Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(Habibi @ 2007 07 03, 16:22)
O KLAUSYKITE, oi didelem pradejau, kur Kaune butu galima ant tu tauriu (sportiniu) isgraviruoti?

Kaune, daukanto g. prie piesciuju tilto graviruoja ant tauriu ir ant metaliniu remeliu tai tikrai
Atsakyti
Mes dovanosim remelius. Vienam remely yra 3 foto.Idesim musu mazu foto ir viena vestuvine 4u.gif Tikiuosi tevams patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orintux @ 2007 07 04, 13:28)
Mes dovanosim remelius. Vienam remely yra 3 foto.Idesim musu mazu foto ir viena vestuvine  4u.gif  Tikiuosi tevams patiks  biggrin.gif

wub.gif labai grazu wub.gif Tevams tikrai turetu patikti,kitaip ir buti negali 4u.gif
Atsakyti
Mes dovanojome stiklinius angeliukus, tokie trapuciai, grazus, tevai labai susigraudino gave juos kartu su padekos zodziais... wub.gif
Atsakyti
O gal kas kokius zodzius teveliams galetumete atsiusti i az? mirksiukas.gif
Atsakyti
buvau sugalvojus tevam dovanot kelialapius i kokius druskininkus ar koki spa centra savaitgalui ax.gif bet tikriausiai nelabai kokia ideja? g.gif reiktu kazka tokio kas visa gyvenima ar bent jau ilga laika butu kaip atminimas?
o jus klausiat teveliu ko jie noretu ar bent jau uzsimenat? ar pacios sugalvojat ir tiek... nes as maniau koki siurpriza daryt, ked net nesitiketu, bet dabar ziuriu kad nelabai ka idomaus eina sugalvot g.gif
Atsakyti
Suku galvą ką dovanoti tėveliams ir nieko nesugalvoju, rėmeliai mums netinka, kadangi mano antra pusė dirba įmonėje, kuri gamina rėmelius, tai rėmelių pas tėvus jau ne vienas, padovanotas įvairiom progom...
Kas dar galėtų būti dovana tėvams... g.gif
Atsakyti
Mes dovanojome tokias stiklo vazas neperdidziausias su Svarofskio kaip ten tiksliai rasosi ax.gif kristalais. Tevai liko patenkinti smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien sugalvojau ką dovanoti tėvams 4u.gif
Tai daugiau simbolinė dovana, kad juos pradžiuginti biggrin.gif
Nupirkau abiejų tėvams po medinius albumus nuotraukoms, jie labai gražūs, nekasdieniškai atrodo, tada su būsimu vyru idėsim po vaikystės nuotrauką, tada kokią nuotraukytę iš savo asmeninio albumo, kur mes dviese dar draugavom, tada vestuvių nuotraukytę ir gražius žodžius tėvams, va kokia įdėja šiandien man kilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 07 17, 20:10)
Aš šiandien sugalvojau ką dovanoti tėvams  4u.gif
Tai daugiau simbolinė dovana, kad juos pradžiuginti  biggrin.gif
Nupirkau abiejų tėvams po medinius albumus nuotraukoms, jie labai gražūs, nekasdieniškai atrodo, tada su būsimu vyru idėsim po vaikystės nuotrauką, tada kokią nuotraukytę iš savo asmeninio albumo, kur mes dviese dar draugavom, tada vestuvių nuotraukytę ir gražius žodžius tėvams, va kokia įdėja šiandien man kilo  smile.gif

super ideja thumbup.gif drinks_cheers.gif va cia tai ideja thumbup.gif jaucia mano sirdele, kad ja teks is taves pavogt blush2.gif ax.gif ir panaudoti sau, o jau likusias nuotraukas tevai gales su anukeliaisi klijuot blush2.gif
Atsakyti
O butina dovanot kazka tevams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 18, 10:11)
O butina dovanot kazka tevams? g.gif

schmoll.gif zinoma,kad nebutina,bet cia nuo kiekvieno noro priklauso...
Atsakyti