Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

Mes padovanojome tevams po nuotrauka,is foto atelje didele ir apacioj grazus zodziai,aciu teveliai kad mus uzauginot... ir t.t. tai labai patiko!
Atsakyti
Aš tai dovanosiu dovanas tėvams, piršliams ir krikšto tėvams. Dar galvoju gal kažką padovanot pulkui, bet nesugalvoju ką. g.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 07, 09:50)
O as is kazkur pasivogiau tokia remeliu ideja: reikia nusipirkti tokius remelius, kur buna vienas didelis remas ir i ji dedamos kelios nuotraukos. Tada idedat savo vaikystes nuotrauku, Jusu abieju, kai draugavote, ir pora paliekat tusciu: i viena is ju bus ideta jusu vestuvene nuotrauka (jau veliau), o kita-uzuomina apie galimus anukus smile.gif

Labai sauni dovana teveliams thumbup.gif Mes ir taip darysim. Drauge per savo vestuves dovanojo remelius su nuotraukytem is vaikystes, is ju draugystes, tai labai faina wub.gif O tokios dovanos teveliams kaip pinigine ar pirstines, tai mano nuomone, netinka tokia proga schmoll.gif
Atsakyti
Supratau, kad dauguma dovanos savo vestuvines nuotraukas 4u.gif ... bet mes siaip ar taip gavojam padovanoti mudvieju portretines nuotraukas tevams, pirsliams, seneliams, artimiausiems draugams ... O gal daugiau nieko ir nereikia, net nezinau...pasimeciau visai verysad.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 10 kovo 2008 - 11:58
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 04, 12:45)
Dar vienas variantas dovanai ir tikriausiai mes taip darysim. Kažkurioje studijoje kur daro nuotraukas, o gal Copy1 daro tokius kristalus kur į vidurį gali įdėti nuotrauka, čia variantas kas nori nuotrauka tėvam dovanot. Vėliau dar patikslinsiu kur tai daro.. mirksiukas.gif

Ir man sita ideja patinka!

www.fotofabrikas.lt
Atsakyti
O per mano vestuves bus mano teveliu sidabrines vestuves o seneliu auksines. biggrin.gif Vat kokia svente. tai daba yra galvosukio kaip graziai pamineti tas ju sventes, nes jie nenori uzgozti musu vestuviu. Teveliaim tai sugalvijau nunerti mazycius rozinius ir zydrus batukus ir nupirkti po fofolbuma arba remeli. O kadangi mano teveliai vieni kelia musu vestuves tai po vestuviu jiem padovanosime nedidelia kelione ir vaziuosime visi keturi kartu savaitelei pailseti smile.gif
Atsakyti
Dar panašių kristalų yra Copy1, mačiau pavyzdį, nebloga kokybė thumbup.gif
Atsakyti
Man tai irgi patiko is fotofabriko ideja.Galvoju,gal padovanoti teveliams kristalr(sirdutes formos) musu nuotraukyte g.gif Tikrai grazi dovana butu,o tie remeliai manau nubode jau.Tik va,nesumastau kokia nuotraukyte ideti,juk vestuvines dar nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 03 10, 15:26)
Ir man sita ideja patinka!

www.fotofabrikas.lt

Va cia jau daug idomiau mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O mes tai sugalvojom stai ka....

Kadangi sakoma, kad biografija baigiasi vestuvemis, tai padarysim albumiuka su musu biografija. Idesim mazu foto, didesniu, dar didesniu... Prie kiekvieno etapo parasysim padekos zodzius:

padekosim uz kudikyste (uz lopsines, uz bemieges naktis ir t.t.);
padekosim uz vaikyste (uz mokytus vaikiskus eilerascius darzelyje, siutus rubelius vaidinimams, pirktus zaislus.. ir t.t.);
uz jaunyste (uz supratingum, kantrybe paauglysteje ir t.t.).

Gale idesim jau musu abieju foto ir parasysime, kad 2008-08-02 baigesi musu kaip atskiru zmoniu biografija (zinoma graziais zodziais), nes nuo siol mes nebesame (musu vardai ir pavardes), o esame seima ir pradedame savo seimos biografija. Nuo siol mes abu esame abieju tevu vaikai ir jie visi yra musu abieju tevai. Zodzius dar galvosim, bet pagrindine mintis tokia. Siuos zodzius mes sakysime tada, kai reikia tevams sakyti kalba, bandysime gauti projektoriu ir per ji rodyti foto, o po to padovanosime albuma. Neispeikit labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2008 03 11, 19:28)
O mes tai sugalvojom stai ka....

Kadangi sakoma, kad biografija baigiasi vestuvemis, tai padarysim albumiuka su musu biografija. Idesim mazu foto, didesniu, dar didesniu... Prie kiekvieno etapo parasysim padekos zodzius:

padekosim uz kudikyste (uz lopsines, uz bemieges naktis ir t.t.);
padekosim uz vaikyste (uz mokytus vaikiskus eilerascius darzelyje, siutus rubelius vaidinimams, pirktus zaislus.. ir t.t.);
uz jaunyste (uz supratingum, kantrybe paauglysteje ir t.t.).

Gale idesim jau musu abieju foto ir parasysime, kad 2008-08-02 baigesi musu kaip atskiru zmoniu biografija (zinoma graziais zodziais), nes nuo siol mes nebesame (musu vardai ir pavardes), o esame seima ir pradedame savo seimos biografija. Nuo siol mes abu esame abieju tevu vaikai ir jie visi yra musu abieju tevai. Zodzius dar galvosim, bet pagrindine mintis tokia. Siuos zodzius mes sakysime tada, kai reikia tevams sakyti kalba, bandysime gauti projektoriu ir per ji rodyti foto, o po to padovanosime albuma. Neispeikit labai  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko jūsų pasiūlymas dėl nuotraukų rėmelių iš kelių dalių. Mamoms gal tiktų lininės staltiesės g.gif
Atsakyti