Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

mes visam pulkui, tevam ir pirsliam darem vardinius marskinelius, ant kuriu priekio buvo parasyta vardas ir pareigos (pvz. Gedas, uošvis), o ant nugaros Lina+Mindaugas 2006 06 16 . Tevam dar pridejom nuotraukom remelius. Visi tuos marskinelius devejo antra diena. Ai ir sau pasiadrem baltus su uzrasais - jaunikis ir jaunoji wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 14, 09:45)
mes visam pulkui, tevam ir pirsliam darem vardinius marskinelius, ant kuriu priekio buvo parasyta vardas ir pareigos (pvz. Gedas, uošvis), o ant nugaros Lina+Mindaugas 2006 06 16 . Tevam dar pridejom nuotraukom remelius. Visi tuos marskinelius devejo antra diena. Ai ir sau pasiadrem baltus su uzrasais - jaunikis ir jaunoji wink.gif

nu labai faina idėja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tesa20 @ 2006 07 14, 09:03)
As taip pat tevams pirksiu angelus tik dar nezinau ar maziukus ar didelius biggrin.gif nes mano sugalvoti padekos zodziai tevams taip pat su angelais biggrin.gif

o gal galėtum tuos padėkos žodžius man duot perskaityt?
dideli atrodo įspūdingiay smile.gif na, mūsų tokie vidutinio dydžio, kai pastatai, matosi kas stovi
Atsakyti
Sandriuk as tau kai ka parasiau i AZ smile.gif
Atsakyti
as niekaip negaliu sugalvot ka tevams dovanot, kol kas galvoju gal remelius su nuotrauka ir ant remeliu isgraviruot kokius grazius zodzius g.gif tik nzn ar det vestuviu nuotrauka ar siaip nusifotkint o gal retro stiliaus? g.gif
Papildyta:
dar galiu pasiulyti kelias idejas. smile.gif tevams buvau dovanojus kazkokia proga puodelius juodi o kai ipili karsto vandens pabala ir isryskeja nuotrauka smile.gif tai jiems labai patiko smile.gif arba yra toks medelis kur vietoj lapeliu nuotraukeles isideda nu tipo kaip seimos medis nors gal sita dovana labiau tiktu kai anuku jau yra g.gif smile.gif
Atsakyti
Mes dovanojom puzlius iš savo foto. Liuks buvo thumbup.gif Okad nereiktų ašaringų kalbų sakyt- sukeitėm tėvus vietom ir surengėm konkursą kas greičiau puzlį sudės lotuliukas.gif Linkama buvo ir mums, ir svečiams, ir tėvams + išsisukom nuo kalbos tongue.gif
Atsakyti
Mes dovanojome mamoms jaunųjų nuotrauką su rėmeliais, o tėčiams marškinėlius su jaunųjų nuotrauka ir užrašu "AŠ TURIU MARČIĄ" , o kitam tėveliui - "AŠ TURIU JAU IR ANTRĄ ŽENTĄ " . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klajune @ 2006 07 20, 09:50)
Mes dovanojom puzlius iš savo foto. Liuks buvo  thumbup.gif  Okad nereiktų ašaringų kalbų sakyt- sukeitėm tėvus vietom ir surengėm konkursą kas greičiau puzlį sudės  lotuliukas.gif Linkama buvo ir mums, ir svečiams, ir tėvams  + išsisukom nuo kalbos  tongue.gif

o is kur gavot puzli su savo foto ?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taya @ 2006 07 25, 09:03)
o is kur gavot puzli su savo foto ?
ax.gif

Darėm Mole, Kodak fotostudijoj. Jie ten 3 formatų gali padaryt, per dieną. Žinau, kad "fotofabrikas" tuo užsiima, nžn ar čia tas pats g.gif fotofabrikas
Atsakyti
O mes pirksim labai grazias stiklines geles ir ant ju isgraviruosim kokius nors grazius zodzius.Tik zodziu dar nesugalvojom 4u.gif
Atsakyti
o kur tas stiklines geles pirkot?
Atsakyti
mes tevams nupirkom masazus su taju akmenimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dygliuke @ 2006 07 28, 12:51)
o kur tas stiklines geles pirkot?

www.lobis.lt
Atsakyti