Man is Vokietijos parveza toki
Savo tikrai riebiai, problematiskai odai dar neradau nieko geresnio
nieko neradau geresnio per savo 30 metu veido prausimo kaip 100% pure firmos prausikliai. na prausiklio isvaizda nera pati zaviausia ir jis nera kvapnus, nes ten lyg ir purvas su priedais, bet naudoju jau koki 4 buteliuka, ir tas i pabaiga eina, vel zadu pirkt, tik va jis nepigus, kazkur apie 70 litu kainuoja. tiesa, nezinau, ar parduodamas lietuvoj. mano oda misri. taciau nuosirdziausia rekomendacija is mano puses sitam gaminiui. super
QUOTE(traskutis @ 2009 09 20, 00:19)
nieko neradau geresnio per savo 30 metu veido prausimo kaip 100% pure firmos prausikliai. na prausiklio isvaizda nera pati zaviausia ir jis nera kvapnus, nes ten lyg ir purvas su priedais, bet naudoju jau koki 4 buteliuka, ir tas i pabaiga eina, vel zadu pirkt, tik va jis nepigus, kazkur apie 70 litu kainuoja. tiesa, nezinau, ar parduodamas lietuvoj. mano oda misri. taciau nuosirdziausia rekomendacija is mano puses sitam gaminiui. super
Buna jauciamas didelis skirtumas,kad ir tos pacios firmos,taciau ziurint kurioje salyje isigyji.Gal i Lietuva,ne originala atveza?
hmz...kaip matau "Fresh look" kosmetikos niekas nebenade
i lietuva jo neatveza isvis, taciau del to labai gaila.kazkaip visada kai vakare nusiprausdavau veida kitais prausikliais, budavau priversta teptis kremu, nes traukdavo veida. na o as kazkaip vadovaujuos dr. haushkos principu, kad nakti oda turi pati viska daryti. zodziu, va sitas prausiklis nesausina veido, todel miegot einu be jokiu kremu +.
QUOTE(Mertise @ 2009 09 14, 10:18)
nusipirkau pabandimui droge margarita prausikli su ramunelemis,kvapas patiko :)nedirgina,nesausina odos,kol kas visai nieko
Sita ir as noriu isbandyti aciu uz atsiliepimus
Man patinka Lumene melynas prausiklis. Vienintelis, kuris nuplauna makiaza!!! Bandziau daug kitu, bet sitas geriausias!!!
Papildyta:
nuplauna ir akiu makiaza!!!
Papildyta:
nuplauna ir akiu makiaza!!!
QUOTE(diamondness @ 2009 10 03, 14:12)
O man geriausias Rasos melynos serijos Antroj vietoj Garnier pure activ
Man jis pats geriausias
QUOTE(Vonios Fane @ 2009 07 02, 11:11)
Kazkuri mergaite praeitoje temoje klause, kokiai odai sis veido prausiklis
Jis skirtas sausai ir misriai odai.
Jis skirtas sausai ir misriai odai.
mano oda riebi/misri. Sis man visai tiko. Bet negaliu pasakyti, kad kartosiu. Aplamai nerandu "savo" prausiklio, vis perku kazka naujo. Beje, labai maloniai nustebino Nivea prausiklis jaunai odai
svelnus ir kvapas
Pats maziausiai vertas demesio is jau isbandytu Guinot putos misriai odai
toks jausmas, kad nieko nebuvo valyta, vien vandenelis, o kaina
Prausimosi puta turi net septyneriopą poveikį: valo, nusluoksniuoja, drėkina, balina, minkština, lygina ir gydo. Nusiprausus oda tampa aksominė ir skaisti.
Švelnių paviršiaus veiklių medžiagų iš betainų ir kokosų, rapsų ir ricinos aliejų darinių kompleksas tausojančiai valo odos poras nuo riebalų. Vaisių rūgštys lengvai prasiskverbia į epidermį, nusluoksniuoja senas suragėjusias ląsteles, stimuliuoja naujų vystymąsi, drėkina odą, gerina jos turgorą, lygina reljefą, o tai labai svarbu po inkštirinių bėrimų.
Fitoekstraktai ir vitaminas C saugo nuo odos uždegimų ir sudirginimo, stiprina gydomąjį Putos poveikį.
Putos skalsi, veidui užtenka vieno paspaudimo.
Puta taip pat galima valyti nagus ir prie jų prigludusius audinius.
Man ji pati geriausia.
Cia yra daugiau info apie si priemone:Prausimosi puta