mes visam pulkui, tevam ir pirsliam darem vardinius marskinelius, ant kuriu priekio buvo parasyta vardas ir pareigos (pvz. Gedas, uošvis), o ant nugaros Lina+Mindaugas 2006 06 16 . Tevam dar pridejom nuotraukom remelius. Visi tuos marskinelius devejo antra diena. Ai ir sau pasiadrem baltus su uzrasais - jaunikis ir jaunoji
QUOTE(Forgete @ 2006 07 14, 09:45)
mes visam pulkui, tevam ir pirsliam darem vardinius marskinelius, ant kuriu priekio buvo parasyta vardas ir pareigos (pvz. Gedas, uošvis), o ant nugaros Lina+Mindaugas 2006 06 16 . Tevam dar pridejom nuotraukom remelius. Visi tuos marskinelius devejo antra diena. Ai ir sau pasiadrem baltus su uzrasais - jaunikis ir jaunoji
nu labai faina idėja
Papildyta:
QUOTE(tesa20 @ 2006 07 14, 09:03)
As taip pat tevams pirksiu angelus tik dar nezinau ar maziukus ar didelius nes mano sugalvoti padekos zodziai tevams taip pat su angelais
o gal galėtum tuos padėkos žodžius man duot perskaityt?
dideli atrodo įspūdingiay na, mūsų tokie vidutinio dydžio, kai pastatai, matosi kas stovi
Sandriuk as tau kai ka parasiau i AZ
as niekaip negaliu sugalvot ka tevams dovanot, kol kas galvoju gal remelius su nuotrauka ir ant remeliu isgraviruot kokius grazius zodzius tik nzn ar det vestuviu nuotrauka ar siaip nusifotkint o gal retro stiliaus?
Papildyta:
dar galiu pasiulyti kelias idejas. tevams buvau dovanojus kazkokia proga puodelius juodi o kai ipili karsto vandens pabala ir isryskeja nuotrauka tai jiems labai patiko arba yra toks medelis kur vietoj lapeliu nuotraukeles isideda nu tipo kaip seimos medis nors gal sita dovana labiau tiktu kai anuku jau yra
Papildyta:
dar galiu pasiulyti kelias idejas. tevams buvau dovanojus kazkokia proga puodelius juodi o kai ipili karsto vandens pabala ir isryskeja nuotrauka tai jiems labai patiko arba yra toks medelis kur vietoj lapeliu nuotraukeles isideda nu tipo kaip seimos medis nors gal sita dovana labiau tiktu kai anuku jau yra
Mes dovanojome mamoms jaunųjų nuotrauką su rėmeliais, o tėčiams marškinėlius su jaunųjų nuotrauka ir užrašu "AŠ TURIU MARČIĄ" , o kitam tėveliui - "AŠ TURIU JAU IR ANTRĄ ŽENTĄ " .
QUOTE(klajune @ 2006 07 20, 09:50)
Mes dovanojom puzlius iš savo foto. Liuks buvo Okad nereiktų ašaringų kalbų sakyt- sukeitėm tėvus vietom ir surengėm konkursą kas greičiau puzlį sudės Linkama buvo ir mums, ir svečiams, ir tėvams + išsisukom nuo kalbos
o is kur gavot puzli su savo foto ?
QUOTE(Taya @ 2006 07 25, 09:03)
Darėm Mole, Kodak fotostudijoj. Jie ten 3 formatų gali padaryt, per dieną. Žinau, kad "fotofabrikas" tuo užsiima, nžn ar čia tas pats fotofabrikas
O mes pirksim labai grazias stiklines geles ir ant ju isgraviruosim kokius nors grazius zodzius.Tik zodziu dar nesugalvojom
o kur tas stiklines geles pirkot?