Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(ZBITKA @ 2011 03 17, 14:04)
o tu shiseido naudoji is melynos linijos? man tai jis nelabai patiko schmoll.gif  schmoll.gif

aha, tas pats, ieškau, kuo galėčiau jį pakeist g.gif
Atsakyti
Vis dar ieškau naujo prausiklio mišriai, linkusiai į spuogelius odai. gal kokių patarimų turite?
Atsakyti
October, pabandykite vaistinese (ne visose yra tik) paieskoti italu Natura House prausiklio skirto riebiai odai. Jis labai svelnus, naudoju ir dziaugiuosi. Mano oda misri, bet man tinka puikiai, nesausina. Tikrai rekomenduoju. Buvau cia anksciau idejusi foto rasta, bet kazkodel pasalino (kitu ne, nustebau). Imetu nuoroda i gamintojo puslapi, gal nepamanys, kad reklamuoju, kad butu aisku, prauskliskaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 04 11, 12:24)
aha, tas pats, ieškau, kuo galėčiau jį pakeist g.gif

patarciau geriau nuxe prausikli riebiai odai, zymiai labiau patiko, o kaina panasi.
dabar isigijau ekologiska prausikli- parsisiunciau is interneto
Atsakyti
O aš dabar riebią odą prausiu su ekologišku muilu su žaliuoju moliu
Muilas
Man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 06 16, 23:38)
patarciau geriau nuxe prausikli riebiai odai, zymiai labiau patiko, o kaina panasi.
dabar isigijau ekologiska prausikli- parsisiunciau is interneto

Koki ekologiska prausikli? ir is kur siunteisi?
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 06 17, 10:35)
Koki ekologiska prausikli? ir is kur siunteisi?

is iherb puslapio blush2.gif
Atsakyti
4u.gif [quote=october',2011 06 15, 08:04]
Vis dar ieškau naujo prausiklio mišriai, linkusiai į spuogelius odai. gal kokių patarimų turite?
[/quo

Pigesnis ir efektingas variantas butu Rasos prausiklis su bha. Labai rekomenduoju. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2011 08 04, 13:25)
is iherb puslapio blush2.gif

Ar gerai makiaza nuplauna ? Nekemsa poru ?
Idek prasau nuorodele. 4u.gif
Atsakyti
As tai atradau Yves rocher veido putas, mano sausai ir jautriai veido odai labai tinka, visiskai nealergizuoja akiu, o nusiprausus netraukia odos. Idomi tekstura flakonelyje toks skystas kaip vanduo, o papurskus putos pasidaro. Labai taupiai naudojasi ir kaina padori(pirkausi vokietijos).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 05 rugpjūčio 2011 - 12:15
Daug ką išbandžiau, bet tik Neutrogena atrodo tiko labiausiai smile.gif Nuo Garnier Pure 3 in 1 su mineralais iškart spuogais išmėto, gal ir gerai, tipo oda valosi, nu bet, kai reikia kažkur eiti, o reikia dažnai, juk norisi būti be jų smile.gif
Atsakyti
Man labai aptinka Biologic Recherche pienelis VIP O2, ir akiu makiaza galima valyti ir kvapas fainas, tik kaina kanda...
Atsakyti
Mano oda linkusi i spuogelius. Bandziau forumuose gan isgirta juodaji Afrikos muila, taciau doh.gif spuogai dar labiau kilo ir tebekyla, nors sako, kad taip oda valosi, taciau jau nebenaudoju, nes taip baisu nebuvo ir tais laikais, kai buvau paaugle.
Papildyta:

QUOTE(virgaxxx @ 2011 03 11, 19:44)
Sveikutes,noreciau prisijungti prie jusu.
Man patinka ir jau antra buteliuka naudoju Maria Galland prausimosi priemone,perku pas kosmetologe,nes ji dirba su sia linija.
Bet siuo metu pereinu ant Caudalie kosmetikos,tai bandau ir labai patenkinta lieku su veido prausimosi putom,nuima makiaza ir palieka svaria veido oda.Is tos pacios serijos dar tonikas super. smile.gif

Kazin ar internete butu galima meginuku isigyti? Gal kuri galetu parekomenduoti koki nors laaabai giliai valancia priemone?

Atsakyti