesim jau musu abieju foto ir parasysime, kad 2008-08-02 baigesi musu kaip atskiru zmoniu biografija (zinoma graziais zodziais), nes nuo siol mes nebesame (musu vardai ir pavardes), o esame seima ir pradedame savo seimos biografija. Nuo siol mes abu esame abieju tevu vaikai ir jie visi yra musu abieju tevai. Zodzius dar galvosim, bet pagrindine mintis tokia. Siuos zodzius mes sakysime tada, kai reikia tevams sakyti kalba, bandysime gauti projektoriu ir per ji rodyti foto, o po to padovanosime albuma. Neispeikit labai  4u.gif

Nera ka peikti...tikrai nuostabi ideja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2008 03 11, 19:28)

Kadangi sakoma, kad biografija baigiasi vestuvemis, tai padarysim albumiuka su musu biografija. Idesim mazu foto, didesniu, dar didesniu... Prie kiekvieno etapo parasysim padekos zodzius:

padekosim uz vaikyste (uz mokytus vaikiskus eilerascius darzelyje, siutus rubelius vaidinimams, pirktus zaislus.. ir t.t.);

Gale idesim jau musu abieju foto ir parasysime, kad 2008-08-02 baigesi musu kaip atskiru zmoniu biografija (zinoma graziais zodziais), nes nuo siol mes nebesame (musu vardai ir pavardes), o esame seima ir pradedame savo seimos biografija. Nuo siol mes abu esame abieju tevu vaikai ir jie visi yra musu abieju tevai. Zodzius dar galvosim, bet pagrindine mintis tokia. Siuos zodzius mes sakysime tada, kai reikia tevams sakyti kalba, bandysime gauti projektoriu ir per ji rodyti foto, o po to padovanosime albuma. Neispeikit labai  4u.gif

oi kaip graziai sugalvojot wub.gif , net siurpuliukai per kuna nubego skaitant rolleyes.gif .
Atsakyti
na as jau susituokiau pries tris metus tai galiu patart smile.gif mes savo teveliams padovanojom grazius remelius musu vestuvinems nuotraukoms,kadangi pirsliai buvo vyro sesuo su vyru (jau daug metu) tai mes jiem pirkom suvenyra moteris pasilenkusi o vyras jai ant uzpakalio sedi (taupykle tokia),poroms taip pat simboliskai suvenyrus atitinkancius vestuves (kurie nesusituoke tiems kazka su priminimu kad reiketu jau mirksiukas.gif ) o sveciams tai padekojom kad dalyvavo us palinkejimus dovanas ir svente tesesi keturias dienas thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi turiu tik mama ir rysys tarp musu labai glaudus tai niekai nesugalvoju kazko labai ypatingo, o taip norisi. Ji pas mane dar labai jauna, o vat busimojo tevai pagyvene zmones, tai irgi neismanau ka cia padovanot g.gif
Atsakyti
Mes dovanas tėvams jau seniai galvojam teikti kaip padėką už viską, tik mūsų vestuvių mėnesį gaunasi taip, kad vieno tėvai švenčia 25-ąsias, kito - 30-ąsias vestuvių metines wub.gif Tai ir nesugalvojam, ar susieti tas dovanas, ar padaryti makalynę ir dovanas dovanot kiekviena proga atskirai g.gif
Atsakyti
o aš net nežinojau, kad dovanas reikia dovanot tėvams ir kitiems blush2.gif galvojau visi tik mums neš lotuliukas.gif o jei rimtai, net nežinau ką sugalvoti tokio padovanot doh.gif gal padarysiu ir įrėminsiu nuotrauką mes su jais kartu ir bus geriausiai
Atsakyti
secrecy Paskelbta 2008 03 11, 20:28

