Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

sveikos, o kam man daryti jeigu nenoriu nuotrauku dovanoti.nzn ka sugalvoti noriu kazko idomaus ir naujo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute:) @ 2007 01 04, 10:55)
sveikos, o kam man daryti jeigu nenoriu nuotrauku dovanoti.nzn ka sugalvoti noriu kazko idomaus ir naujo? g.gif

Padovanok dvi kepures pirciai
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2007 01 04, 13:33)
Padovanok dvi kepures pirciai

na cia jau ne kiekvienam tiks. tarkim zmogus, kuris mieste gyvena, eina i darba, grizta namo, o pirties nezino, kada mates, netures tos kepures kur deti. cia jau reikia pagal tevu poreikius derinti...
Atsakyti
QUOTE(Ingute:) @ 2007 01 04, 10:55)

gal tavo tevai megsta teatra? gali padovanot bilietus i Vilniaus baleto ir operos teatra mirksiukas.gif arba savaitgali papoilsiauti Druskininkų sanatorijoje. Jei kažką mažo ir mielo, kokį suvenyrą, na net nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
As tai visai noreciau savo tevams koki turininga savaitgali padovanoti, kokius masaziukus, pramogas. bigsmile.gif

Mb tevams tokie netiktu, jie labiau senamadiski. Tai ka jiems dovanoti bus didiziausia problema doh.gif
Atsakyti
su dovanom tevam sunkoka, mamom mes dovanojom po pjaustymo lentele ant kurios buvo musu abieju nuotraukos ir iteikiant pasakeme kad gamindavos valgyti nepamirstu musu pakviesti pietu smile.gif tevams dovanojom po keptuve su skambaliuku kur sudeti stikliukai, nu cia toks "prikolas" sitai dovanai irgi zodzius pritaikem:) nu siaip dovanom patnkinti buvo.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 04, 22:46)
As tai visai noreciau savo tevams koki turininga savaitgali padovanoti, kokius masaziukus, pramogas. bigsmile.gif

Mb tevams tokie netiktu, jie labiau senamadiski. Tai ka jiems dovanoti bus didiziausia problema doh.gif

Aš irgi apie tą patį galvoju drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tai su mano tėvais jokių problemų nebus, dar apsidžiaugs nes patys neprisiruoštų niekaip lotuliukas.gif
O va su maniškio tėvais....Padovanojom kalėdom bilietus į teatrą, tai galvoju geriau būtų nedovanoję, nes dabar jau tiek problemų dėl tų bilietų....Vienu žodžiu namisėdos jie doh.gif O dar kai toliau į kitą miestą ir dar su nakvyne, tai iš viso tragedija blush2.gif

Tai va ir galvoju ką daryt....nes norėtųsi abiejų tėvams vienodas dovanas dovanot wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2007 01 08, 17:51)
Aš irgi apie tą patį galvoju drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Tai su mano tėvais jokių problemų nebus, dar apsidžiaugs nes patys neprisiruoštų niekaip lotuliukas.gif
O va su maniškio tėvais....Padovanojom kalėdom bilietus į teatrą, tai galvoju geriau būtų nedovanoję, nes dabar jau tiek problemų dėl tų bilietų....Vienu žodžiu namisėdos jie doh.gif O dar kai toliau į kitą miestą ir dar su nakvyne, tai iš viso tragedija blush2.gif

Tai va ir galvoju ką daryt....nes norėtųsi abiejų tėvams vienodas dovanas dovanot wub.gif  blush2.gif

o man kazkaip vienodai, ar mes dovanosim tas pacias, ar skirtingas dovanas rolleyes.gif rolleyes.gif

nors gal reik abieju tevams tuos masaziukus padovanoti g.gif nu dar reiks tartis su MB lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai galvoju kokiu nors suvenyru padovanoti, nes i jokius masazus ar kt. sporto klubus jie neis schmoll.gif
Atsakyti
Didžiausia dovana tėveliams būtų jūsų albumas su vestuvinėmis nuotraukomis. smile.gif Juk ne visada tėvai beužsisako nuotraukas. Tiesiog pagalvoja, kad užteks ir tų, kurias turi jaunieji. Gražu paprašius to paties fotografo, kad jis sukurtų pirmąjį albumo puslapį su linkėjimais tėvams ar jų pačių nuotrauka ir padovanoti vestuviinių nuotraukų albumėlį. smile.gif
Atsakyti
Musu vestuves lieppos men...tad nusprendziau kad tevams butu visai neprasta dovanele maikutes su uzrasais... thumbup.gif bet patarkit ka padovanot savo busimajam nes antra diena vestuviu jo gimtadienis! please patarkit ka nors.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2007 02 08, 20:22)
Didžiausia  dovana  tėveliams  būtų jūsų  albumas  su  vestuvinėmis  nuotraukomis. smile.gif Juk  ne  visada  tėvai  beužsisako  nuotraukas. Tiesiog  pagalvoja, kad  užteks ir  tų, kurias  turi  jaunieji.  Gražu  paprašius  to  paties  fotografo, kad  jis  sukurtų  pirmąjį  albumo  puslapį  su  linkėjimais  tėvams  ar  jų  pačių  nuotrauka  ir  padovanoti  vestuviinių  nuotraukų  albumėlį. smile.gif

na, kadangi mes galvojam dovanoti po simboline dovanele, tai si ideja nors gera, bet pakankamai brangi... ir nepadovanosi pirma vestuviu diena jos, o mes kaip tik norim vakaro pabaigoje padekoti tevams blush2.gif sios dovanos reiketu laukti, juk fotografas nepadarys foto per nakti ir nespesi perziuret ir uzsakyt padaryti tas, kurios patiktu tevams ir jau gauti visa baigta albuma antros dienos ryte, kad bent antra diena galetum padovanot. as tai sunkiai isivaizduoju, kaip si dovana turetu atrodyti realiai... juk ja tik kelios dienos po vestuviu butu galima padovanoti. o tai kazkaip man schmoll.gif
Atsakyti