Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

aciu uz nuoroda
Atsakyti
Ooooooo, Dr.Sheller'is išvaizdą pakeitė bigsmile.gif Man ši kosmetika labai tiko thumbup.gif Reiks išbandyt ir su granatais 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju Natinuel prausiklį su 8 proc gliukolio rūgštim - tikrai nerealus. 4u.gif Bet jis gal labiau skirtas probleminei odai. Dar kiek žinau, yra Neoglis kosmetika, taip pat probleminei odai, ji kiek pigesnė už Natinuel. Pati pas kosmetologe buvau pora kartų, dabar žinau ką naudoti (turiu omenyje ne konkrečią firmą, o kad kosmetika su tam tikro procento rūgštele būtų) - apsiperku Universiteto vaistinėj -čia Vilniuje.
Atsakyti
Jau kelis menesius naudoju Rasos prausikli probleminei odai su BHA ir siera, ir man jis patinka : ) odos nesausina, tik kelis kartus kremo prireike, o siaip nenaudoju : ) ir nuima veido blizgesi, aisku dienos begy jis vel truputi ima blizgeti, bet siaip kiek prausikliu esu naudojus, neutrogenos, nivea, garnier, clean&clear tai sitas man labiausiai patiko, tik kazkodel galvoju kad cia kiekvienam skirtingai, reikia ieskoti ir surasti : )

galiu va parasyti aprasyma: Prausiklis su salicilo rugstimi (BHA) salina riebalu pertekliu, valo inkstirus ir neleidzia formuotis spuogams. Siera ir vaistazoliu (guveiniu, varnalesu, reziuku, gebeniu, citrinu, salaviju ir putokliu) ekstraktai slopina riebaliniu liauku veikla, neleidzia atsirasti blizgesiui. Prausiklis padeda atkurti odos mikroflora, veikia priesuzdegimiskai ir drekina oda. Tinka misriai, riebiai probleminei odai."
Atsakyti
QUOTE(nenu @ 2009 08 21, 15:49)
Jau kelis menesius naudoju Rasos prausikli probleminei odai su BHA ir siera, ir man jis patinka : ) odos nesausina, tik kelis kartus kremo prireike, o siaip nenaudoju : ) ir nuima veido blizgesi, aisku dienos begy jis vel truputi ima blizgeti, bet siaip kiek prausikliu esu naudojus, neutrogenos, nivea, garnier, clean&clear tai sitas man labiausiai patiko, tik kazkodel galvoju kad cia kiekvienam skirtingai, reikia ieskoti ir surasti : )

galiu va parasyti aprasyma: Prausiklis su salicilo rugstimi (BHA) salina riebalu pertekliu, valo inkstirus ir neleidzia formuotis spuogams. Siera ir vaistazoliu (guveiniu, varnalesu, reziuku, gebeniu, citrinu, salaviju ir putokliu) ekstraktai slopina riebaliniu liauku veikla, neleidzia atsirasti blizgesiui. Prausiklis padeda atkurti odos mikroflora, veikia priesuzdegimiskai ir drekina oda. Tinka misriai, riebiai probleminei odai."

O nebandet RASOS kremuko nuo spuogu? jis irgi su BHA ir siera.. Ar padeda? galvoju nusipirkt pabadyt, jei veikia..
Atsakyti
Bandziau smile.gif turiu geli nuo spuogu su 5% AHA ir 2%BHA ir dar krema-geli su 1%BHA ir siera. Tik nelabai ka galiu pasakyti, nes kartais atrodo kad jie padeda kartais ne, kremo beveik nenaudoju nes oda nesauseja, o ta geli pateplioju kartais : ) nuo randuku tai nepasakyciau kad padeda nes da ne vienas neisnyko, tik gal paraudimas siektiek apmazeja spuogeliu vietoj, ir dar greiciausiai reikia ji pastoviai naudot kad efektas butu, o as tiek kantrybes neturiu, turbut per tris men isemus tarpus menesis tik gautus kada pasitepiau : ) bet visi rasos dalykai pigus, tai netaip gaila buvo ismeginti. o prausikli jau isbandet ?
Atsakyti
prausiklis tikrai labai geras rasos, gerai nuvalo makiaza, nesausina odos, nors ir skirtas probleminei, kremas-gelis irgi labai geras dalykas, jau galesiu pradet ir ji naudot, nes vasara negalima produktu su rugstim, o geri orai jau i pabaiga, tai prasides metas stipriai rupintis oda smile.gif db vietoj prausiklio nusipirkau isgirta medimix muila, ziuresim, ar baisiai isausins, ar verta bus naudot, bet nebrangus, 3 litai, tai jei netiks, sunaudosiu kaip paprasta muila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 08 23, 18:34)
prausiklis tikrai labai geras rasos, gerai nuvalo makiaza, nesausina odos, nors ir skirtas probleminei, kremas-gelis irgi labai geras dalykas, jau galesiu pradet ir ji naudot, nes vasara negalima produktu su rugstim, o geri orai jau i pabaiga, tai prasides metas stipriai rupintis oda smile.gif db vietoj prausiklio nusipirkau isgirta medimix muila, ziuresim, ar baisiai isausins, ar verta bus naudot, bet nebrangus, 3 litai, tai jei netiks, sunaudosiu kaip paprasta muila smile.gif

Mane po tokiu komentaru vis labiau ir labiau traukia nusipirkti ta rasos prausikli blush2.gif Tik bojojau,kad jis gali sausint oda labai,bet kad sakot,kad ne,gal teks pasitiketi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 08 23, 17:34)

Nezinau kaip kitom, bet man tas muilas tai labai sausino...bet tikiuosi tau nesausins : )
arba ten buvo gal ir diferin poveikis, nes tuo pat metu naudojau, ji juk taip giria..o mano odai netiko..gaila buvo pinigu blush2.gif ir oda savaite po to labai jautri buvo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nenu @ 2009 08 23, 23:33)
Nezinau kaip kitom, bet man tas muilas tai labai sausino...bet tikiuosi tau nesausins : )
arba ten buvo gal ir diferin poveikis, nes tuo pat metu naudojau, ji juk taip giria..o mano odai netiko..gaila buvo pinigu  blush2.gif ir oda savaite po to labai jautri buvo.. doh.gif

Man kazkada kai naudojau differin irgi netiko,oda visada labai paraudus budavo,daug blogiau atrode,nei jo nenaudojant doh.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Medimix, labai patinka, oda pagražėjo, ir švelni tokia bigsmile.gif
Prausiuosi 1-2 k. per dieną, nesausina visiškai, o žiemą galėjau naudot tik 1-2 k. per savaitę, nes dažniau naudojant sausino dar ir kaip, o vasarą oda riebesnė tai tinka puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi susigundžiau nusipirkt išgirtą Rasos prausiklį probleminei odai ir muiliuką Medimix... Lauksiu rezultatų smile.gif
Atsakyti