mes dovanojome batukus buvo du keramikiniai kūdikio bateliai - vienas uošviam -kitas maniškiem ir pasakėme žodžius " išėjo vaikai iš gimtųjų namų - ir kad pažadam kad mažais batukais ateis kiti "- bet dabar tiksliai negaliu atkurti to ką sakėme žodis į žodį
Man labai patiko ideja su angelais: galima labai graziu didesniu statuleliu, dekoro detaliu angelisku nupirkt tevams su ideja, kad jie - kaip musu angelai sargai ir pan.
Pas mane toks dalykas gaunasi, kad mano vyro mamytes jau seniai nebera, bet sakant padeka ir dovanojant dovanas, noretusi kazkaip ja pamineti, nepamirsti...gal turit kokiu ideju? man galva neisnesa. nezinau, ka sakyti, nes jauciu apsizliumbsiu: as vien tik pagalvojus, kad jis be mamos - graudinuosi
Pas mane toks dalykas gaunasi, kad mano vyro mamytes jau seniai nebera, bet sakant padeka ir dovanojant dovanas, noretusi kazkaip ja pamineti, nepamirsti...gal turit kokiu ideju? man galva neisnesa. nezinau, ka sakyti, nes jauciu apsizliumbsiu: as vien tik pagalvojus, kad jis be mamos - graudinuosi
[/quote]
nesmagi sitaucija , bet man tik viena mintis sauna, tai visu sveciu paprasyti, kad pagerbtu vyro mamyte tylos minute, na cia aisku turetu but gal pradzioj baliaus, kol dar neisismagine visi, nes cia rimtas dalykas
mintis gera, reikia tik ja tinkamai iterpti, kol, kaip tu sakai, dar visi neisishele. dekui. jau mano vestuviu planavimo knygoj uzregistruota
QUOTE(Melynasaule @ 2008 01 17, 03:02)
Man labai patiko ideja su angelais: galima labai graziu didesniu statuleliu, dekoro detaliu angelisku nupirkt tevams su ideja, kad jie - kaip musu angelai sargai ir pan.
Na va, pas mus problema ta pati...maniskis visai teveliu nebeturi, tai prasiau vedejos kad gal visai neminetu nieko.. na bet ji sake kad mano teveliai tai vis tiek kokios nors padekos nusipelne... Tai mes nusprendeme kad nuvaziuosime i kapelius, uzdegsime zvakute, o mano tevelius tada prie stalo pagerbsime.. ne per daug pabrezdami... Zinau kad tokia diena nereiketu graudintis, bet taip pat negalime parodyti kad apie juos pamirsome... taip kad mes greiciausiai darysime taip
na, mes po baznycios vaziuosime i kapus pagerbti, o po to, jau kai visi susirinksime sodyboje svesti, pries sueinant i visdu, mes, jaunieji, dekosim visiems sveciams, kad atvyko, kad nepasisdidziavo, sakysim, kad mums labai visus malonu matyt ir jie visi mums labai brangus ir as uzsiminsiu, kad nera vieno labai brangaus svecio, jo mamos. tikiuosi, kad ji viska stebi is virsaus. ir vsio. o tada jau linksmybes. Kai reiks sakyti padeka tevams, pasakysiu bendrai ir iteiksiu dovanas savo teveliams ir jo teciui.
sunku tokiais momentais.... pas mus tai biski lengviau, nes jau nebera tik mano kriksto tevelio, o visi kiti gyvi ir sveiki....
Sveikutes, Pagaliau ir as prisijungiau,jau daugiau kaip puse metu skaitau musu forumukus,taip patinka!!! prireike ir man suaugti norejau paklausti apie tas dovaneles tevam...bus vestuves vat kovo 1 diena,mes abu gyvenm Airijoj,tai nera kada mums viska pasiruosti.Kaip jus i tai jei mes tevams padovanosime savaitgali tresalyje,su dviem nakvynem ir visokiom procedurom, ir dar po remeli su nuotrauka musu??? nes daugiau nesugalvojame ka...gal minciu turite dar beja, dar gal zinote kokius grazius zodzius tevams,bet linksmus,nes cia paskaiciau jusu...tai apsiverkiau,o kas bus per vestuves????
Papildyta:
Papildyta:
mes tevam padovanojom. mamoms: pjaustymo lenteles (uzsakem fotofabrike su musu nuotraukos atvaizdu, ir palinkejom kad kaip gamins pietus bepjaustydamos nepamirstu ir musu pakviesti. o tetciui bliuskute su uzrasu super tetis, kitoje puseje super uosvis. antra diena vestuviu tetis uzsidejo ta bliuskute.
Aitiii, super ideja
na tevai tikrai nieko nesitikejo ir liko sužavėti. o kokios fainos tos lentukes, zinok super
merginos,kiek lietuvoj mazdaug kainuoja grazus remeliai?nes nezinau kur geriau juos pirkti Lt ar Airijoje.
Mums tai teks tuscius remelius padovanoti,nes fotografe tik antradieniui padarys visas nuotraukas
Mums tai teks tuscius remelius padovanoti,nes fotografe tik antradieniui padarys visas nuotraukas