Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

man geriausias sitas Shiseido Benefiance creamy cleansing putos
user posted image
labai skalsus, uztenka ilgam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 02 15, 14:57)
Naudoju Anna Lotan Clear serijos Anna putas prausimuisi  thumbup.gif mano oda pakankamai problemiska, todel ne kiekvienas prausiklis tinka  ax.gif

QUOTE(Rutelle_nixie @ 2012 02 29, 15:18)
As taip pat Anna Lotan naudoju tik is Liquid gold serijos prausimosi pieneli. o jau kvapas, pojutis  thumbup.gif

As irgi prisijungiu prie Anna Lotan gerbeju. 4u.gif Naudojau is Barbados serijos hidrofilini prausikli.Nu pasaka thumbup.gif po jo net kremo nereikia teptis.Bet jis turbut tik sausai odai g.gif
Atsakyti
šiuo metu naudoju ir esu patenkinta Exuviance prausikliu thumbup.gif neišsausina odos, nes yra bemuilis, gerai pašalina odos nešvarumus, makiažą ir yra super skalsus, per 4 mėn. naudojimo, tik įpusėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukexx @ 2012 03 07, 09:02)
As irgi prisijungiu prie Anna Lotan gerbeju. 4u.gif Naudojau is Barbados serijos hidrofilini prausikli.Nu pasaka  thumbup.gif po jo net kremo nereikia teptis.Bet jis turbut tik sausai odai  g.gif

Dziugu, kad prisijunget, as tai nesigailiu, mano odelei AL thumbup.gif Siaip Sugiharos tinklapi raso, kad jis skirtas riebiai jautriai odai, raso apie T zonos paraudimo raminima, tai turbut ir misriai odai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 03 07, 20:54)
Dziugu, kad prisijunget, as tai nesigailiu, mano odelei AL  thumbup.gif  Siaip Sugiharos tinklapi raso, kad jis skirtas riebiai jautriai odai, raso apie T zonos paraudimo raminima, tai turbut ir misriai odai tinka  g.gif

Ant pacios pakuotes raso,kad tinka visu tipu odai mirksiukas.gif Manoji sausa,bet irgi puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintariukexx: 08 kovo 2012 - 20:12
Paskaičiusi daugelio gerus atsiliepimus apie Anna Lotan prausiklius, įsigijau ir aš Mineral Hygienic Liquid Soap – Skystą mineralinį aliejų , tačiau mano odą jis labai sausina, nors oda mano riebi, aišku galbūt nestuke.gif kaltas rolleyes.gif

user posted image

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 kovo 2012 - 12:58
QUOTE(morkine @ 2012 03 27, 08:18)
Paskaičiusi daugelio gerus atsiliepimus apie Anna Lotan prausiklius, įsigijau ir aš Mineral Hygienic Liquid Soap – Skystą mineralinį aliejų , tačiau mano odą jis labai sausina, nors oda mano riebi, aišku galbūt  nestuke.gif  kaltas  rolleyes.gif

user posted image

Man jis irgi labai sausino (oda mišri, jautri), jaučiau didelį diskomfortą unsure.gif
Atsakyti
man geriausias - The Body Shop Tea Tree
linijos prausiklis, gera kaina ir palaiko odos balansa (mano oda misri). Dar Nivea su deguonim ilgai naudojau, geras.
Atsakyti
QUOTE(kudasius @ 2012 04 08, 02:48)
man geriausias - The Body Shop Tea Tree
linijos prausiklis, gera kaina ir palaiko odos balansa (mano oda misri). Dar Nivea su deguonim ilgai naudojau, geras.

O as Niveos neberandu sito su deguonim niekur pirkti,kur Jus pirkot?
Atsakyti
Labai geras estee lauder prausiklis Perfectly Clean Multi-Action Cleanser/Purifying Mask. Tirstas, bet uzpilus ant jo vandens ir patrynus rankom suputoja. Isvale poras, veidas atsigaves, svyti. Dziaugiuosi. Anksciau naudodavau visokius pigiausius valiklius, nieko gero. Norint geru rezultatu, reikia isnestuot daugiau, bet atsiperka smile.gif
Atsakyti
Šis prausiklis puikus http://shop.biodroga...p?productID=193. Nors aliejukas, bet neriebus visai, gerai nuplauna odą ir akių makiažą, labai mažai reikia, nekemša porų. Pavalius odą su toniku vata lieka švari, ko anksčiau išbandžius įvairius prausiklius nebūdavo.
Atsakyti
aš naudoju molį smile.gif thumbup.gif
Atsakyti