Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(bliamba @ 2006 04 13, 07:14)
yesterday atkrenta, nes musu teveliai angliskai "ni farstein"  ax.gif , o "Kelelis tolimas" kazkaip man nu nelimpa... blush2.gif
gal dar kas kokiu pasiulymu turit??? doh.gif

O kaip Rebelheart "Kelias i Tave''? Tas Mildazytes ir rebelhearto duetas buvo visai nieko g.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=Sirrena,2006 04 20, 11:50]
Labai norėčiau atsidėkojimui ką nors padovanot piršliams ir po kokią nedidelę dovanėlę pamergėms. Tik bėda, nesugalvoju ką. Ar jūs nieko nedovanojat savo pulkui?

Tai pirsliams mes irgi butinai dovanosim kazka. maniskis sako, kad pirsliams dovanosim tokia statulele, ten toks vyriskis su moterim stovi susikibe, o tarp ju bonkai vieta idet. Na, cia kaip bonai laikiklis,bet visai graziai atrodo 4u.gif
O del pulko tai net nesusimasciau ar jiems kazka teks dovanot. Mes su pirsliais jau susitarem kad jiems tokius diplomus duosim
Atsakyti
Gal galit padeti!!!!
Jau dziaugemes surade tevams dovana- galvojom uzsakysim savaitgali druskininkuose. Bet kai paskambinau jau pasake kad savaitgaliniu kompleksu nebera verysad.gif
Gal galit rekomenduoti kokia gera vietele, kur butu atliekamos grozio, atpalaidavimo proceduros uz prieinama kaina, panasiai kaip druskininkuose?
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 05 03, 13:43)
Gal galit padeti!!!!
Jau dziaugemes surade tevams dovana- galvojom uzsakysim savaitgali druskininkuose. Bet kai paskambinau jau pasake kad savaitgaliniu kompleksu nebera verysad.gif
Gal galit rekomenduoti kokia gera vietele, kur butu atliekamos grozio, atpalaidavimo proceduros uz prieinama kaina, panasiai kaip druskininkuose?

Siaip dar Birstonas populiarus 4u.gif
Atsakyti
aš savo bei vyro tėvams išsiuvinėjau nedidelius paveiksliukus (širdelėje du peliukai jaunavedžiai bigsmile.gif ) ir dar mūsų vardus bei datą kada tuokėmis ir miestą. ir buvo thumbup.gif dovana, tėvai tikrai buvo labai patenkinti, pasikabino matomiausioj vietoj, juk tokios dovanos nenupirksi ir šiaip rankų darbas mūsų šeimoj labai vertinamas
Atsakyti
Sveikutes gal galit patart turim nuotraukom remelius jau tevams nupirke tik neisivaizduoju ka su nuotrauka daryt jie skirti specialiai vestuviniai nuotrauka, nes su ziedais tie remeliai vestuvinai. Ar taip ir dovanoti tuscius, nes antros dienos nebus iteiksim pirma diena juos. As galvoju iteik taip supakuotus, o paskui kaip fotografas atves nuotraukas ir tevams uzsakyti jas. Na patarkit ar gerai galvoju.
4u.gif
Atsakyti
i sia zinute atsakyma siuskit raganaite2005@yahoo.com, nes ne tuo niku parasiau aciu

Papildyta:
QUOTE(pandora2006 @ 2006 06 22, 10:10)
Sveikutes gal galit patart turim nuotraukom remelius jau tevams nupirke tik neisivaizduoju ka su nuotrauka daryt jie skirti specialiai vestuviniai nuotrauka, nes su ziedais tie remeliai vestuvinai. Ar taip ir dovanoti tuscius, nes antros dienos nebus iteiksim pirma diena juos. As galvoju iteik taip supakuotus, o paskui kaip fotografas atves nuotraukas ir tevams uzsakyti jas. Na patarkit ar gerai galvoju.
4u.gif

i sia zinute atsakyma siuskit raganaite2005@yahoo.com aciu
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 05 31, 12:14)
aš savo bei vyro tėvams išsiuvinėjau nedidelius paveiksliukus (širdelėje du peliukai jaunavedžiai  bigsmile.gif ) ir dar mūsų vardus bei datą kada tuokėmis ir miestą. ir buvo  thumbup.gif  dovana, tėvai tikrai buvo labai patenkinti, pasikabino matomiausioj vietoj, juk tokios dovanos nenupirksi ir šiaip rankų darbas mūsų šeimoj labai vertinamas

Labai grazi ir originali dovana tevams. thumbup.gif
Man dar laiko yra iki vestuviu,todel ir as galesiu kazka panasaus padaryti. bigsmile.gif Gal butu galima gauti ta siuvinejimo schemute? blush2.gif Mano pastas vanilla03@gmail.com. Aciu. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nice @ 2005 09 14, 15:30)
Mes teveliams dovanojom maikutes su vaikystes nuotraukom ir užrašais:
"Mano dukra myli mane" ir "Mano sūnus myli mane".

Tai net nesitikejom tiek džiaugsmo iš jų  biggrin.gif

Manau kad tai pati nuostabiausia staigmena jiems buvo  wub.gif

smagi ir originali ideja! tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ir as suku galva dabar del tu dovanu. Pulkui kazkaip savaime gavosi greiciausiai sugalvoti, darbe kataloge radau tokius metalinius mergaite ir berniuko formos raktu pakabukus, ant ju galvoju irgraviruoti pamergei pvz.: Pamerge ir data, na tiesiog kad butu prisiminimas, kad kazkada buvo pulke biggrin.gif
Cia radau ideja, kad mamoms padovanoti kulinarojos knyga, kad atvykus pas jas paruostu skaniai valgyti.
Tevukams net neisivaizduoju ka dovanoti... g.gif
Svotui irgi cia radau, cigaru pakuote iteiksiu, kad atsigapalduotu po vestuviu ir gardu dumeli uztrauktu smile.gif Svociai kolei kas nezinau ka dovanoti...
Na ir kriksto mamoms manau po kokia vaza, nes zinau abi tai dievina, o kriksto tevams po stikliniu suvenyrinius sachmatus...
Apie nuotraukas net negalvoju, nes turiu joms silpnybe ir tiek visus jau apdovanojusi ir savom ir nesavom nuotraukom, kad per vestuves is mano puses laaaaaaabai banalu butu tokia dovana dovanoti biggrin.gif

Sekmes visoms renkantis dovanas thumbup.gif
Ir geros sventes biggrin.gif
Atsakyti
mes tėvams nupirkom labai fainus angeliukus-kūdikėlius,miegančius ant tokio rutulio (salone TARP GĖLIŲ. kaina po66 lt, kaip tėvams tai nėra daug, manau. ir susiesim kažką kad tėvai mūsų angelai sargai. ot

beje, pamergėm pirkom rožes kurios išsivynioja ir ten raodonos gipiūrinėskelnaitės smile.gif)))))) manom, bus juokinga

pabroliams- rubiko kubikus su peliukės mikės atvaizdu-tegu susideda sau pamergės atvaizdėlį- konkursas bus

va kokios dovanos g.gif
Atsakyti
As taip pat tevams pirksiu angelus tik dar nezinau ar maziukus ar didelius biggrin.gif nes mano sugalvoti padekos zodziai tevams taip pat su angelais biggrin.gif
Atsakyti