Gale idesim jau musu abieju foto ir parasysime, kad 2008-08-02 baigesi musu kaip atskiru zmoniu biografija (zinoma graziais zodziais), nes nuo siol mes nebesame (musu vardai ir pavardes), o esame seima ir pradedame savo seimos biografija. Nuo siol mes abu esame abieju tevu vaikai ir jie visi yra musu abieju tevai. Zodzius dar galvosim, bet pagrindine mintis tokia. Siuos zodzius mes sakysime tada, kai reikia tevams sakyti kalba, bandysime gauti projektoriu ir per ji rodyti foto, o po to padovanosime albuma. Neispeikit labai

niu man si ideja irgi patiko, tik as masciau biskiuka kitaip... padaryti kaip dideli paveiksla is tokiu nuotrauku su visokiais graziais zodziais ir siaip gal kokiais papuosimais... niu kol kas dar tik mintys, nes isvis dar nezinau ka cia tevams abieju padovanot... g.gif unsure.gif
o plius dar viena problemele... verysad.gif mano mamytes jau nera, o tetis gyvena su kita moteriske ir bus su ja, as su ja sutariu ir gan normaliai, bet mamos neatstos, tai nezinau kaip reikes sakyt kokius zodzius, atseit teveliai ir t.t. as jos nei mama nei pamote negaliu vadint.. verysad.gif man ji tiesiog zmogus, su kuriuo teciui gera.. tai galvoju kazkaip issisukt nuo tu graziu zodziu sakymo, nes tikrai apsizliumbsiu.. cray.gif ir daugelis ideju atpuole, kaip kad marskinelius ar puodelis su "geriausias tetis" "geriausia mama"... tai gal toks didelis paveikslas su isimintinom nuotraukom tiks, nes siaip manau remeliai ar nuotraukos buna vertinamos.. gal dar kas ka pasiulys??? unsure.gif be to, nezinau ar vestuviu diena vaziuot pas mama i kapus, nors jie visai netoli nuo namu, bet reikia vis tiek turbut po visu ceremoniju vaziuot, o ne pries??? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano draugė važiavo ant mamos kapų, bet čia priklauso nuo situacijos, geografinės padėties ir t.t
Važiavo jau po visų ceremonijų.
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 03 18, 17:58)
niu man si ideja irgi patiko, tik as masciau biskiuka kitaip... padaryti kaip dideli paveiksla is tokiu nuotrauku su visokiais graziais zodziais ir siaip gal kokiais papuosimais... niu kol kas dar tik mintys, nes isvis dar nezinau ka cia tevams abieju padovanot...  g.gif  unsure.gif
o plius dar viena problemele...  verysad.gif mano mamytes jau nera, o tetis gyvena su kita moteriske ir bus su ja, as su ja sutariu ir gan normaliai, bet mamos neatstos, tai nezinau kaip reikes sakyt kokius zodzius, atseit teveliai ir t.t. as jos nei mama nei pamote negaliu vadint..  verysad.gif man ji tiesiog zmogus, su kuriuo teciui gera.. tai galvoju kazkaip issisukt nuo tu graziu zodziu sakymo, nes tikrai apsizliumbsiu..  cray.gif ir daugelis ideju atpuole, kaip kad marskinelius ar puodelis su "geriausias tetis" "geriausia mama"... tai gal toks didelis paveikslas su isimintinom nuotraukom tiks, nes siaip manau remeliai ar nuotraukos buna vertinamos.. gal dar kas ka pasiulys???  unsure.gif  be to, nezinau ar vestuviu diena vaziuot pas mama i kapus, nors jie visai netoli nuo namu, bet reikia vis tiek turbut po visu ceremoniju vaziuot, o ne pries???  unsure.gif  verysad.gif

