http://foto.mail.ru/mail/dune_3000/73/
ideja del uzrasus puodeliuose pasiskolinau vienos forumietes
o dovana manau bus nebloga, mano tevai ner mate tokiu puodeliu su foto
Kadangi isteku uz italo, o pas juos priimta visiems sveciams po atminima padovanoti, tai mes nusprendeme padovanoti po bokaliuka su musu vardais ir data. Juos nebrangiai padare, po 5 Lt. Dar norime nupirkti mazus paveiksliukus su gintariukais vietoj atviruku ir ant kitos puses uzrasyti ka nors tokio 'aciu, kad buvote su mumis'. Jo mama ruosia krepselius us 'konfeti' saldainiais (migdolo riesutas cukruje).
Mamoms nupirkome po grandinele, jo mamai ir su auskariukais, kai ji ausis prasidurusi, mano sesei auskariukus. Dar nezinoke ka dovanoti teciams ir broliams. As galvoju gal mano teciui padovanoti ger parkeri, jis juos megsta. Nors jau dovanojau viena per 50-meti...
Pirsliams ir pulkui irgi nenusprendeme ka dovanoti. Gal tik bokaliuku uzteks, bet noretusi ka nors truputi daugiau...
Mamoms nupirkome po grandinele, jo mamai ir su auskariukais, kai ji ausis prasidurusi, mano sesei auskariukus. Dar nezinoke ka dovanoti teciams ir broliams. As galvoju gal mano teciui padovanoti ger parkeri, jis juos megsta. Nors jau dovanojau viena per 50-meti...
Pirsliams ir pulkui irgi nenusprendeme ka dovanoti. Gal tik bokaliuku uzteks, bet noretusi ka nors truputi daugiau...
QUOTE(ginvzt @ 2007 06 13, 21:55)
Kadangi isteku uz italo, o pas juos priimta visiems sveciams po atminima padovanoti, tai mes nusprendeme padovanoti po bokaliuka su musu vardais ir data. Juos nebrangiai padare, po 5 Lt.
o kur tuos bokaliukus jums pagamino?
Mes teveliams nupirkom po kristalini angeliuka ir as pati siuvineju ant linines medziagos seimos medi: vienoje puseje jo seima nuo seneliu ir t.t., o kitoje mano ir abi seimos sueina i mus Tik labai jau daug darbosu tuo siuvinejimu nes seimos nemazos (daug dedziu , tetu, puskiu ir pusbratkiu, o jau ir tie net po pora vaikeliu turi ) Darbo daug, bet zinome jog musu teveliai taitikrai ivertins
Taip pat vestuviu nakti dovanojame viesbutyje tevams po Liukso kambari su Jacuzzi, o broliui ir sesiai, su antrom pusem, po standartini kambari.
Taip pat vestuviu nakti dovanojame viesbutyje tevams po Liukso kambari su Jacuzzi, o broliui ir sesiai, su antrom pusem, po standartini kambari.
QUOTE(Hun @ 2007 06 14, 11:32)
Mes teveliams nupirkom po kristalini angeliuka ir as pati siuvineju ant linines medziagos seimos medi: vienoje puseje jo seima nuo seneliu ir t.t., o kitoje mano ir abi seimos sueina i mus Tik labai jau daug darbosu tuo siuvinejimu nes seimos nemazos (daug dedziu , tetu, puskiu ir pusbratkiu, o jau ir tie net po pora vaikeliu turi ) Darbo daug, bet zinome jog musu teveliai taitikrai ivertins
O kur gavote kristalinius angeliukus? Mes labai norim angelus dovanoti, bet nezinom kur rasti... Ir kokio jie dydzio pas jus? Ir dar... gal kainyte galima suzinoti?
QUOTE(Elvia @ 2007 06 14, 10:40)
O kur gavote kristalinius angeliukus? Mes labai norim angelus dovanoti, bet nezinom kur rasti... Ir kokio jie dydzio pas jus? Ir dar... gal kainyte galima suzinoti?
Na mes juos pirkome London'e. Aukstis apie 14-15cm, o kainyte nelabai tiksliai pamenu, bet atrodo apie £15-20 Zinok negaliu tiksliai pasakyti nes gan senokai pirkom
QUOTE(Tutsi @ 2007 06 14, 07:41)
o kur tuos bokaliukus jums pagamino?
Kai as ne Lietuvoje, tai mano mama pasirupino. Per Kaziuko muge paklausinejo ten pardaveju kur bokaliukais prekiauja ir keli sake, kad apsiimtu. Tai man nufotografavo kokiu ten turejo ir kokio dydzio, as pasirinkau tokius nedidukus, 10cm aukscio. Jei nori, galiu paklausti mamos telefono, gal dar turi.
Ir uzsienieciams tureu buti kas nrs idomesnio tokie molinukai. Vis mazytis prisiminimas is Lietuvos
QUOTE(Hun @ 2007 06 14, 12:54)
Na mes juos pirkome London'e. Aukstis apie 14-15cm, o kainyte nelabai tiksliai pamenu, bet atrodo apie £15-20 Zinok negaliu tiksliai pasakyti nes gan senokai pirkom
O as taip galvoju kur Lietuvoje juos gauti... Svedijos parduotuvese vis paziurineju, bet nieko nerandu panasaus..
Na, bet vistiek dekui tau, kad nepatingejai atsakyti.
QUOTE(Elvia @ 2007 06 15, 10:20)
O as taip galvoju kur Lietuvoje juos gauti... Svedijos parduotuvese vis paziurineju, bet nieko nerandu panasaus..
Sekmes paieskose
gal koki brangu remeli nupirkti ir ideti musu nuotraukyte
Man tai l. patinka tie dideli mediniai remeliai, kur sesias nuotraukas ar keturias gali ideti..
Bet is pradziu galvoaju ka nors simbolinio padovanoti... Pvz. plunksnu kuoksteli kokiame stikliniame inde su isgraviruota vestuviu diena, kad tevai prisimintu, jog is tokiu "visciuku" bus abu isaugino, o dabar mes jau savo seima sukureme...
Tai nezianu, kaip nuspresiu.
Bet is pradziu galvoaju ka nors simbolinio padovanoti... Pvz. plunksnu kuoksteli kokiame stikliniame inde su isgraviruota vestuviu diena, kad tevai prisimintu, jog is tokiu "visciuku" bus abu isaugino, o dabar mes jau savo seima sukureme...
Tai nezianu, kaip nuspresiu.
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 15, 14:26)
gal koki brangu remeli nupirkti ir ideti musu nuotraukyte
jo, mes irgi galvojam , kad teveliams nupirksim po didelis remelius ir iskart paprasysim fotografes, kad padaryti ir idetu nuotraukas, gal reikes specialiai kaip papozuot , kad fotografe neidetu nuotraukyciu savo nuoziura