Mielosios,
patarkit, kokį prausiklį nupirkti vaikinui. Veido oda nėra spuoguota, bet poros ŽIAURIAI užsikimšusios, tiesiog krūva juodu taškų, visa oda tokia. Kokio prausiklio dairytis? Galbūt reiktų rūgštinio? (Į veido valymus kategoriškai atsisako eiti.) Ačiū.
QUOTE(Cinamonine @ 2015 11 08, 23:35)
Gal kuri naudoja koki gera prausikli, kuris puikiai nuplauna makiaza? Kad tiesiog nereiktu pries tai su pieneliu ar kokiu kitu produktu valyti visko ir dar po to praustis su prausikliu. Gal yra toks stebuklas, kuris iskart susidoroja su makiazo sluoksniais?
Aš naudoju Andalou Milk-Apricot-Probiotic-Age-Defying labai patenkinta, viska nuplauna ir nesausina odos.
QUOTE(pavasario_lietus @ 2015 12 30, 01:05)
Mielosios,
patarkit, kokį prausiklį nupirkti vaikinui. Veido oda nėra spuoguota, bet poros ŽIAURIAI užsikimšusios, tiesiog krūva juodu taškų, visa oda tokia. Kokio prausiklio dairytis? Galbūt reiktų rūgštinio? (Į veido valymus kategoriškai atsisako eiti.) Ačiū.
Gal tiktu Neutrogena-Naturals-Purifying-Facial-Cleanser-6-fl-oz-177-ml/47644, bet vien prausiklis nelabai susidoros, tokios kempinėlės padeda geriau nuplauti veidą. Labai gerai šita molio kauke išvalo juodus taškelius.
Nuo rugpjūčio mėnesio naudojau Babe Soothing Micellar gelinį prausiklį.
Skaidrus, neįkyriai švelniai kvepia. Kisieliaus konsistencijos. Labai skalsus.
Man labai patinka. Švelnus, gerai nuplauna makiažą, nedirgina, neerzina, odos/akių/paakių. Masažuojasi netampydamas odos, lengvai nusiplauna.
Skaidrus, neįkyriai švelniai kvepia. Kisieliaus konsistencijos. Labai skalsus.
Man labai patinka. Švelnus, gerai nuplauna makiažą, nedirgina, neerzina, odos/akių/paakių. Masažuojasi netampydamas odos, lengvai nusiplauna.
QUOTE(Fajeti @ 2015 05 01, 12:04)
Aš naudoju kelis prausiklius - mano odai tai veikia geriausiai.
Nuvaliusi makiažą miceliniu vandeniu (vienos firmos neturiu, nes mano galva jie visi panašiai nuvalo makiažą, odos per daug nesausina) naudoju vieną iš šių (priklauso kaip oda jaučiasi tą dieną)
Avene gentle gel cleanser - labai švelnus, reikia gerai pamasažuoti odą, kad nuplautų likučius, nesausina, švelnus, skaniai kvepia.
Avene micellar water - naudoju rytais, nėra ypač švelnus, tad puikiai surenka nešvarumus, o ir aš iš ryto būnu labai tingi
P.S. mano oda mišri
Nuvaliusi makiažą miceliniu vandeniu (vienos firmos neturiu, nes mano galva jie visi panašiai nuvalo makiažą, odos per daug nesausina) naudoju vieną iš šių (priklauso kaip oda jaučiasi tą dieną)
Avene gentle gel cleanser - labai švelnus, reikia gerai pamasažuoti odą, kad nuplautų likučius, nesausina, švelnus, skaniai kvepia.
Avene micellar water - naudoju rytais, nėra ypač švelnus, tad puikiai surenka nešvarumus, o ir aš iš ryto būnu labai tingi
P.S. mano oda mišri
Avene man irgi labai patinka
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 01 03, 18:17)
Avene man irgi labai patinka
irgi galiu atsiliepti apie Avene tik paciais geriausiais zodziais
Avene labai malonus odai, bet nepasakyčiau kad gerai nuplauna nešvarumus, makuažą. Tarkim, Babe prausiklis tikrai daug švariau prausia, net nereikia prieš tai makiažo nuvalyt, nebent blakstienų tušo pilnai neįveikia
net neiskau geresniu Shiseido Ibuki Gentle prausiklis
https://www.douglas....entle-cleanser/
labai skalsus
labai skalsus
QUOTE(girene @ 2016 01 15, 13:04)
net neiskau geresniu Shiseido Ibuki Gentle prausiklis
labai skalsus
labai skalsus
Kokia jusu oda? Ar svariai nuplauna makiaza? Ar nedirgina akiu? Ar nesausina odos?
Merginos, o gal galite pasiūlyti prausiklį sausai ir į bėrimus linkusiai odai? Niekaip neatrandu geros priemonės...
QUOTE(belekas123 @ 2016 03 18, 09:37)
Merginos, o gal galite pasiūlyti prausiklį sausai ir į bėrimus linkusiai odai? Niekaip neatrandu geros priemonės...
O ka jau naudojot? as tokiose pat paieskose...
QUOTE(belekas123 @ 2016 03 18, 10:37)
rinkitės švelnius prausiklius, tik ne riebiai odai skirtus.
Bet ar nebus jūsų oda dehidratuota mišri? Kad sausa oda būtų linkusi į bėrimus
QUOTE(Vitulka @ 2016 03 18, 16:10)
Bet ar nebus jūsų oda dehidratuota mišri? Kad sausa oda būtų linkusi į bėrimus
ta pati pagalvojau paskaicius