Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

Na mes tai teveliams padovanojom po musu vestuviu nuotrauku albuma. Jie issirinko nuotraukas, mes uz jas sumokejome, nupirkome grazius albumus ir gavosi stai tokia dovanele...
Atsakyti
Mes savo tėveliams padovanojome irgi atmintinas dovanėles 4u.gif . Maniesiems aš pati viską dariau blush2.gif , nupirkau labai didelius rėmelius į kurių vidurį įdėjau savo tėų vestuvinę nuotrauką, aplink savo, sesers, brolio kai buvome maži nuotraukytes, po to didesnes nuotraukytes, savo sesers vestuvinę nuotrauką, jos sūnaus nuotraukyčių, savo su vyru bendrą nuotrauką, su krikštasūniu nuotraukytę, brolio nuotrauktę, net mūsų augintinių nuotraukytę įdėjau biggrin.gif Visas nuotraukytes papuošiau gražiais kristaliukais, per žioplumą doh.gif nupirkau Svarowskio kristaliukų, bet visiškai nesigailiu, nes atrodo thumbup.gif puiki dovanėlė, ir atrodo thumbup.gif net ašarėlę išpaudėm kai pamatė visi 4u.gif o jo mamytei gražią dėžutę, dar kelis suvenyrus, kurie jai labai patiko ir neliko abejinga biggrin.gif manu tėveliai mum daug ką davė ir galima jiems šitaip atsidėkoti, o vėliau ir anūkai jiems kaip pati didžiausia dovana biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
mums irgi si problemele buvo : ka dovanoti. Saviems teveliams as norejau nupirkti du dviracius, kad jie galetu pas mus su dviratukais atvaziuoti smile.gif, nes mes netoli gyvenam. taciau rekejo pagalvoti ir apie uosvius, kuriems tu dviraciu tikrai nereikia smile.gif Apskritai ir buvo daug sunkiau apsispresti del ju, juk norejosi labai itikti smile.gif. bet galiausiai nusprendem padovanoti simboliskas dovaneles. Knygyne pirkom dovanu knygeles : "Mylimai Mamytei" ir "Brangus Teti". Ir labai patiko visiems.
Atsakyti
mes turim tik mamas, tai nupirkom po didele knyga apie senovines paslaptis, kultura statinius ir pan. su ta ideja kad jos anukams turetu ka idomaus papasakoti, manau kad patiko smile.gif
Atsakyti
Na kaip ziuriu ir nieko tokio yspudingo.... g.gif nezinau ka man teks pasirinkt dovanoti teveliams per vestuves... cray.gif
Atsakyti
na va o mes galvojom galvojom.... ir padarem taip: per vestuves paskaitem grazius zodzius tevams ir padovanojom po kvietima kuriame buvo parasyta kad tokia ir tokia diena, val butu pasiruose laukia staigmena. smile.gif ta diena nuvezeme juos i čarlstoną, ten buvo uzsakyta vakarienė, papuoštas stalas labai romantiškai...tada atėjo husaras paskaitė žodžius ir padovanojo mamoms po puokštę gėlių ir dovanėlę, o dovanėlė buvo rėmeliai išgraviruoti su mūsų vestuvine nuotrauka.... labai buvo patenkinti ir labai labai laimingi thumbup.gif nes nenorėjom dovanoti praktiškų dovanų manau jie viską turi ko jiems reik. smile.gif o šitaip norėjom jiems atsidėkoti smile.gif tiesa dar nepavyko padaryt (nes išvažiavom medaus mėnesio.) turejo juos nuvežti limuzinas ir dar prie staliuko pagriežti smuikininkas smuiku smile.gif
Atsakyti
O as tai dar neisivaizduoja ka padovanoti mano ir jo tevams, nes dovanoti reikia per vestuves g.gif
Atsakyti
galvoju, kad tėvams dovanoti rėmėlius ir masažus, nes nerealiai tiek mano mama tiek uošvienė mėgsta ... ax.gif
Atsakyti
o kam tėvams dovanos, nelabai suprantu g.gif juk tuokiasi tai vaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2006 12 05, 19:19)
o kam tėvams dovanos, nelabai suprantu g.gif  juk tuokiasi tai vaikai biggrin.gif

nebūtų tėvų, nebūtų ir vaikų, nebūtų ir vestuvių..... bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes padareme puzzle is savo foto. Seneliams nupirkom toki remeli, kur galima sudet nemazai skirtingo formato nuotrauku ir idejome musu 3 bendras, o visas kitas mano (dovanosime mano seneliams) is vaikystes (kad prisimintu kaip augau).
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2006 12 05, 17:19)
o kam tėvams dovanos, nelabai suprantu g.gif  juk tuokiasi tai vaikai biggrin.gif

na dovanos kaip dovanos.... nebutina manyciau, bet KAZKAIP PAGERBTI, PADEKOTI UZ TAI KAD IKI SIOL ISAUGINO BUTINA na as asmeniskai padarysiu viska, suplanuosiu, kad tik pagerbciau tevelius gimines akivaizdoj. Siuo metu planuose yra dvigubas remelis:mano jaunystes fotke ir mudvieju dvieju (fotosalone darysim) ir atvirukas su graziomis eilemis, kuriu prie stalo neskaitysiu kad nebutu sitaip cray.gif o tik popra eiliu pasakysiu garsiai.
Atsakyti