Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

O aš jau antrą buteliuką naudoju ECO veido prausyklį. Man labai patinka, nepalieka riebumo, nesausina ir nusiprausus jaučiasi, kad oda švari smile.gif Super dalykas thumbup.gif Mano vyras irgi jį naudoja smile.gif
Beje, mano oda yra sausa.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 09 04, 11:07)
Pradejau naudoti neoglis prausiklis ir christinos muiliuka su juros zolem ir koralais

a kodel? kiek pamenu muiliuku medimix plovei? kodel nustojai ir perejai prie kito? netiko?
Atsakyti
jau savaite veida plaunu Faberlic prausikliu : gaivinamasis prausimosi gelis su "lotoso efektu), tai labai patenkinat esu thumbup.gif gerai nuplauna makiaza, netempia odos, gaivina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 09 04, 14:25)
a kodel? kiek pamenu muiliuku medimix plovei? kodel nustojai ir perejai prie kito? netiko?

Na,tiko,tiesiog pakeiciau kosmetologe,tai taip ir gavosi,kad perejau prie kitu produktu. Sie zymiai geresni man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 09 04, 14:24)
Na,tiko,tiesiog pakeiciau kosmetologe,tai taip ir gavosi,kad perejau prie kitu produktu. Sie zymiai geresni man 4u.gif

o kuom geresni, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 09 04, 17:43)
o kuom geresni, jei ne paslaptis?

Zymiai kitoks svaros jausmas. Oda jauciasi,kaip isvalyta is vidaus. Kolkas tik 1 k. naudojau muiliuka + prausikli,po 3 dienu pradesiu vel,dabar pratinsiu oda tik prie prausiklio.
Oda jauciasi tokia svari,bet is vidaus,o ne tik is isores,kas budavo man pvz, nuo molio kaukes,medimix muiliuko.Aisku,kai nezinau,kaip gali buti geriau,tai tada atrode gerai smile.gif
Atsakyti
o kur pirkai ta medimix muila? kazkada seniai pirkau, net neprisimenu is kur.
paprastoj maximoj gali but? ten ju keliu rusiu? pas mane zalias buvo su medetkom jei neklstu..
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 09 04, 16:46)
Zymiai kitoks svaros jausmas. Oda jauciasi,kaip isvalyta is vidaus. Kolkas tik 1 k. naudojau muiliuka + prausikli,po 3 dienu pradesiu vel,dabar pratinsiu oda tik prie prausiklio.
Oda jauciasi tokia svari,bet is vidaus,o ne tik is isores,kas budavo man pvz, nuo molio kaukes,medimix muiliuko.Aisku,kai nezinau,kaip gali buti geriau,tai tada atrode gerai smile.gif

aisku. ir kiek tas malonumas kainuoja?

as pastebejau kad pradejau vaikiotis naujoviu ir vis kitas prekes pirkt, jei kas pataria ar gyria.
kaip kad su tom TBS putom. laikas nustot.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 09 04, 18:01)
o kur pirkai ta medimix muila? kazkada seniai pirkau, net neprisimenu is kur.
paprastoj maximoj gali but? ten ju keliu rusiu? pas mane zalias buvo su medetkom jei neklstu..
Papildyta:
aisku. ir kiek tas malonumas kainuoja?

as pastebejau kad pradejau vaikiotis naujoviu ir vis kitas prekes pirkt, jei kas pataria ar gyria.
kaip kad su tom TBS putom. laikas nustot.

Tikrai neverta metytis prie naujoviu,jei radai idealias sau priemones.
Muiliukas 60 lt. kainavo,o prausiklio 50 ml. nepamenu kiek,nes bendra suma buvo,tai nebeisskyriau kiek..bet apie 40-50 gal.
Papildyta:
Medimix yra maximoj,jo yra 3 rusiu. Tas zalias,kiek zinau geriausias,nes naturaliausias.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 04, 15:05)
jau savaite veida plaunu Faberlic  prausikliu : gaivinamasis prausimosi gelis su "lotoso efektu), tai labai patenkinat esu  thumbup.gif  gerai nuplauna makiaza, netempia odos, gaivina wub.gif

