mes tai zadam tevam uzsakyti savaitgalio poilsi druskininkuose ar pan. o antra diena fotografas sake atves nuotraukas, tai dar ir nuotraukas didesnes tevams padovanosim!
O gal tevams patinka keraminiai gaminiai? Mano zmonai tai labai . Todel gimtadienio proga draugai padovanojo vaza-gele is cia. Tai atsidziaugt negalejo. Dar paskui ir as gavau raudona vaza-zuvi. Tai dar turim ir aromatine zvakide tu paciu zmoniu gamybos . Lietuvoje gamina, nereik del kokybes pergyvent. Ne Kinija kokia tai. Ir dizaino poziuriu labai grazus gaminiai. Originalus tokie. Zodziu mums labai patiko. Gal ir dar kam nors patiks.
Atsiprasau uz reklama. Bet gal kam dings galvos skausmas kokia dovana rinktis .
Atsiprasau uz reklama. Bet gal kam dings galvos skausmas kokia dovana rinktis .
Mes tėvam dovanojom tokias labai mielas keramikines figūrėles: vro tėvukams - delne miega berniukas, mano tėvukams - delne miega mergytė.. Ir, aišku, dar pridėjom gražų atviruką su gražiais padėkos žodžiais...
kaip zinome per savo vestuves reikia tevams dovanas padovanoti,tokias kurios atmintu vestuves.Ka galima butu padovanoti??pasidalinkime idejomis
QUOTE(*egzotika* @ 2008 02 18, 13:29)
kaip zinome per savo vestuves reikia tevams dovanas padovanoti,tokias kurios atmintu vestuves.
Pirma karta girdziu, kad tevams reikia dovanoti dovanas per vestuves . Cia kazkokia tradicija? Per musu vestuves bus mano tevu vestuviu metines, tai isivaizduoju, kad juos butu galima pasveikinti su ju svente, bet tada kazkaip negraziai iseina su mano busimojo tevais...
QUOTE(juu @ 2008 02 18, 15:11)
Pirma karta girdziu, kad tevams reikia dovanoti dovanas per vestuves . Cia kazkokia tradicija? Per musu vestuves bus mano tevu vestuviu metines, tai isivaizduoju, kad juos butu galima pasveikinti su ju svente, bet tada kazkaip negraziai iseina su mano busimojo tevais...
o ziuriu ne mes vieni svesim dvejas vestuves vienu metu, mano tevuku sidabrines vestuves bus:)
QUOTE(vijoleta20 @ 2008 02 18, 14:25)
o ziuriu ne mes vieni svesim dvejas vestuves vienu metu, mano tevuku sidabrines vestuves bus:)
o mano teveliams bus 24 metai.
QUOTE(ciiikiii @ 2008 02 18, 15:04)
aciu esu naujoke,dar nelabai gerai moku naudotis sia sistema
Mes airijoj pamatem dailininka kuris labai graziai piesia,taj susitarem su juo,jis mums pagal musu nuotrauka su piestuku nupies mumis,ireminsim i remelius ir dar sone isgraviruosim,manau turetu buti grazu
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 02 19, 01:06)
Mes airijoj pamatem dailininka kuris labai graziai piesia,taj susitarem su juo,jis mums pagal musu nuotrauka su piestuku nupies mumis,ireminsim i remelius ir dar sone isgraviruosim,manau turetu buti grazu
Mes ir nusprendem kokius labai garazius metalinius remelius nupirkt ir isgraviruot ka nors grazaus, tik mes vestuvine didele nuotrauka desim, nes manau, kad kiekvieni teveliai ar taip ar taip tikrai reminasi savo vaiku vestuvine nuotrauka
QUOTE(Šponka @ 2008 01 27, 22:27)
Mes tėvam dovanojom tokias labai mielas keramikines figūrėles: vro tėvukams - delne miega berniukas, mano tėvukams - delne miega mergytė.. Ir, aišku, dar pridėjom gražų atviruką su gražiais padėkos žodžiais...
O, man labai patiko sita ideja. O kur rast tokius leliukus delniukuos?