Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(blueberry_nights @ 2009 09 06, 09:20)
Sveika,
man ir labai patiko tas NIVEA su granulemis, bet pabaigus buteliuka ir pagalvojau, kad gal reikia pakaitalioti, tai nusipirkau kita, bet tikrai toki nekoki... sad.gif tai vel grisiu prie NIVEA! smile.gif

O koks cia tas nekoks buvo,kur nusipirkot? rolleyes.gif
Atsakyti
Ryžių putojantis veido prausiklis (kelioninis dydis) L`OCCITANE

Šis bemuilis veido prausiklis praturtintas subalansuojančiu cinku, Kamargo raudonųjų ryžių ekstraktu ir sutraukiančiu raudonųjų ryžių actu. Sąlytyje su vandeniu prausiklis tampa labai švelniomis putomis ir nuvalo makiažą, nešvarumus ir sebumo perteklių. Oda tampa švelni ir švari.

Nusipirkau šį prausiklį... Super... Geresnio nesu turėjusi.
Oda atsigavo, suminkštėjo, pasidarė labai švelni, sutraukė poras....
Dar nė vienas prausiklis (kiek esu turėjusi) taip porų nesutraukdavo... Bet odos nedžiovina, nesausina.... Labai skalsus... Mažo lašelio užtenka, labai suputoja... 4u.gif

http://public.fotki....mano/paspx.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinaurb: 14 rugsėjo 2009 - 09:42
nusipirkau pabandimui droge margarita prausikli su ramunelemis,kvapas patiko :)nedirgina,nesausina odos,kol kas visai nieko smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors naudoja "Fresh look" kosmetikos linija?
Atsakyti
o galima makiaza valyt alyvuogiu aliejum? kazkur girdejau kad taip..ir tusa tai pat..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 15 rugsėjo 2009 - 17:53
o as siuo metu esu nusipirkusi garnier, bet turiu dar ir loreal'io, bet labiau man patinka garnier kazkodel, jis svelnesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 09 16, 12:46)
o as siuo metu esu nusipirkusi garnier, bet turiu dar ir loreal'io, bet labiau man patinka garnier kazkodel, jis svelnesnis smile.gif

Kuri prausikli is Garnier? ax.gif
Atsakyti
labas,
as naudoju amway firmos veido prieziurios drekinancia sistema smile.gif sudaro ja trys dalys, prausiklis, tonikas ir kremas. ir tikrai esu patenkinta, na dar pries tai pasaidariau ju firmoj veido tyrima, tai man ta sistema jie ir rekomendavo, bet tikrai esu patenkinta thumbup.gif kai ta sistema panaudoju, veidas toks minkstas, svelnus ir kvepentis kad mmm bigsmile.gif mano drauges oda buvo labai spuoguota ir problematiska, tai si sistema jei padeda, veidas lygeja tongue.gif tik tiek kad labai jau brankoka si sistema bet daugiau nei pusei meu uztenka.
Atsakyti
As dabar naudoju biodroga geli-prausikli, tai esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 16, 17:03)
Kuri prausikli is Garnier? ax.gif

3 in 1 smile.gif
Atsakyti
nusipirkau jau forume minėtą prausiklį

user posted image

dar būna su alavijais, berods jautriai.
man patinka gaivus kvapas, švariai prausia, gal šiek tiek mažiau sausina, labai pigus, tikrai nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo, Skincode,veido valomas priemones?Kokie atsiliepimai?Isigijau,taciau dar nenaudojau.Raso,kad be kvapo,nesausina odos,nedirgina.
Atsakyti