O as galvoju apie angelus. Nes mano zodziuose tevams yra angelai. Kazkas panasaus: jus mums buvote ir busit kaip angelai ............
todel norime prisiminimui iteikti angelus. Tik dar svarstau, bet turbut prie sito varanto ir apsistosiu. Kaip manote?
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 18, 00:24)
super ideja va cia tai ideja jaucia mano sirdele, kad ja teks is taves pavogt ir panaudoti sau, o jau likusias nuotraukas tevai gales su anukeliaisi klijuot
Aš irgi taip manau kad į tą albumėlį tėvai galės susidėti įsimintiniausias foto
Sveikutes visos, labai reikia pagalbos, gal kas turit kokiu graziu ir prasmingu padekos zodziu teveliams? is anksto dekoju uz pagalba Jei jau kas esat parase, atsiprasau perbegau tema, tai nepastebejau, gal galetumet parasyti psl.
QUOTE(Simbaa @ 2007 07 18, 11:26)
O as galvoju apie angelus. Nes mano zodziuose tevams yra angelai. Kazkas panasaus: jus mums buvote ir busit kaip angelai ............
todel norime prisiminimui iteikti angelus. Tik dar svarstau, bet turbut prie sito varanto ir apsistosiu. Kaip manote?
Grazu
QUOTE(Simbaa @ 2007 07 18, 10:26)
Rasiau anksciau, kad mes angeliukus dovanojome, apie tevus, kaip angelus irgi kalbejome, grazi simbolika, puiki dovana, manau tevai liks suzaveti.
QUOTE(Estrea @ 2007 07 20, 14:44)
Rasiau anksciau, kad mes angeliukus dovanojome, apie tevus, kaip angelus irgi kalbejome, grazi simbolika, puiki dovana, manau tevai liks suzaveti.
Angelai jau nupirkti, tokie baltuciai, labai paprasti ir grazuciai. O ju rankytese gali isideti zvake. Tik vienoj parduotuvej ju Kaune buna, bet nevisada, tai prasiau, atveze pagal uzsakyma
QUOTE(Mr.D @ 2007 06 04, 19:11)
o mes tevams nupirkome po siuvenyrine sampanine didele taure su isgraviruotais jaunavedziu ziedais ir po jais isgraviravome "Mylimiems teveliams maloniam prisiminimui is musu vestuviu 2007.07.07 Gretute ir Joniukas" (vardai isgalvoti) o pirsliams kristoline vaza ir taippat isgraviravom atitinkamai.
manau kad privogsiu ideja pirsliams dovanele darydama
Aciu
QUOTE(K_margo @ 2007 06 12, 17:44)
http://foto.mail.ru/mail/dune_3000/73/
ideja del uzrasus puodeliuose pasiskolinau vienos forumietes
o dovana manau bus nebloga, mano tevai ner mate tokiu puodeliu su foto
ideja del uzrasus puodeliuose pasiskolinau vienos forumietes
o dovana manau bus nebloga, mano tevai ner mate tokiu puodeliu su foto
Sveika, gal galetum pagelbet?
Norejau pasiteirauti kur ir per kiek laiko padaro tuos puodelius su foto ir uzrasu? Man ziauriai patiko, butu kaip prikolas Ir kokiam mieste? As turesiu tik 2 savaites iki vestuviu LT, tad idomu ar suspeciau. O puodelius reikejo savus tureti?
Dekui.
QUOTE(lglglg @ 2007 07 27, 02:28)
Sveika, gal galetum pagelbet?
Norejau pasiteirauti kur ir per kiek laiko padaro tuos puodelius su foto ir uzrasu? Man ziauriai patiko, butu kaip prikolas Ir kokiam mieste? As turesiu tik 2 savaites iki vestuviu LT, tad idomu ar suspeciau. O puodelius reikejo savus tureti?
Dekui.
Dekui.
mačiau, kad Vilniaus AKROPOLYJE daro, "Fujicolor" parduotuvėje (priešais ledą). Netgi tokius daro, kol šaltas puodukas- jis juodas, įpili karšto vandens- atsiranda tavo nuotrauka Man, rodos, kad jie turi savų puodukų. KIEK KAINUOJA NEKLAUSIAU.