Mes irgi vaziuosim ant MB mamos kapo po visu ceremoniju, po CMB ir baznycios.Padesim gelyciu,uzdegsim zvakutes...Nors jei netoli namu kapeliai,tai manau tikrai galima ir pries nuvaziuot,cia nera jokiu taisykliu kada vaziuot pries ar po ceremonijos.Mes vaziuosim po visko,nes pakeliui viskas gaunasi.
O del graziu zodziu teveliams na tai galetum vien tik teciui juos sakyt,bet jei jis turi kita moteri,jam su ja gera ir dar tu su ja gerai sutari,tai nekaip atrodytu is tavo puses, ir manau tikrai isizeistu ir jinai ir tuo paciu tavo tetis nejaukiai pasijaustu.Na jo,cia tai dilema g.gif o gal i tavo tuos grazius zodzius imanoma kaip nors iterpti ir ja,padekoti,kad jinai yra salia tecio,kad suteikia jam laimes,o tuo paciu ir tu esi laiminga,kad jisai laimingas...Na kazka panasaus ax.gif blush2.gif
Kas del dovanu,tai manau gali ir neatsisakyt tu minciu apie puodelius ar marskinelius.Teciui gali parasyt "Geriausiam teciui" ar pan,o jai kazkoki kitoki uzrasa sugalvot...tik kazkaip dabar nesugalvoju ka butu galima parasyt,kazkaip minciu nelabai siandien turiu,gal kuri pasiulys ka nors...O tu cia visai gera ideja davei su tais marskineliais thumbup.gif reiks ir man ka nors sugalvot,kokius nors linksmus uzrasus g.gif siaip norejau ireminta musu nuotrauka padovanot,bet tai bus tik po vestuviu,o per vestuves galiu marskinelius iteikt...na reiks dar man pamastyt smile.gif
Na o tau tikiuosi daviau kokiu minciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 18, 21:00)
Mano draugė važiavo ant mamos kapų, bet čia priklauso nuo situacijos, geografinės padėties ir t.t
Važiavo jau po visų ceremonijų.

QUOTE(cc-mark @ 2008 03 19, 02:28)
Mes irgi vaziuosim ant MB mamos kapo po visu ceremoniju, po CMB ir baznycios.Padesim gelyciu,uzdegsim zvakutes...Nors jei netoli namu kapeliai,tai manau tikrai galima ir pries nuvaziuot,cia nera jokiu taisykliu kada vaziuot pries ar po ceremonijos.Mes vaziuosim po visko,nes pakeliui viskas gaunasi.
O del graziu zodziu teveliams na tai galetum vien tik teciui juos sakyt,bet jei jis turi kita moteri,jam su ja gera ir dar tu su ja gerai sutari,tai nekaip atrodytu is tavo puses, ir manau tikrai  isizeistu ir jinai ir tuo paciu tavo tetis nejaukiai pasijaustu.Na jo,cia tai dilema g.gif o gal i tavo tuos grazius zodzius imanoma kaip nors iterpti ir ja,padekoti,kad jinai yra salia tecio,kad suteikia jam laimes,o tuo paciu ir tu esi laiminga,kad jisai laimingas...Na kazka panasaus ax.gif  blush2.gif
Kas del dovanu,tai manau gali ir neatsisakyt tu minciu apie puodelius ar marskinelius.Teciui gali parasyt "Geriausiam teciui" ar pan,o jai kazkoki kitoki uzrasa sugalvot...tik kazkaip dabar nesugalvoju ka butu galima parasyt,kazkaip minciu nelabai siandien turiu,gal kuri pasiulys ka nors...O tu cia visai gera ideja davei su tais marskineliais  thumbup.gif  reiks ir man ka nors sugalvot,kokius nors linksmus uzrasus g.gif  siaip norejau ireminta musu nuotrauka padovanot,bet tai bus tik po vestuviu,o per vestuves galiu marskinelius iteikt...na reiks dar man pamastyt smile.gif
Na o tau tikiuosi daviau kokiu minciu ax.gif

niu del kapu lankymo dar reikes pamastyti kaip cia geriau padaryti, kad labai neissimusti is veziu.. unsure.gif

o del dovaneliu, tai kol kas galvoju apie ta pati, daryti kaip ir musu su MB maza biografija su nuotraukom.. mano teciui maniske, o MB tevams jo maza biografija.. tik va reikes galvot kaip graziai apipavidalint.. g.gif kazkaip ta dovana man rodos ir grazi, ir su prasme galima padaryti.. rolleyes.gif tik va del zodziu dar nelabai ka galvojau, reikes kazka mastyti, kad arba minimaliai kazka pasakyti, arba isvis nieko, nes kad ir tema apie zodzius tevams skaitant vos neverkiau... blush2.gif ax.gif niu kaip nors.. jau kai bus kas galvoj daugiau, gal jau ir parodyt galesiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
merginos,gal galit atsiust kokius grazius padekos zodzius tevam? buciau dekinga
Atsakyti
Aš MB tėčiui nupirkau odine pinigine, o mamoms mes pirksim vazas iš Jiesios.
Atsakyti