mes tai padovanojom toki suvenyra,tokie 7 drambliukai susikibe eina per kalna.tas suvenyras toks kaip porcelianinis,nu fainiai atrode. mama is karto ant teliko pasidejo ir net nezada ikist kur i spinta
QUOTE(Matelyk @ 2006 05 31, 12:14)
aš savo bei vyro tėvams išsiuvinėjau nedidelius paveiksliukus (širdelėje du peliukai jaunavedžiai ) ir dar mūsų vardus bei datą kada tuokėmis ir miestą. ir buvo dovana, tėvai tikrai buvo labai patenkinti, pasikabino matomiausioj vietoj, juk tokios dovanos nenupirksi ir šiaip rankų darbas mūsų šeimoj labai vertinamas
Labai gražios ir mielos dovanėlės. Aš taip pat norėčiau ką nors tokio gražaus pagaminti Gal kas turit schemutes siuvinėjimui kryželiu su peliukais ar pan. Būčiau labai dėkinga, jei atsiųstumėt: aura5@one.lt
QUOTE(audroneta @ 2004 06 14, 09:48)
atnaujinsiu tema apie dovanas, nes tikrai nezinau ka daryti-nes pagal tradiciajas tai reikia dovanu abejiems tevams, broliams seserims jei tokie yra ir kriksto tevams.
tik as nezinau ka pirkti ar grynai simbolikai kazka-ar ka nors daugiau... cia pasiskaicius tikriausiai kazka simbolisko reikes. O kaip Jus jau -ienes daret per savo vestuves?
tik as nezinau ka pirkti ar grynai simbolikai kazka-ar ka nors daugiau... cia pasiskaicius tikriausiai kazka simbolisko reikes. O kaip Jus jau -ienes daret per savo vestuves?
Uz vestuves mes mokesimes patys,tai apie dovanas net nepagalvojau,maniau,kad ir taip turetu buti visi patenkinti.Nors viduje kirba pritarimas,kad tevams, nors simboliskai,padekoti ,vis tik ,butu grazu.
Aciu uz idejas
Teko dalyvaut keliose vestuvese, tai ne visur tevams ir pirsliams dovanoja dovanas. Gal pagal tradicijas.
Bet viena mano drauge irgi simboliskai visiems dovanojo: tevams, pirsliams, sodybos seimininkams ir virejui!!! Aisku,tai buvo simboliskos, atsidekojimo dovaneles.
Zinau,kad tevams tai vestuviu nuotraukas iremintas fainuose remeliuose. Jiems fotografas padare per nakti ir jie antra diena padovanojo.
Bet viena mano drauge irgi simboliskai visiems dovanojo: tevams, pirsliams, sodybos seimininkams ir virejui!!! Aisku,tai buvo simboliskos, atsidekojimo dovaneles.
Zinau,kad tevams tai vestuviu nuotraukas iremintas fainuose remeliuose. Jiems fotografas padare per nakti ir jie antra diena padovanojo.
QUOTE(saulutes @ 2004 04 02, 11:22)
tai va, ruošiamės tuoktis, ir nežinom, ką galima būtų padovanoti tėvams. Girdėjau iš draugės, kad jie dovanojo savo nuotrauką - foto atleje nufotkintą....GAl ir nieko....kiap Jus manot?
Smagu, isliks ilgam ir naudingas daiktas.
QUOTE(Raganiukste21 @ 2007 04 21, 10:13)
gal kas zinote kokius padekos zodzius tevams.. dovaneles jau turim, bet niekaip zodziu nesugalvojam...
o ka dovanosit? nes as jau visa foruma perskaiciau, galva savo visa perkraciau, ir nerandu jokios idejos, ka dovanot....
QUOTE(smurfee @ 2007 04 26, 11:21)
O man tai labai patiko mintis padovanoti seimos medi
Manau, kad ir teveliams turetu patikti
O va ka daryt su pirsliais tai neisivaizduoju...
Manau, kad ir teveliams turetu patikti
O va ka daryt su pirsliais tai neisivaizduoju...
O kaip atrodo tas seimos medis?
QUOTE(Invincible @ 2005 11 04, 18:32)
Jau kad virejoms ir muzikantams dovanoti tai cia yra senu laiku tradicijos, broliams ir seserims irgi negirdejau. Bet va tevams tikrai reikia ir ne del to, kad kazkokios tradicijos bet vien is pagarbos, meiles ir t.t. O va kai pries kelis menesius tuokesi mano draugo brolis, tai jie tevams nieko nepirko, sake pas ju tokiu tradiciju nera (o be to vestuves tevai kele!). Ir lygtais tevai nesupyko... As taip nesuprantu, kaip taip galima
Papildyta:
kas turite žodžių tėvams, prašau pasidalinkite.
Mes dovanas dovanojom tik kriksto vaikam:mergaitem po lele,suneliui toki "prikolna"siuvenyra.Buvo minciu del dovanos tevam,bet....Vestuves kelem uz savo pinigus,nes buvo ten visokiu niuansu,ir siaip labai nedurniai jie mum kraujo prigadino,tai nusprendem,kad apseis be dovanu,jeigu taip jau viskas susikloste
Ir mano vestuves neuzilko, birzelio 30 d.
Galvojame ka gi teveliams, liudininkams ir kitiems padovanoti.
Pirma ideja buvo - marskineliai su musu foto ir uzrasais, bet paskui pamanem, kad mamos gal nelabai ir nesiotu, padetu i spinta ir pamirstu. O juk noretusi, kad si dovanele apie mus primintu.
Dabar svarstau, gal tevukams po alaus bokala su musu foto, o mamoms - puzle su foto.
Reiketu ir liudininkams padekoti- tik ka?
Bet didziausias galvosukis - sveciai. Butu smagiai ir jiems po suvenyra iteikti, gal koki stiklini ar molini gyvuneli: drambliuka, vezliuka...? Kaip manote?
Laukiu pasiulymu, remelio su nuotrauka tikrai nedovanosiu....
Galvojame ka gi teveliams, liudininkams ir kitiems padovanoti.
Pirma ideja buvo - marskineliai su musu foto ir uzrasais, bet paskui pamanem, kad mamos gal nelabai ir nesiotu, padetu i spinta ir pamirstu. O juk noretusi, kad si dovanele apie mus primintu.
Dabar svarstau, gal tevukams po alaus bokala su musu foto, o mamoms - puzle su foto.
Reiketu ir liudininkams padekoti- tik ka?
Bet didziausias galvosukis - sveciai. Butu smagiai ir jiems po suvenyra iteikti, gal koki stiklini ar molini gyvuneli: drambliuka, vezliuka...? Kaip manote?
Laukiu pasiulymu, remelio su nuotrauka tikrai nedovanosiu....