Dar yra is Faberlic prausimosi putos,labai man jos patinka ir makiaza gerai nuplauna thumbup.gif esu turejusi ir ta su lotosu tas taippat geras :4u:Va sitos pazymetus pirmu numeriuku 4u.gif http://mail-lt.lt.fa...lash_lt/12.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridma: 05 rugsėjo 2009 - 10:25
QUOTE(Ridma @ 2009 09 05, 11:18)
Dar yra is Faberlic prausimosi putos,labai man jos patinka ir makiaza gerai nuplauna thumbup.gif esu turejusi ir ta su lotosu tas taippat geras :4u:Va sitos pazymetus pirmu numeriuku 4u.gif     http://mail-lt.lt.fa...lash_lt/12.html

o kokio amziaus grupei jie skirti ? nes sudomino 4u.gif
dar noreciau pabandyti svelnias kremines putas su lotosu efektu (o322) ,bet reik pabagt turimus , nes jie man labai ilgai naudojasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 05 rugsėjo 2009 - 12:36
as turiu problema su inkstirais,vet jie pas mane ne juodi,tiesiog vos matomi spuogiukai,nuo pastovaus pudru naudojimo,matyt poros uzsikemsa..tai nusprendziau naudoti prausikli,kad geriau nuvalytu oda(pries tai naudojau tik muila..jokiu pieneliu,toniku,kazkaip man to nereikia..) tai nusipirkau stai tokias putas/prausikli is clinique

user posted image

pradejus naudoti,buvau tokia juo patenkinta,toks svarumo jausmas budavo,ir kas labiausiai patiko,kad akivaizdziai sumazejo tu spugeliu,galvoju ,saunu,poras valo gerai,baigiau viena ,nusipirkau antra,ir kazkaip pradejau pastebeti,kad atsirado vel tu spuogeliu..pagalvojau,reikia keisti prausikli..nusipirkau droge,kazkaip sudomino mane nivea visage prasiklis su sveiciamosiomis granulemis..pabandziau:super bigsmile.gif nuo jo pradejo spuogai nykti,galvoju ,kad ta clinique brangesni pirkti,hei ir nuo nivea geras rezultatas,bet sunaudojus viena ir nuspirkus antra toki pati prausikli istorija pasikartojo,kaip ir su clinique,vel atsirado spuogiuku ir tas prausiklis neveikia jau kaip anksciau.atejau tokios isvados,kad mano oda tiesiog pripranta prie to pacio prausiklio ir paskuj tiesiog nereaguoja....Jei dabar nusipirkciau vel ta clinique prausikli,turbut vel pajausciau jo poveiki g.gif reikia matyt kaitalioti man tuos prausiklius,to pacio nepirkti 2 kartus is eiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 09 05, 15:03)
as turiu problema su inkstirais,vet jie pas mane ne juodi,tiesiog vos matomi spuogiukai,nuo pastovaus pudru naudojimo,matyt poros uzsikemsa..tai nusprendziau naudoti prausikli,kad geriau nuvalytu oda(pries tai naudojau tik muila..jokiu pieneliu,toniku,kazkaip man to nereikia..) tai nusipirkau stai tokias putas/prausikli is clinique

user posted image

pradejus naudoti,buvau tokia juo patenkinta,toks svarumo jausmas budavo,ir kas labiausiai patiko,kad akivaizdziai sumazejo tu spugeliu,galvoju ,saunu,poras valo gerai,baigiau viena ,nusipirkau antra,ir kazkaip pradejau pastebeti,kad atsirado vel tu spuogeliu..pagalvojau,reikia keisti prausikli..nusipirkau droge,kazkaip sudomino mane nivea visage prasiklis su sveiciamosiomis granulemis..pabandziau:super bigsmile.gif nuo jo pradejo spuogai nykti,galvoju ,kad ta clinique brangesni pirkti,hei ir nuo nivea geras rezultatas,bet sunaudojus viena ir nuspirkus antra toki pati prausikli istorija pasikartojo,kaip ir su clinique,vel atsirado spuogiuku ir tas prausiklis neveikia jau kaip anksciau.atejau tokios isvados,kad mano oda tiesiog pripranta prie to pacio prausiklio ir paskuj tiesiog nereaguoja....Jei dabar nusipirkciau vel ta clinique prausikli,turbut vel pajausciau jo poveiki g.gif reikia matyt kaitalioti man tuos prausiklius,to pacio nepirkti 2 kartus is eiles g.gif

Sveika,
man ir labai patiko tas NIVEA su granulemis, bet pabaigus buteliuka ir pagalvojau, kad gal reikia pakaitalioti, tai nusipirkau kita, bet tikrai toki nekoki... sad.gif tai vel grisiu prie NIVEA! smile.gif
Atsakyti