Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(lglglg @ 2007 07 27, 01:28)
Sveika, gal galetum pagelbet?

Norejau pasiteirauti kur ir per kiek laiko padaro tuos puodelius su foto ir uzrasu? Man ziauriai patiko, butu kaip prikolas  biggrin.gif  Ir kokiam mieste? As turesiu tik 2 savaites iki vestuviu LT, tad idomu ar suspeciau. O puodelius reikejo savus tureti?
Dekui.

jei klaipedoj tai mazvydo alejoj daro foto ant puodeliu - pati ten dariaus thumbup.gif ir akropoly berods t-zone, ar kazkaip panasiai vadinas, parduotuvej daro.
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 26, 20:18)
Mes tėveliams padovanojom paauksuotus angeliukus-žvakides. Prieš tai nunešėm pas kunigėlį, kad pašventintų  smile.gif

user posted image

o kur tokius pirkot?
labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 07 29, 14:34)
o kur tokius pirkot?
labai grazus  wub.gif

maciau Klaipedoj Akropoly parduotuvej 'Dovana' mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes dovanosim pagalvėles. Vyro tėvams su nuotrauka vienoje pusėje kai jis buvo leliukas, kitoje pusėje kai jau suaugęs, mano irgi tas pats. Užrašas geriausiems tėveliams. Sumokėjom po 30Lt, Klaipėdoje Mažvydo alėjoje daro. Įteikdami sakysim kažką tokio, kad ačiū, kad užauginot (nuo leliuko iki suaugusio) ax.gif ir t.t., ir kai jūs mus prisiminsit turėsit visada ant ko padėti galvą, mes visada būsim su Jumis.
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 07 31, 15:00)
Mes dovanosim pagalvėles. Vyro tėvams su nuotrauka vienoje pusėje kai jis buvo leliukas, kitoje pusėje kai jau suaugęs, mano irgi tas pats. Užrašas geriausiems tėveliams. Sumokėjom po 30Lt, Klaipėdoje Mažvydo alėjoje daro. Įteikdami sakysim kažką tokio, kad ačiū, kad užauginot (nuo leliuko iki suaugusio) ax.gif  ir t.t., ir kai jūs mus prisiminsit turėsit visada ant ko padėti galvą, mes visada būsim su Jumis.

labai miela wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu mes tai žadam dovanot tėvams po nuotraukų albumą, kad galėtų naujos šeimos nuotraukas klijuot biggrin.gif Ir dar ką nors į vidų parašysime... Kadangi tėvai už vestuves moka, tai mes kaip ir simboliskai kažką jiems norim, nes jie viską turi... blush2.gif
Atsakyti
Mes tėveliams nupirkome po šiltą chalatą, nuotraukų albumą ir vaisinės arbatos pakelį. Parašysime jiems graudinantį laišką, ale ....šaltais rudens vakarais įsisiaubkite į šiltą chalatą, išsivirkite arbatos, kvepiančios rudeniu, ir kartu vartydami šeimos nuotraukas pagalvokite, kokių didžių darbų gyvenime jau esate pasiekę.....bla bla bla....be jūsų neturėtume to, kuo šiandieną galime džiaugtis ir t.t.t.t.
Atsakyti
Mes savo teveliams padovanojom remelius su keturiom nuotraukom, idejau savo mazos nuotraukos, vyro mazo, musu draugystes nuotrauka ir viena nuotrauka palikau vestuvinei ideti, dar nupirkom po svyturi zvakide, sakydami kad jus esat mum kaip svyturei, kurie visada rodo kelia tad rodykit ji ir toliau. Kai sakem zodzius teveliams visi labai susigraudino ir apie puse sveciu verke. Teveliai liko labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 07 31, 13:00)
Mes dovanosim pagalvėles. Vyro tėvams su nuotrauka vienoje pusėje kai jis buvo leliukas, kitoje pusėje kai jau suaugęs, mano irgi tas pats. Užrašas geriausiems tėveliams. Sumokėjom po 30Lt, Klaipėdoje Mažvydo alėjoje daro. Įteikdami sakysim kažką tokio, kad ačiū, kad užauginot (nuo leliuko iki suaugusio) ax.gif  ir t.t., ir kai jūs mus prisiminsit turėsit visada ant ko padėti galvą, mes visada būsim su Jumis.

Labai gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
o mes sugalvojom mamom,o tiksliau uosvienem padovanot maikutes.Ant maikes sexy merginos siluetas su uzrasu super uosviene.
Cia su mintim,kad ir butu pacios geriausios uosvenes,o ne raganos biggrin.gif Musu mamos,kaip prikolnios,jaunatviskos ir sexsovos,manau tiks tokia dovana.Nes pagalvojom nuotrauku ir taip turi,abi visada pasiima po kokia musu nuotrauka,tai vadinasi taip bus ir per vestuves.
Atsakyti
Mes savo tevams padovanojome po didesne nuotrauka,kurioje sudetos buvo po 7 nuotraukas is musu svarbiausiu gyvenimo momentu,t.y. kudikis,pirmas gimtadienis,pirma klase,dirmavone,muzikos mokyklos baigimas,mokyklos baigimas,universtiteto baigimas, su zodziai "kaip greitai bega laikas...Jusu akyse prabego musu vaikytse, paauglyste, tapome suauge ir tt...." padareme mano tevams su mano nuotraukom,MB tevams su jo nuotrakomis,buvo labai grazu,siunte ratu,visiems rode,o dabar pasideje laiko 4u.gif
Atsakyti
As sugalvojau dovanoti arbatinuka su 6 puodeliais: jie lieka tryse (abiejose seimose), o mes dviese, bet gal kazkada atsiras ir trecias, su mintim kad mes visiskai is ju gyvenimo nepabegame ir pan...
Atsakyti