Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Kadangi mano veido oda sausa, bet vis tiek kartais kyla spuogeliai, ir tokie giluminiai, kad tik gumbelis ajuciasi o pacio spuogo nera, bet taip erzina, kad negaliu schmoll.gif Ilgai ieskojau prausiklio, kuris nesausintu ir padetu mano odai, tai pagaliau radau! thumbup.gif
Clearasil daily clear vitamins&extracts wash and mask
user posted image
Nesausina, bet valo, galima ir du kart per diena naudoti, arba kaip kauke palikti, na kaip kaukes as nebandziau, bet kaip prausiklis tikrai super, giluminiu "kalneliu" labai sumazejo, o paprastu spuogeliu tik kartais vienas kitas pries mmm blush2.gif Tikrai rekomenduoju toms, kuriu oda panasi kaip maniske! 4u.gif
Atsakyti
Noreva zeniac
user posted image
As siuo metu naudoju si,bet turiu pasakyti,kad visgi mano misria oda jis sausina,bet kovojant su spuogeliais labai geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 01 21, 18:46)
Kadangi mano veido oda sausa, bet vis tiek kartais kyla spuogeliai, ir tokie giluminiai, kad tik gumbelis ajuciasi o pacio spuogo nera, bet taip erzina, kad negaliu  schmoll.gif  Ilgai ieskojau prausiklio, kuris nesausintu ir padetu mano odai, tai pagaliau radau!  thumbup.gif 
Clearasil daily clear vitamins&extracts wash and mask
http://www.superdrug...53/371353_l.jpg

Spėju nėra pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 22, 00:48)
Spėju nėra pas mus g.gif

nezinau, as ne Lt pirkau, gal internete butu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 22, 00:48)
Spėju nėra pas mus g.gif

Clearasil toniką neseniai buvau radusi Thomas Philips parduotuvėje, bet šiaip neveža šitos produkcijos pas mus. O gaila, nes aš girdėjau, kad jų prausikliai ir veido kremai nerealūs.
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2011 08 22, 12:56)
Mano oda linkusi i spuogelius. Bandziau forumuose gan isgirta juodaji Afrikos muila, taciau  doh.gif spuogai dar labiau kilo ir tebekyla, nors sako, kad taip oda valosi, taciau jau nebenaudoju, nes taip baisu nebuvo ir tais laikais, kai buvau paaugle.

Aš gavau dovanų jį Kalėdoms, tai man jo kvapas kaip ūkiško muilo doh.gif , tik rankas su juo ir plaunu iš bėdos, kad neišmest blush2.gif
Sesė pirko iš iherb, tai sakė nėra tokio bjauraus kvapo, tik sausina labai...

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 23, 14:46)
Clearasil toniką neseniai buvau radusi Thomas Philips parduotuvėje, bet šiaip neveža šitos produkcijos pas mus. O gaila, nes aš girdėjau, kad jų prausikliai ir veido kremai nerealūs.

Reiškia eisim ieškot, kur galima nusipirkt, jei tikrai toks geras smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 24 sausio 2012 - 12:50
QUOTE(priklausomybe @ 2012 01 24, 01:10)
Aš gavau dovanų jį Kalėdoms, tai man jo kvapas kaip ūkiško muilo  doh.gif , tik rankas su juo ir plaunu iš bėdos, kad neišmest  blush2.gif
Sesė pirko iš iherb, tai sakė nėra tokio bjauraus kvapo, tik sausina labai...

Aš esu dvejus afrikos muilus turėjus, tai jie man abu ūkiniu muilu smirdėjo. Bet ne tame esmė. Kažkaip pirmas labai patiko, o antras sausina odą, ne taip greai nuplauna makiažą. O dėl clearasil tai negaliu garantuoti, kad tikrai labai geras, bet girdėjau labai gerų atsiliepimų.
Atsakyti
Siuo metu mano favoritas EsTee Lauder Perfectly Clean Splash Away prausiklis
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 08 05, 12:15)
As tai atradau Yves rocher veido putas, mano sausai ir jautriai veido odai labai tinka, visiskai nealergizuoja akiu, o nusiprausus netraukia odos. Idomi tekstura flakonelyje toks skystas kaip vanduo, o papurskus putos pasidaro. Labai taupiai naudojasi ir kaina padori(pirkausi vokietijos).
user posted image

idomu ar LT yra pirkti siu putu ? as labai ieskau ka nors panasaus, man patinka nuvalyti veido ir akiu makiaza iskart prausiantis. tad ieskau kokios priemones kuria galima butu nuprausti ir veida ir akis. siuo metu naudoju VCHY putas, bet ju irgi nera LT pirkti. gal kas patartu kokiu dar yra panasiu priemoniu kaip sios putos ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 01 26, 23:01)
idomu ar LT yra pirkti siu putu ? as labai ieskau ka nors panasaus, man patinka nuvalyti veido ir akiu makiaza iskart prausiantis. tad ieskau kokios priemones kuria galima butu nuprausti ir veida ir akis. siuo metu naudoju VCHY putas, bet ju irgi nera LT pirkti. gal kas patartu kokiu dar yra panasiu priemoniu kaip sios putos ? aciu  4u.gif

Tokias putas turi Loccitane, jos is slamuciu linijos, siuo metu jas naudoju, tai patinka, svelnios, bet gerai nuprausia makiaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alionaa @ 2012 01 26, 15:20)
Siuo metu mano favoritas EsTee Lauder Perfectly Clean Splash Away prausiklis
user posted image
4u.gif

pritariu visom keturiom, mano irgi bigsmile.gif
Atsakyti

Radau info apie Loccitane putas, ten parasyta kad vengti prausiantis paakiu srities, tai reiskia negalima nuprausti kartu veido ir akiu schmoll.gif verysad.gif

o Kuom geras Estee Lauder prausiklis, kokiai odai jis skirtas ? kokia kaina ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 30 sausio 2012 - 22:07