Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(Rutik @ 2005 09 30, 16:44)
mes ir ta patį padarėm. Tik tėvai kažkaip nieko apie tai nė žodžio nepasakė. Ai iš viso kažkaip keisti tie tėvai ir prieš vestuves ir per ir po vestuvių buvo. Na mano tėvai tai dar normaliai kažkaip bet jau uošviai  doh.gif  jau geriau net nepasakosiu....

mes tai iteikeme remelius, bet nuotrauku neidejome, nes laukeme dar foto is fotoatleje, tevai is kart ispakavo, pasidejo ir daugiau nieko nesake, net nezinau ar bent remeliai patiko ax.gif O pirkau net uz 70 lt labai fainus remelius thumbup.gif
Rutikai, nu papasakok, prasau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
jau buvau rašius, kad mes teveliams dvigubus rėmelius dovanojom, vat įdedu nuotraukytę, kuri vienoj pusėj buvo, o kitoj - kitą diena po vestuvinę foto padovanojom ir įdėjom ax.gif nu laaabai gražiai atrodė, net sau tokį patį variantą pasidarėm, tik be užrašų jokių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 09 30, 22:21)
jau buvau rašius, kad mes teveliams dvigubus rėmelius dovanojom, vat įdedu nuotraukytę, kuri vienoj pusėj buvo, o kitoj - kitą diena po vestuvinę foto padovanojom ir įdėjom ax.gif  nu laaabai gražiai atrodė, net sau tokį patį variantą pasidarėm, tik be užrašų jokių wub.gif

kaip fainai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 09 30, 23:21)
jau buvau rašius, kad mes teveliams dvigubus rėmelius dovanojom, vat įdedu nuotraukytę, kuri vienoj pusėj buvo, o kitoj - kitą diena po vestuvinę foto padovanojom ir įdėjom ax.gif  nu laaabai gražiai atrodė, net sau tokį patį variantą pasidarėm, tik be užrašų jokių wub.gif

kokia sauni mintis! tikrai labai priginalu
Atsakyti
as planuoju tevams iteikti dvigubus remelius, kuriu vienoje puseje idesiu nuotrauka is mano krikstynu, kur as su tevais, kai buvau mazyte (yra viena, kur fotoatelje paveiksklavo) o kitoje puseje idesiu nuotrauka, kur as su tevais pasipuosusi vestuvine suknele (tik aisku ja idesiu po vestuviu).
Atsakyti
QUOTE(chiavolla @ 2005 06 21, 13:03)
mes uz viena kubeli mokejom 90 litu smile.gif tai dovanos tevams isejo 180 litu smile.gif manau, kad nera jau tiek daug lyginant su visomis vestuviu islaidomis  smile.gif
mums svarbiausia buvo kai rinkome dovana, kad butu originalu, idomu ir prisiminimui liktu:)

o daugiau dovana dar dovanosim pirsliui ir svociai:) visiems kitiems vestuves yra kaip dovana  4u.gif

per kiek laiko padaro.. gal kas zino
Atsakyti
jau pati radau atsakyma rolleyes.gif
visa tai padaro per 15 min.. jei lazeris veikia rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
man patiko mintis dėl marškinėlių smile.gif savo tėvams juos ir dovanosiu. žinau kad tėčiui patiks, o mamai...gal.
na apie tą tradiciją dovanoti dovanas broliams ir sesėms aš taip pat žinau - per savo vestuves manieji man dovanas teikė, bet man tai atrodo nesamonė. mano šeima labai didelė. tai uj kiek dovanėlių tektų pirkti...bet čia kažkokia dilema, ką daryti: elgtis kaip dauguma ar taip kaip norisi?
o kad virėjoms ir muzikantams dovanoti dovanas reikia tai jau visiskai nesuprantu kam...jie juk darba dirba. ju pareiga linksminti ir maistą gaminti...
Atsakyti
Jau kad virejoms ir muzikantams dovanoti tai cia yra senu laiku tradicijos, broliams ir seserims irgi negirdejau. Bet va tevams tikrai reikia ir ne del to, kad kazkokios tradicijos bet vien is pagarbos, meiles ir t.t. O va kai pries kelis menesius tuokesi mano draugo brolis, tai jie tevams nieko nepirko, sake pas ju tokiu tradiciju nera (o be to vestuves tevai kele!). Ir lygtais tevai nesupyko... As taip nesuprantu, kaip taip galima blink.gif
Atsakyti
o mes padovanosim svyturius molinius teveliams,.nes forume radau grazius zodzius tevams,kuriuose zodziai uzbaigiami taip:Ir prisiminimui norime Jums įteikti švyturį - buvote ir liksite mums švyturiais....niu kazkas tokio
Atsakyti
Mes nusprendėm tėvams padovanoti sveikatingumo savaitgalį Druskininkuose, kad atsigautų ax.gif
Atsakyti
Vakar radau nuostabia dovana Akropolyje, kur tokioj rozinej masinoj ivairiom dovanom prekiaujama. Tai pasidabruotas "Seimos medis" - manau nuostabi dovana vestuviu proga teveliam smile.gif Idedi tevu, savo ir t.t. nuotraukytes... Nemanau, kad tevai liktu nesuzaveti biggrin.gif
Atsakyti