Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

Negaliu apsisprest ka dovanot tevams... g.gif galvoju gal maikutes su uzrasais , gal foto nuotrauka musu....o gal taures su uzrasu "Geriausiems teveliams"...jas jau esam nusipirke bet kazkaip ta ideja nelabai kaip atrodo..nes mano busimojo brolis tokia musu ideja isderge sad.gif pradejo sakyt kokia cia ideja...kur tevai ja des...?tai zodziu visai pasimeciau... doh.gif
Atsakyti
wink.gif+2007 06 25, 11:24-->
QUOTE(Erikute wink.gif @ 2007 06 25, 11:24)
Negaliu apsisprest ka dovanot tevams... g.gif galvoju gal maikutes su uzrasais , gal foto nuotrauka musu....o gal taures su uzrasu "Geriausiems teveliams"...jas jau esam nusipirke bet kazkaip ta ideja nelabai kaip atrodo..nes mano busimojo brolis tokia musu ideja isderge sad.gif pradejo sakyt kokia cia ideja...kur tevai ja des...?tai zodziu visai pasimeciau... doh.gif

Nu tas brolis ir... doh.gif Kaip tai kur des?! Svarbu tavo norai, ideja, zodiai! Man tai grazu! rolleyes.gif
O broliui tai tikrai zinau, ka galit padovanoti - bulviu maisa, tikrai sugalvos kur padeti lotuliukas.gif
P.S.Manau (kaip jau kazkur yra rasyta) geriausia maziau dalintis savo mintimis su giminemis ir seima, apie tai ka norit ir kaip - kai bus, bus viskas gerai, tik dabar svarbu pareiksti savo muomone! Stiprybes mums visoms, nes ir man jau krize pareina... tongue.gif Tuoj visus gun_rifle.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dovana turi buti tokia, kad nesusidevelu, nesusinaudotu ir nesudiltu per daug metu. Turi likti prisimininas visam gyvenimui. Pvz.: mano seneliai dar dabar tebeturi mano tevu nuotraukas is ju vestuviu iremintas ir jos kabo visa gyvenima toje pacioje vietoje kaip ir pries 28 metus.
Atsakyti
wink.gif+2007 06 25, 10:24-->
QUOTE(Erikute wink.gif @ 2007 06 25, 10:24)

Maziau kreipk demesi i broli. Manau ideja liuks, ji ir liks visam gyvenimui. Isivaizduok tevams toks ivertinimas - geriausiems tevams wub.gif Miela juk.
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 06 29, 23:16)
Maziau kreipk demesi i broli. Manau ideja liuks, ji ir liks visam gyvenimui. Isivaizduok tevams toks ivertinimas - geriausiems tevams  wub.gif  Miela juk.

drinks_cheers.gif tikrai pritariu ax.gif As manau,kad dovana labai sauni ir maziau reikia kreipti demesi i kitu nuomone smile.gif
Atsakyti
o mes sugalvojom mamytems padovanoti po pasaku knyga "su ideja kad turetu ka sekti savo anukelems, kurioje yrasysim grazius zodelius", o teveliams po plaktuka mediniu kotu ant kurio isdeginsim data ir palinkejima "su ideja ta kad namauose visada, kaip ir iki siol butu tvarka ir taika:)"
Atsakyti
QUOTE(reda4 @ 2007 07 03, 11:48)
o  mes sugalvojom mamytems padovanoti po pasaku knyga "su ideja kad turetu ka sekti savo anukelems, kurioje yrasysim grazius zodelius", o teveliams po plaktuka mediniu kotu ant kurio isdeginsim data ir palinkejima "su ideja ta kad namauose visada, kaip ir iki siol butu tvarka ir taika:)"

bigsmile.gif as irgi buvau sugalvojusi,kad reikia dovanoti vaikiskas knygeles,bet MB nelabai patiko unsure.gif rolleyes.gif Teko mastyti kita varianta...Bet man,tai tikrai patinka tokia ideja wub.gif
Atsakyti
mes teveliams pirkom stiklo statulėles (apie 80 Lt./ vnt.) ir užrašėm "Geriausiems Tėvams" - buvo labai patenkinti.
Čia galite įvairių pažiūrėti:
http://www.glasremis...cid=9&pageID=14
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausriukass: 03 liepos 2007 - 13:19
mes savo teveliams dare 3d stikle,stikle daremes savo atvaizdus,su ta mintimk ,kad mes sensim ir keisimes,o ten visada jauni.visiem labai patiko.
Atsakyti
O KLAUSYKITE, oi didelem pradejau, kur Kaune butu galima ant tu tauriu (sportiniu) isgraviruoti?
Atsakyti
QUOTE(Elvia @ 2007 06 12, 18:23)
Sveikutes! Labai noriu padovanoti abiems tevams stiklinius angelus. Gal kuri netyciukais matete ar zinote kur galima tokius nupirkti (Alytuje, Kaune, Vilniuje)? Labai padetumete..  4u.gif
Kas del dovanu sveciams... mes tiesiog atsisveikindami po sventes iteiksime visiems supakuota laukneseli su saldumynais ir viskas.

Berods maciau Stiklo fabrike (Aleksote, Kaunas)
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2007 07 03, 14:22)
O KLAUSYKITE, oi didelem pradejau, kur Kaune butu galima ant tu tauriu (sportiniu) isgraviruoti?

Nors ne kaunietė esu, bet reikėtų pasiklausti ir gėlių parduotuvėse. Daugelyje gėlių salonų graviruoja ant bet kokių daiktų.Teko susidurti. biggrin.gif
Atsakyti