Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Gilded Butterfly @ 2012 02 08, 01:55)
o kokia pas Jus oda? ar skalsus? ar ilgam uztenka?  4u.gif

mano oda misri, T zona riebi gana,nemazai berimu,spuogeliu,inkstiru-tai panaudojus jau pirmas dienas jautesi pagerejimas,oda pasausino siek tiek (bet ne per daug),oda pasivale,vis maziau matomu inkstiru. Naudoju ir tonika is sios firmos (pirkau is feelunique.com ir buvo akcija labai gera -prausiklis+tonikas,tik 25eur. ) Bandziau daugybe prausikliu ir toniku,bet vistik griztu vis prie siu thumbup.gif
uztenka labai ilgam,tikrai yra prausiklis skalsus.Raso ant pakuotes jog galioja 6men,bet kazkur tiek ir uztenka man to prausiklio. thumbup.gif O naudoju 2k dienoje.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 02 08, 00:03)
Prausdavau viena karta dienoj. Bet kad ir reciau prausiant veliau oda net siugzdanti po prausimo budavo..  4u.gif

Na, vadinasi, tiesiog netiko. Aš tai labai džiaugiuosi atradus šitą priemonę, nes jau tiek išleista visokiems neefektyviems prausikliams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 02 07, 23:03)
Prausdavau viena karta dienoj. Bet kad ir reciau prausiant veliau oda net siugzdanti po prausimo budavo..  4u.gif

Panasu, kad netiko unsure.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 01:24)
Na, vadinasi, tiesiog netiko. Aš tai labai džiaugiuosi atradus šitą priemonę, nes jau tiek išleista visokiems neefektyviems prausikliams 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas galite man padeti issirinkti prausikli,perskaiciau cia daug,bet viskas galvoj jau susimakalavo doh.gif mano oda siek tike problematiska,islenda vienas kitas spuogelis ir siuo metu,turbut saltis kaltas,issausejo....
Atsakyti
esu naudojus prausimuisi geli, Declare pudryte, kuria reikia sumaisyti su vandenuku ir praustis, pienelius Declare, Benexere, Academie, Germaine de Cappuchini, Biologique Recherche, rugstini prausikli ODA ir gal dar kazka, bet labiausiai patiko pienelis is Biologique Recherche, bet jis ir brangiausias....
Atsakyti
Esu isbandziusi begale prausikliu ivairiausiu, taigi sis kol kas pats geriausias http://www.shop.sgkl...masis_gelis/254, jau beveik metai bus kaip naudoju si ir kol kas nesinori kazko kito pabandyti. Mano oda riebi, linkusi terstis.
Atsakyti
Naudoju Anna Lotan Clear serijos putas prausimuisi thumbup.gif mano oda pakankamai problemiska, todel ne kiekvienas prausiklis tinka ax.gif
Atsakyti
Mano oda linkusi i spuogelius. Bandziau forumuose gan isgirta juodaji Afrikos muila, taciau doh.gif spuogai dar labiau kilo ir tebekyla, nors sako, kad taip oda valosi, taciau jau nebenaudoju,

O mano dukrai jis labai padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 02 15, 14:57)
Naudoju Anna Lotan Clear serijos putas prausimuisi  thumbup.gif mano oda pakankamai problemiska, todel ne kiekvienas prausiklis tinka  ax.gif

As taip pat Anna Lotan naudoju tik is Liquid gold serijos prausimosi pieneli. o jau kvapas, pojutis thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai įdomu sužinoti...veido prausiklių aš nenaudoju, oda mano graži, bet šiek tiek sausa, tai aš jau visąlaik plaunu imtimios higienos prausikliu thumbup.gif kažin nekenkia čia veidui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetta @ 2012 02 29, 17:24)
Man tai labai įdomu sužinoti...veido prausiklių aš nenaudoju, oda mano graži, bet šiek tiek sausa, tai aš jau visąlaik plaunu imtimios higienos prausikliu  thumbup.gif  kažin nekenkia čia veidui? g.gif

Nemanau, kad kenkia- veikia švelniai, mažai sausina biggrin.gif Bet jei veidą pudruojate, ypač kremine pudra, valomasis poveikis gali būti per silpnas g.gif
Atsakyti
Ne, pudrą labai retai naudoju.
tai ir toliau naudosiu prausiklį, 2-1 gaunasi jis man thumbup.gif
Atsakyti