Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Nusipirkau Filorga firmos prausikli ir tonika, naudoju savaite bet jau dziaugiuosi nes oda puikiai isvalyta ir sudrekinta ! wub.gif super atradimas, rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 21, 15:14)
Nusipirkau Filorga firmos prausikli ir tonika, naudoju savaite bet jau dziaugiuosi nes oda puikiai isvalyta ir sudrekinta !  wub.gif  super atradimas, rekomenduoju  biggrin.gif

kuriuos pirkot? Kokia jūsų oda? Mėstu Filorga.
Atsakyti
Atėjau papeikt Margarita veido prausiklio su ramunėlėm. Makiažo išvis neplauna, nors aš jį prieš prausdama veidą kitom priemonėm nuvalau, bet net likučių makiažo nenuplauna, net neaišku ar išvis ką nors plauna biggrin.gif pliusas tik toks, kad labai švelnus ir nedirgina bei netempia odos.

user posted image
Atsakyti
Man Rasa su vaistažolėm vienas geriausių kainos ir kokybės atžvilgiu. Tikrai gerai nuplauna makiažą.
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 21, 15:14)
Nusipirkau Filorga firmos prausikli ir tonika, naudoju savaite bet jau dziaugiuosi nes oda puikiai isvalyta ir sudrekinta !  wub.gif  super atradimas, rekomenduoju  biggrin.gif

Gal galite patikslinti, koks tas prausiklis?
Atsakyti
Aš naudoju kelis prausiklius - mano odai tai veikia geriausiai.

Nuvaliusi makiažą miceliniu vandeniu (vienos firmos neturiu, nes mano galva jie visi panašiai nuvalo makiažą, odos per daug nesausina) naudoju vieną iš šių (priklauso kaip oda jaučiasi tą dieną)

Avene gentle gel cleanser - labai švelnus, reikia gerai pamasažuoti odą, kad nuplautų likučius, nesausina, švelnus, skaniai kvepia.

Clinique liquid facial soap oily skin - gerai nuplauna makiažo likučius, truputį aštresnis todėl naudoju retai, kai noriu nuplauti proginį makiažą arba jei jaučiu, kad ant odos susidarė daug nešvarumų nuo saulės kremo. Ilgai vartojant gali ir pasausinti.

Aliejus su ea - naudoju dažniausiai, mišinį pasidarau pati (labaiusiai patinka rausvųjų greipfruktų ir kedrų ae)

Avene micellar water - naudoju rytais, nėra ypač švelnus, tad puikiai surenka nešvarumus, o ir aš iš ryto būnu labai tingi blush2.gif

P.S. mano oda mišri
Atsakyti

gal kas naudojo toki Neutral face wash

neutral-veido-prausiklis-jautriai-odai.j

gundausi pirkti, nes sudetis labai gera, idomu, kaip atsiliepimai rolleyes.gif

Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie Decubal prausiklį? Ar gerai nuprausia makiažą? Ar nesausina odos?
user posted image

Ieškau alternatyvos prausikliui su rūgštimis - puikiai nuplaunančio makiažą, nedirginančio ir nesausinančio. Jei turit ką patarti 4u.gif
Atsakyti

Gal kam teko naudoti šį? La Roche Posay Effaclar
mpr4306f0.jpg
Ieškau prausiklio kokia mišriai probleminei odai, bet turiu dar ir labai jautrią, reikia kad nesausintų unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(lydema @ 2015 05 07, 11:03)
Gal kam teko naudoti šį?
http://www.laroche-p...r/mpr4306f0.jpg
Ieškau prausiklio kokia mišriai probleminei odai, bet turiu dar ir labai jautrią, reikia kad nesausintų  unsure.gif

čia pasiskaitynėkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 05 06, 23:15)
čia pasiskaitynėkit  smile.gif

Oi, visai nepagalvojau ieškot tokios temos, ačiū! bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri naudoja koki gera prausikli, kuris puikiai nuplauna makiaza? Kad tiesiog nereiktu pries tai su pieneliu ar kokiu kitu produktu valyti visko ir dar po to praustis su prausikliu. Gal yra toks stebuklas, kuris iskart susidoroja su makiazo sluoksniais? bigsmile.gif
Atsakyti