Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Elziukas1984 @ 2009 08 26, 14:57)
Aš irgi susigundžiau nusipirkt išgirtą Rasos prausiklį probleminei odai ir muiliuką Medimix... Lauksiu rezultatų  smile.gif

lauksiu atsiliepimų apie šį prausiklį, nes vis gundaus gundaus, bet nedrystu pirkti, man ypač aktualu kurių jautri veido oda 4u.gif
Atsakyti
O sakykit,ar yra rasos prausiklis(ne valiklis makiazui) jautriai odai?galvoju gal sita ismeginti,nes nebrangus,bet nezinau ar yra. maciau ,kad rasa ruzavam buteliuke turi ir tonika ir valikli,sudetis tai zavinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 26, 15:34)
O sakykit,ar yra rasos prausiklis(ne valiklis makiazui) jautriai odai?galvoju gal sita ismeginti,nes nebrangus,bet nezinau ar yra. maciau ,kad rasa ruzavam buteliuke turi ir tonika ir valikli,sudetis tai zavinga biggrin.gif

Taip, prausiklis rožiniam buteliuke yra skirtas būtent jautriai odai. Esu turėjusi ir man visai patiko smile.gif

user posted image

http://www.biok.lt/view.php?id=568

Dar tikrai neblogas bent man yra "Margaritos" prausiklis su ramunėlėmis ax.gif

user posted image

http://www.biok.lt/view.php?id=15
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 rugpjūčio 2009 - 13:52
Eurokos nebuvo prausikliu,tik losjonas ir tonikas. Ar droguose buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 26, 16:02)

"Droguose" būna. "BIOK" akcijos
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 26, 15:02)

As rasos prausikli pirkau Maximoje.
Kazkada uzkliuvo uz akiu, nes kaina buvo su akcija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 26 rugpjūčio 2009 - 14:49
as naudoju neutrogena 2 in 1 prausiklis sveitiklis, na labai patenkinta kolkas, odyte labai svelni pasidare, spuogeliu vos keli beliko (kazkaip pastaruoju metu mane jie labai kankino, tai baigiu atsikratyti)
Atsakyti
Apie veido prieziura ir kt galite pasiskaityti

http://nifty.lt/pale..._savo_veido_oda

thumbup.gif
Atsakyti
Man vaistinėj davė biodermos mėginukų kremo ir prausiklio, tai manau, kad ir nusipirksiu thumbup.gif Nes mano alergiškai, jautriai odai tikrai tiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellezza @ 2009 08 27, 11:15)
Man vaistinėj davė biodermos mėginukų kremo ir prausiklio, tai manau, kad ir nusipirksiu  thumbup.gif Nes mano alergiškai, jautriai odai tikrai tiko.  4u.gif

kaip tenai jie vadinasi, nes aš jua nebežinau ką betepti va iralijukus naudoti pradėjau vistiek ji man sausėja ir jautri
doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bellezza @ 2009 08 27, 10:15)
Man vaistinėj davė biodermos mėginukų kremo ir prausiklio, tai manau, kad ir nusipirksiu  thumbup.gif Nes mano alergiškai, jautriai odai tikrai tiko.  4u.gif

Galima gal butu suzinoti kurioje vaistineje duoda siuos meginukus? : )
Atsakyti
Farma vaistinėje, Kaune cia, prekybos centre Mole smile.gif Labai gerai, kad duoda meginuku, galima pasibandyti ir tada tik pirkti. bigsmile.gif

mažulė, kremas - bioderma sensibio DS cream, o prausiklis - bioderma sebium gelis.
Atsakyti