PHARMACERIS A PURI SENSILIUM prausimosi putos irgi vertos pabandyti Nedirgina akių, švelnios, tik prieš tai akių makiažą gerai reikia pašalinti
PHARMACERIS A PURI SENSILIUM prausimosi putos irgi vertos pabandyti Nedirgina akių, švelnios, tik prieš tai akių makiažą gerai reikia pašalinti
kur perkate ? kokiai odai jis ?
Perku Kristianoj. Mano oda normal, linkusi į sausumą.
Aciu. Mano oda irgi i sausuma.
Dermatologė mano odai, kuri yra mišri į sausumą, kartais formuojasi spuogai, kemšasi poros, aplink nosį kapiliarinė oda, sakė nusipirkti D.S. prausiklį. Tokį radau tik Uriage. Tipo seborėjiniam dermatitui.
Na, odos būklė nei pagerėjo, nei pablogėjo, prausiklis skalsus, švariai prausia, biški pagraužia akis, jei patenka. Kažkokio stebuklo tikrai nepastebėjau. Kadangi vienu metu naudoju dar vieną SVR prausiklį, tai ką aš žinau, vienas prie vieno jie man
Dermatologė mano odai, kuri yra mišri į sausumą, kartais formuojasi spuogai, kemšasi poros, aplink nosį kapiliarinė oda, sakė nusipirkti D.S. prausiklį. Tokį radau tik Uriage. Tipo seborėjiniam dermatitui. Na, odos būklė nei pagerėjo, nei pablogėjo, prausiklis skalsus, švariai prausia, biški pagraužia akis, jei patenka. Kažkokio stebuklo tikrai nepastebėjau. Kadangi vienu metu naudoju dar vieną SVR prausiklį, tai ką aš žinau, vienas prie vieno jie man
Iš DS prausiklių dar yra Biodermoj, lyg Noreva turėjo
Iš DS prausiklių dar yra Biodermoj, lyg Noreva turėjo
Bioderma turi, bet aš jos nemėgstu, nesuprantu jos išaukštinimo, ką bandžiau nei tiko, nei patiko.
Norevos prausiklį dabar guuglinau, bet nieko nerandu _
Bioderma turi, bet aš jos nemėgstu, nesuprantu jos išaukštinimo, ką bandžiau nei tiko, nei patiko.
Norevos prausiklį dabar guuglinau, bet nieko nerandu _
Taip susimaišiau, iš norevos mikroemulsiją naudojau paskirtą dermatologės, jie šampūną turi, ne prausiklį. Iš prausiklių tinkamų seborėjiniam dermatitui dar turėjau Vitella su geltonais užrašais.