man geriausias sitas Shiseido Benefiance creamy cleansing putos
labai skalsus, uztenka ilgam
QUOTE(Morkiux @ 2012 02 15, 14:57)
Naudoju Anna Lotan Clear serijos Anna putas prausimuisi mano oda pakankamai problemiska, todel ne kiekvienas prausiklis tinka
QUOTE(Rutelle_nixie @ 2012 02 29, 15:18)
As taip pat Anna Lotan naudoju tik is Liquid gold serijos prausimosi pieneli. o jau kvapas, pojutis
As irgi prisijungiu prie Anna Lotan gerbeju. Naudojau is Barbados serijos hidrofilini prausikli.Nu pasaka po jo net kremo nereikia teptis.Bet jis turbut tik sausai odai
šiuo metu naudoju ir esu patenkinta Exuviance prausikliu neišsausina odos, nes yra bemuilis, gerai pašalina odos nešvarumus, makiažą ir yra super skalsus, per 4 mėn. naudojimo, tik įpusėjau
QUOTE(Gintariukexx @ 2012 03 07, 09:02)
As irgi prisijungiu prie Anna Lotan gerbeju. Naudojau is Barbados serijos hidrofilini prausikli.Nu pasaka po jo net kremo nereikia teptis.Bet jis turbut tik sausai odai
Dziugu, kad prisijunget, as tai nesigailiu, mano odelei AL Siaip Sugiharos tinklapi raso, kad jis skirtas riebiai jautriai odai, raso apie T zonos paraudimo raminima, tai turbut ir misriai odai tinka
QUOTE(Morkiux @ 2012 03 07, 20:54)
Dziugu, kad prisijunget, as tai nesigailiu, mano odelei AL Siaip Sugiharos tinklapi raso, kad jis skirtas riebiai jautriai odai, raso apie T zonos paraudimo raminima, tai turbut ir misriai odai tinka
Ant pacios pakuotes raso,kad tinka visu tipu odai Manoji sausa,bet irgi puikiai tinka
Paskaičiusi daugelio gerus atsiliepimus apie Anna Lotan prausiklius, įsigijau ir aš Mineral Hygienic Liquid Soap Skystą mineralinį aliejų , tačiau mano odą jis labai sausina, nors oda mano riebi, aišku galbūt kaltas
i | Skelbimai forume draudžiami. |
QUOTE(morkine @ 2012 03 27, 08:18)
Paskaičiusi daugelio gerus atsiliepimus apie Anna Lotan prausiklius, įsigijau ir aš Mineral Hygienic Liquid Soap Skystą mineralinį aliejų , tačiau mano odą jis labai sausina, nors oda mano riebi, aišku galbūt kaltas
Man jis irgi labai sausino (oda mišri, jautri), jaučiau didelį diskomfortą
QUOTE(kudasius @ 2012 04 08, 02:48)
man geriausias - The Body Shop Tea Tree
linijos prausiklis, gera kaina ir palaiko odos balansa (mano oda misri). Dar Nivea su deguonim ilgai naudojau, geras.
linijos prausiklis, gera kaina ir palaiko odos balansa (mano oda misri). Dar Nivea su deguonim ilgai naudojau, geras.
O as Niveos neberandu sito su deguonim niekur pirkti,kur Jus pirkot?
Labai geras estee lauder prausiklis Perfectly Clean Multi-Action Cleanser/Purifying Mask. Tirstas, bet uzpilus ant jo vandens ir patrynus rankom suputoja. Isvale poras, veidas atsigaves, svyti. Dziaugiuosi. Anksciau naudodavau visokius pigiausius valiklius, nieko gero. Norint geru rezultatu, reikia isnestuot daugiau, bet atsiperka
Šis prausiklis puikus http://shop.biodroga...p?productID=193. Nors aliejukas, bet neriebus visai, gerai nuplauna odą ir akių makiažą, labai mažai reikia, nekemša porų. Pavalius odą su toniku vata lieka švari, ko anksčiau išbandžius įvairius prausiklius nebūdavo.
aš naudoju molį