as tai kiek zinau reikia kazka padovanoti tevams, kriksto tevams ir pirsliams!
QUOTE(Alionchik @ 2008 02 21, 11:54)
Sveikos
Kiek as zinau galima dovanoti bet ka,suvenira,dirza,bilieta i SPA centra ir t.t. Ir dar girdejau,kad jaunikis turi dovanoti jaunosios atimiesiems ir atvirksciai.bet del to garantuoti negaliu..
Kiek as zinau galima dovanoti bet ka,suvenira,dirza,bilieta i SPA centra ir t.t. Ir dar girdejau,kad jaunikis turi dovanoti jaunosios atimiesiems ir atvirksciai.bet del to garantuoti negaliu..
O jei mes zadam daryti mazytes vestuves, kuriose nebus net pirsliu (tik liudininkai), tai vistiek reikes dovanoti vieni kitiems?
QUOTE(Metide @ 2008 02 19, 16:33)
O, man labai patiko sita ideja. O kur rast tokius leliukus delniukuos?
Mes pirkom klaipėdoj akropoly (yra ir vilniuj) esančioj indų, taurių ir suvenyrų parduotuvėj Bohemijos pasaulis, jeigu aš teisingai prisimenu..
QUOTE(juu @ 2008 02 21, 12:20)
O jei mes zadam daryti mazytes vestuves, kuriose nebus net pirsliu (tik liudininkai), tai vistiek reikes dovanoti vieni kitiems?
dovanoti nebutina,girdejau kad ir didelese vestuvese nieko tevams nedovanojo,tai jau patis spresit
QUOTE(TAILER @ 2008 02 19, 11:33)
Mes ir nusprendem kokius labai garazius metalinius remelius nupirkt ir isgraviruot ka nors grazaus, tik mes vestuvine didele nuotrauka desim, nes manau, kad kiekvieni teveliai ar taip ar taip tikrai reminasi savo vaiku vestuvine nuotrauka
O jus dovanosit po keliu dienu ar prasysit fotografo, kad nuotraukas per nakti padarytu?
man iskylo klausimas, ar dovanas reikia dovanoti tik teveliams, ar ir krikstateviams, mociutems, broliams, seserims? as visai pasimetus, nes man mama kartoja, kad pagal tradicija tik jaunoji dovanoja jaunojo tevams
QUOTE(wesika @ 2008 03 04, 12:25)
man iskylo klausimas, ar dovanas reikia dovanoti tik teveliams, ar ir krikstateviams, mociutems, broliams, seserims? as visai pasimetus, nes man mama kartoja, kad pagal tradicija tik jaunoji dovanoja jaunojo tevams
Jaunoji jaunojo tevams, tuo tarpu jaunasis turetu dovanoti jaunosios tevams Ko gero, mama arba labai senas tradicijas prisimena (kai jaunoji i jaunojo namus iseidavo ir dovanu anytai vezdavo), arba sako tau tai, kuo turetum pasirupinti tu, laukdama kol tavo brangusis pasirupins tuo, kas jam priklauso
as manau (bet tik as), kad mazyte smulkmenele butu mociutems butu grazu (nepamirskit ir pirsliu), o visa kita - pagal jusu norus
Dar vienas variantas dovanai ir tikriausiai mes taip darysim. Kažkurioje studijoje kur daro nuotraukas, o gal Copy1 daro tokius kristalus kur į vidurį gali įdėti nuotrauka, čia variantas kas nori nuotrauka tėvam dovanot. Vėliau dar patikslinsiu kur tai daro..
mes planuojam padovanoti sveikatingumo savaitgali Birstone. Patys po vestuviu isleksim kopineti medu i uzsieni, o kad teveliai neliudetu, issiusim juos "atsigaut" po vestuviu