Nusipirkau Filorga firmos prausikli ir tonika, naudoju savaite bet jau dziaugiuosi nes oda puikiai isvalyta ir sudrekinta ! super atradimas, rekomenduoju
QUOTE(dadadam @ 2015 04 21, 15:14)
Nusipirkau Filorga firmos prausikli ir tonika, naudoju savaite bet jau dziaugiuosi nes oda puikiai isvalyta ir sudrekinta ! super atradimas, rekomenduoju
kuriuos pirkot? Kokia jūsų oda? Mėstu Filorga.
Atėjau papeikt Margarita veido prausiklio su ramunėlėm. Makiažo išvis neplauna, nors aš jį prieš prausdama veidą kitom priemonėm nuvalau, bet net likučių makiažo nenuplauna, net neaišku ar išvis ką nors plauna pliusas tik toks, kad labai švelnus ir nedirgina bei netempia odos.
Man Rasa su vaistažolėm vienas geriausių kainos ir kokybės atžvilgiu. Tikrai gerai nuplauna makiažą.
QUOTE(dadadam @ 2015 04 21, 15:14)
Gal galite patikslinti, koks tas prausiklis?
Aš naudoju kelis prausiklius - mano odai tai veikia geriausiai.
Nuvaliusi makiažą miceliniu vandeniu (vienos firmos neturiu, nes mano galva jie visi panašiai nuvalo makiažą, odos per daug nesausina) naudoju vieną iš šių (priklauso kaip oda jaučiasi tą dieną)
Avene gentle gel cleanser - labai švelnus, reikia gerai pamasažuoti odą, kad nuplautų likučius, nesausina, švelnus, skaniai kvepia.
Clinique liquid facial soap oily skin - gerai nuplauna makiažo likučius, truputį aštresnis todėl naudoju retai, kai noriu nuplauti proginį makiažą arba jei jaučiu, kad ant odos susidarė daug nešvarumų nuo saulės kremo. Ilgai vartojant gali ir pasausinti.
Aliejus su ea - naudoju dažniausiai, mišinį pasidarau pati (labaiusiai patinka rausvųjų greipfruktų ir kedrų ae)
Avene micellar water - naudoju rytais, nėra ypač švelnus, tad puikiai surenka nešvarumus, o ir aš iš ryto būnu labai tingi
P.S. mano oda mišri
Nuvaliusi makiažą miceliniu vandeniu (vienos firmos neturiu, nes mano galva jie visi panašiai nuvalo makiažą, odos per daug nesausina) naudoju vieną iš šių (priklauso kaip oda jaučiasi tą dieną)
Avene gentle gel cleanser - labai švelnus, reikia gerai pamasažuoti odą, kad nuplautų likučius, nesausina, švelnus, skaniai kvepia.
Clinique liquid facial soap oily skin - gerai nuplauna makiažo likučius, truputį aštresnis todėl naudoju retai, kai noriu nuplauti proginį makiažą arba jei jaučiu, kad ant odos susidarė daug nešvarumų nuo saulės kremo. Ilgai vartojant gali ir pasausinti.
Aliejus su ea - naudoju dažniausiai, mišinį pasidarau pati (labaiusiai patinka rausvųjų greipfruktų ir kedrų ae)
Avene micellar water - naudoju rytais, nėra ypač švelnus, tad puikiai surenka nešvarumus, o ir aš iš ryto būnu labai tingi
P.S. mano oda mišri
gal kas naudojo toki Neutral face wash
gundausi pirkti, nes sudetis labai gera, idomu, kaip atsiliepimai
Gal yra atsiliepimų apie Decubal prausiklį? Ar gerai nuprausia makiažą? Ar nesausina odos?
Ieškau alternatyvos prausikliui su rūgštimis - puikiai nuplaunančio makiažą, nedirginančio ir nesausinančio. Jei turit ką patarti
Ieškau alternatyvos prausikliui su rūgštimis - puikiai nuplaunančio makiažą, nedirginančio ir nesausinančio. Jei turit ką patarti
Gal kam teko naudoti šį? La Roche Posay Effaclar
Ieškau prausiklio kokia mišriai probleminei odai, bet turiu dar ir labai jautrią, reikia kad nesausintų
QUOTE(lydema @ 2015 05 07, 11:03)
Gal kam teko naudoti šį?
http://www.laroche-p...r/mpr4306f0.jpg
Ieškau prausiklio kokia mišriai probleminei odai, bet turiu dar ir labai jautrią, reikia kad nesausintų
http://www.laroche-p...r/mpr4306f0.jpg
čia pasiskaitynėkit
QUOTE(Vitulka @ 2015 05 06, 23:15)
Oi, visai nepagalvojau ieškot tokios temos, ačiū!
Gal kuri naudoja koki gera prausikli, kuris puikiai nuplauna makiaza? Kad tiesiog nereiktu pries tai su pieneliu ar kokiu kitu produktu valyti visko ir dar po to praustis su prausikliu. Gal yra toks stebuklas, kuris iskart susidoroja su makiazo sluoksniais?