Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(Bertike @ 2006 01 30, 13:30)
Mes nusprendėm tėvams padovanoti sveikatingumo savaitgalį Druskininkuose, kad atsigautų  ax.gif

irgi labai gerai

Mes buvome Egles sanatorijoje, buvom tokie patenkinti ir tiek visokiu įspūdžiu, kad zada zada vis ir tevai vaziuot bet neprisiruosušia...jo reiks pagalvot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulka: 25 vasario 2006 - 17:23
QUOTE(kulka @ 2006 02 25, 17:21)
irgi labai gerai

Mes buvome Egles sanatorijoje, buvom tokie patenkinti ir tiek visokiu įspūdžiu, kad zada zada vis ir tevai vaziuot bet neprisiruosušia...jo reiks pagalvot

man gaila neiseitu taip... nes mano teveliai issiskyre... o brangiausiojo teveliai kaime gyvuliuku turi, kad jiems problemu butu savaitgaliui isvykti...
Atsakyti
Mano brolis su zmona tevams dovanojo gintarini medeli ir kalba grazia pasake apie tai, kad cia yra lyg seimos medis ir t.t. Manau, kad abieju teveliams reikia dovanoti tokias pats dovanas ir as pasisakau uz simbolines;)
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu:)
Atsakyti
mes tevelaimas dovanojom, remelius, tik va nuotrauku i juos dar nebuvom ideje blush2.gif kazkaip norejom, kad jie isidetu vestuvines musu, o tada neturejom, nes dovanas teikem pirma vestuviu diena, tai va taip isejo, o dabar tevai isideja mususu nuotraukytes biggrin.gif vyro tevai, netgi pagaliau ir savo vestuviu nuotraukyte isiremino biggrin.gif o mano mamyte turi vestuvine nuotrauka tokia diidele ir remeliuose pakabinta ant sienos, labi grazu prisiminti, kaip teveliai buvo jauni ir tokie laimingi 4u.gif
Atsakyti
na man patiko taures su uzrasais arba nuotraukos su uzrasais:)galit padovanot puzzle is jusu nuotrauku.tokiu pasiziuret galit www.fotofabrikas.lt.atrodo super:)pazistami tevams dovanojo tai labai patiko:)
Atsakyti
Man visai patiko kalendorius kuri gali padaryti su nuotrauka smile.gif reiks dar pagalvoti
Atsakyti
Prieš pat vestuves dėl idėjų jau buvome išsisėmę - rūpestėliai beveik viską užgožė, tai padovanojom antrą vestuvių dieną mūsų įrėmintas nuotraukėles - namie pasistatę - ir vieni, ir kiti jas brangina
Atsakyti
o mes su vyru dovanojom po nuotrauka ireminta is senu nuotrauku kur buvom uzrase superteveliai
na zinoma as saviems jis saviems ir po kelialapi i sveikatingumo centra, taip patko tevams kad sako siaip patys taip nueje nebutu niekada
liko labai patenkinti dovanomis
Atsakyti
Mes dovanojom po kavos puodelių servizą, radau gražioj dežėj supakuota, net nereikėjo papildomo įpokavimo ir dar po magnetuką ant šaldytuvo, kažkas ten apie tėvų meilę parašyta ir paveiksliukas (na tikriausiai esat matę tokius, po 10 Lt kainuoja).
Abiejų tėvam patiko, nes gražių puodelių kavai/arbatai, kaip ir neturėjo 4u.gif .
Atsakyti
As cia paskaitinejau, tai labai daug ideju radau. Zadam teveliams dovanoti puodeli su musu nuotrauka ir uzrasu ''BRANGIEMS TEVELIAMS'', na ir po remeli musu nuotraukai isideti, o gal iseis ir su visa nuotrauka.Na tik nesugalvoju ka pirsliams dovanoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutegg @ 2006 03 15, 11:20)
As cia paskaitinejau, tai labai daug ideju radau. Zadam teveliams dovanoti puodeli su musu nuotrauka ir uzrasu ''BRANGIEMS TEVELIAMS'', na ir po remeli musu nuotraukai isideti, o gal iseis ir su visa nuotrauka.Na tik nesugalvoju ka pirsliams dovanoti g.gif

Mano draugai piršliams dovanojo hamaką is Senuku parduotuves, sake labai patenkinti thumbup.gif Tik reik turet kur ji pastatyti g.gif
Atsakyti
g.gif
Papildyta:
FOTO rėmeliai su 10 sekundžių trukmės pranešimu įrašymui.
Atsakyti