as turiu problema su inkstirais,vet jie pas mane ne juodi,tiesiog vos matomi spuogiukai,nuo pastovaus pudru naudojimo,matyt poros uzsikemsa..tai nusprendziau naudoti prausikli,kad geriau nuvalytu oda(pries tai naudojau tik muila..jokiu pieneliu,toniku,kazkaip man to nereikia..) tai nusipirkau stai tokias putas/prausikli is clinique

pradejus naudoti,buvau tokia juo patenkinta,toks svarumo jausmas budavo,ir kas labiausiai patiko,kad akivaizdziai sumazejo tu spugeliu,galvoju ,saunu,poras valo gerai,baigiau viena ,nusipirkau antra,ir kazkaip pradejau pastebeti,kad atsirado vel tu spuogeliu..pagalvojau,reikia keisti prausikli..nusipirkau droge,kazkaip sudomino mane nivea visage prasiklis su sveiciamosiomis granulemis..pabandziau:super

nuo jo pradejo spuogai nykti,galvoju ,kad ta clinique brangesni pirkti,hei ir nuo nivea geras rezultatas,bet sunaudojus viena ir nuspirkus antra toki pati prausikli istorija pasikartojo,kaip ir su clinique,vel atsirado spuogiuku ir tas prausiklis neveikia jau kaip anksciau.atejau tokios isvados,kad mano oda tiesiog pripranta prie to pacio prausiklio ir paskuj tiesiog nereaguoja....Jei dabar nusipirkciau vel ta clinique prausikli,turbut vel pajausciau jo poveiki

reikia matyt kaitalioti man tuos prausiklius,to pacio nepirkti 2 kartus is eiles