Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

O as galvoju apie angelus. Nes mano zodziuose tevams yra angelai. Kazkas panasaus: jus mums buvote ir busit kaip angelai ............
todel norime prisiminimui iteikti angelus. Tik dar svarstau, bet turbut prie sito varanto ir apsistosiu. Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 18, 00:24)
super ideja  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  va cia tai ideja  thumbup.gif  jaucia mano sirdele, kad ja teks is taves pavogt  blush2.gif  ax.gif  ir panaudoti sau, o jau likusias nuotraukas tevai gales su anukeliaisi klijuot  blush2.gif

Aš irgi taip manau kad į tą albumėlį tėvai galės susidėti įsimintiniausias foto thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes visos, labai reikia pagalbos, gal kas turit kokiu graziu ir prasmingu padekos zodziu teveliams? is anksto dekoju uz pagalba 4u.gif Jei jau kas esat parase, atsiprasau perbegau tema, tai nepastebejau, gal galetumet parasyti psl. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 07 18, 11:26)
O as galvoju apie angelus. Nes mano zodziuose tevams yra angelai. Kazkas panasaus:  jus mums buvote ir busit kaip angelai ............
todel norime prisiminimui iteikti angelus. Tik dar svarstau, bet turbut prie sito varanto ir apsistosiu. Kaip manote?

Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 07 18, 10:26)
O as galvoju apie angelus. Nes mano zodziuose tevams yra angelai. Kazkas panasaus:  jus mums buvote ir busit kaip angelai ............

Rasiau anksciau, kad mes angeliukus dovanojome, apie tevus, kaip angelus irgi kalbejome, grazi simbolika, puiki dovana, manau tevai liks suzaveti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 20, 14:44)
Rasiau anksciau, kad mes angeliukus dovanojome, apie tevus, kaip angelus irgi kalbejome, grazi simbolika, puiki dovana, manau tevai liks suzaveti.  4u.gif

Angelai jau nupirkti, tokie baltuciai, labai paprasti ir grazuciai. O ju rankytese gali isideti zvake. Tik vienoj parduotuvej ju Kaune buna, bet nevisada, tai prasiau, atveze pagal uzsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D @ 2007 06 04, 19:11)
o mes tevams nupirkome po siuvenyrine sampanine didele taure su isgraviruotais jaunavedziu ziedais ir po jais isgraviravome "Mylimiems teveliams maloniam prisiminimui is musu vestuviu 2007.07.07 Gretute ir Joniukas" (vardai isgalvoti) o pirsliams kristoline vaza ir taippat isgraviravom atitinkamai.

manau kad privogsiu ideja pirsliams dovanele darydama wink.gif
Aciu ax.gif
Atsakyti
Mes tevams dovanojome keraminius namukus - zvakides ir dekojome uz meile, rupesti, namu jaukuma ir t.t. Pirsliams dovanojome toki suvenyra is kriaukliu, kad baltos gulbes primintu jiems pirma ju supirsta pora smile.gif
Atsakyti
Mes tėveliams padovanojom paauksuotus angeliukus-žvakides. Prieš tai nunešėm pas kunigėlį, kad pašventintų smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 26, 19:18)
Mes tėveliams padovanojom paauksuotus angeliukus-žvakides. Prieš tai nunešėm pas kunigėlį, kad pašventintų  smile.gif

user posted image

Labai faina dovanele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2007 06 12, 17:44)
http://foto.mail.ru/mail/dune_3000/73/
ideja del uzrasus puodeliuose pasiskolinau  vienos forumietes  blush2.gif
o dovana manau bus nebloga, mano tevai ner mate tokiu puodeliu su foto  thumbup.gif

Sveika, gal galetum pagelbet?

Norejau pasiteirauti kur ir per kiek laiko padaro tuos puodelius su foto ir uzrasu? Man ziauriai patiko, butu kaip prikolas biggrin.gif Ir kokiam mieste? As turesiu tik 2 savaites iki vestuviu LT, tad idomu ar suspeciau. O puodelius reikejo savus tureti?
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(lglglg @ 2007 07 27, 02:28)
Sveika, gal galetum pagelbet?

Norejau pasiteirauti kur ir per kiek laiko padaro tuos puodelius su foto ir uzrasu? Man ziauriai patiko, butu kaip prikolas  biggrin.gif  Ir kokiam mieste? As turesiu tik 2 savaites iki vestuviu LT, tad idomu ar suspeciau. O puodelius reikejo savus tureti?
Dekui.

mačiau, kad Vilniaus AKROPOLYJE daro, "Fujicolor" parduotuvėje (priešais ledą). Netgi tokius daro, kol šaltas puodukas- jis juodas, įpili karšto vandens- atsiranda tavo nuotrauka thumbup.gif Man, rodos, kad jie turi savų puodukų. KIEK KAINUOJA NEKLAUSIAU.
Atsakyti