Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(bellezza @ 2009 08 27, 20:59)
Farma vaistinėje, Kaune cia, prekybos centre Mole  smile.gif Labai gerai, kad duoda meginuku, galima pasibandyti ir tada tik pirkti.  bigsmile.gif

mažulė, kremas - bioderma sensibio DS cream, o prausiklis - bioderma sebium gelis.

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 08 28, 08:59)

o as kol kas naudoju Hymalajos veido prausikli,visai patinka,netempia odos,isvalo,jau i pabaiga eina smile.gif
Atsakyti
Oj daug visokiu esu turejus.

Turejau toki sveitikli ir prausikli
user posted image

Vasarai turiu toki, patinka
user posted image

dabar pabandymui nusipirkau toki. tokios idomios putos

user posted image
Atsakyti
As taip pat naudoju shiseido puriness veido prausikli biggrin.gif taip pat losijona ir kremuka is tos pacios kolekcijos..labai patinka ir atrodo tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 09 01, 13:21)
Oj daug visokiu esu turejus.

Vasarai turiu toki, patinka
user posted image

Va nesenai nusipirkau as sita Vichy normaderm veido prausikli ir tonika.Uz tokia kaina nieko ypatingo schmoll.gif Kai pirma karta prausiausi veida su juo, tai dar pasitikslinau ar kartais ne sampuna nusipirkau biggrin.gif Kvapas grynai sampuno,o tonikas grauzia akis doh.gif Na nors viliuosi, kad kazkiek pades atsikratyt spuogeliu.
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 09 02, 14:10)
Va nesenai nusipirkau as sita Vichy normaderm veido prausikli ir tonika.Uz tokia kaina nieko ypatingo schmoll.gif Kai pirma karta prausiausi veida su juo, tai dar pasitikslinau ar kartais ne sampuna nusipirkau biggrin.gif Kvapas grynai sampuno,o tonikas grauzia akis doh.gif Na nors viliuosi, kad kazkiek pades atsikratyt spuogeliu.

o tu ir akis nuvalai su juo?? ar kazka ne tiap supratau?
tonikas man biski per stiprus, kadangi kaip tik db isausinau savo oda, tai nesinaudoju tuo.
o prausiklis visai geras, man patiko! sampuno neturejau, ,tad nzn kaip kvepia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 09 02, 18:54)
o tu ir akis nuvalai su juo?? ar kazka ne tiap supratau?
tonikas man biski per stiprus, kadangi kaip tik db isausinau savo oda, tai nesinaudoju tuo.
o prausiklis visai geras, man patiko! sampuno neturejau, ,tad nzn kaip kvepia wink.gif

Na taip, as su toniku ipratus akis valyti.Kadangi anksciau turejau Biodermos tonika, tai ten net parasyta buvo, kad tinka ir visam makiazui valyti.Ir puikiausiai nusivalydavau viska ir jokio grauzimo nebuvo. ax.gif
Atsakyti
Nera toniko tinkamo akims valyti,nebent specialus losjonas vien akims,atgaivint jas kai kauke uzdeta,arba ryte....

user posted image

O Vichy Normaderm tonikas su alkoholiu ax.gif sutraukia poras,reguliuoja riebalu issiskyrima,saugo nuo spuogeliu ir inkstiru.Tai kur tau vargses akys neasaros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 09 03, 12:46)
Na taip, as su toniku ipratus akis valyti.Kadangi anksciau turejau Biodermos tonika, tai ten net parasyta buvo, kad tinka ir visam makiazui valyti.Ir puikiausiai nusivalydavau viska ir jokio grauzimo nebuvo. ax.gif

tai nebent jei parasyta kad tinka akim ir visam veidui.
bet tas vichy tik veida valyt, jis man rodos kazka tokio turi(ar solicilo spirito ar rugsties), todel jokiu budu akis negalima valyt. net jauciasi toks kvapas - jis skirtas tik problemiskai odai, kaip supratau dziovina spuogelius.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 09 03, 19:41)
tai nebent jei parasyta kad tinka akim ir visam veidui.
bet tas vichy tik veida valyt, jis man rodos kazka tokio turi(ar solicilo spirito ar rugsties), todel jokiu budu akis negalima valyt. net jauciasi toks kvapas - jis skirtas tik problemiskai odai, kaip supratau dziovina spuogelius.

nedrisciau su toniku su alkoholiu valyt akiu, gaila man ju, stengiuos kuo svelnesnes priemones, jau man jas grauzia biski patrynus, tai ka sneket apie valyma su alkoholiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 03, 19:00)
nedrisciau su toniku su alkoholiu valyt akiu, gaila man ju, stengiuos kuo svelnesnes priemones, jau man jas grauzia biski patrynus, tai ka sneket apie valyma su alkoholiu  ax.gif

tai va va
Atsakyti
Pradejau naudoti neoglis prausiklis ir christinos muiliuka su juros zolem ir koralais
Atsakyti