Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Sveikos,

forumo temoje apie Anna Lotan kosmetika pasiskaiciau ir jau 5 men. naudoju Clear serijos prausiamasias pustas veido odelei prausti (manoji problemine, jautri, iskyla ir spuogu) tai kol kas tai mano geriausias prausiklis, o ju ismeginau tikrai daug. Riebiaodems labai tinka.
Atsakyti
Gal kuri naudojat stai toki Clarins daily energizer cleansing gel? Domina atsiliepimai
user posted image
Atsakyti
isbandytas burts bee's cream cleanser.user posted image jis turi toki saldymo efekta uztai akims tikrai netinka, bet nuprausia labai svariai ir visai nedziovina odos, atvirksciai odele lieka padrekinta sakyciau. man visai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 05 vasario 2012 - 19:09
Mano oda misri, turiu spuogu doh.gif Tai man kol kas nepamainomos yra Himalaya herbals veido prausimosi putos su nimbamedziu blush2.gif
Atsakyti
O aš, kai atradau Medimix, nebenaudoju jokių prausiklių. Tiesa, sausiaodėms jis netiks...
Atsakyti
Aš naudoju LAKSHMI ,,VATA linijos“ prausiklis sausai veido odai „Althea“ , tai labai patenkinta esu. Mano oda normali į sausumą, kai nusiprausi, tai net odos netraukia, kai nuo kitų traukdavo...
Atsakyti
pats geriausias is bandytu visu prausikliu man sis is Elemis thumbup.gif
mano oda labai issivale,pagerejo bukle zenkliai per kelias savaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 07, 13:17)
O aš, kai atradau Medimix, nebenaudoju jokių prausiklių. Tiesa, sausiaodėms jis netiks...

Jeigu kalbi apie ta zalia muila, tai as ji perku savo vyrui ir jam tinka tik sis muilas ir jis yra vietoj prausiklio ir muilinasi visas ir yra ziauriai patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 07, 13:17)

mano tuo metu ypac riebia oda issausino ir sukele dar daugiau spuogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 02 07, 18:23)
Jeigu kalbi apie ta zalia muila, tai as ji perku savo vyrui ir jam tinka tik sis muilas ir jis yra vietoj prausiklio ir muilinasi visas ir yra ziauriai patenkintas thumbup.gif

Taip taip, apie tą. Oi, tik MB jo kvapas labai nepatinka. Man ir pačiai jis nelabai, tai aš tik veidui naudoju.
Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2012 02 07, 20:47)
mano tuo metu ypac riebia oda issausino ir sukele dar daugiau spuogu  g.gif

Gal labai dažnai prausėt, ar ilgiau palaikėt numuilinusi? Aš nelaikau niekada ir naudoju ne kasdien, todėl tokių problemų neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 07, 21:17)
Gal labai dažnai prausėt, ar ilgiau palaikėt numuilinusi? Aš nelaikau niekada ir naudoju ne kasdien, todėl tokių problemų neturėjau.

Prausdavau viena karta dienoj. Bet kad ir reciau prausiant veliau oda net siugzdanti po prausimo budavo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 02 07, 16:12)
pats geriausias is bandytu visu prausikliu man sis is Elemis thumbup.gif 
mano oda labai issivale,pagerejo bukle zenkliai per kelias savaites thumbup.gif

o kokia pas Jus oda? ar skalsus? ar ilgam uztenka? 4u.gif
Atsakyti