Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 05, 19:53)
Sunkokai nusiplauna g.gif  Bent man tai labai lengvai nusiplaudavo. Na bet aš jo ir naudodavau labai mažą kiekį, užtekdavo tik lašelio.
O dėl deep cleansing efekto tai pati net nesugalvočiau jo tikėtis iš prausiklio. Nebent tai būtų prausklis, kurį būtų galima naudoti dvejopai: ir kaip prausiklį, ir kaip kaukę.

aš irgi mažai naudoju, bet man plaunasi sunkokai, net nežinau, kodėl čia taip smile.gif o gerai būtų, jei prausiklis tą efektą suteikt galėtų..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 05, 19:04)
aš irgi mažai naudoju, bet man plaunasi sunkokai, net nežinau, kodėl čia taip smile.gif o gerai būtų, jei prausiklis tą efektą suteikt galėtų..

O veidą prieš pasitepdama prausikliu sudrėkini? Bent aš taip darau su visais prausikliais. Šis ant drėgno veido labai gerai pasiskirsto. Galbūt dėl tų granulių kažkaip tarsi ištirpsta ant veido (ko pasekoje labai gerai nusiplauna).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 05, 20:09)
O veidą prieš pasitepdama prausikliu sudrėkini? Bent aš taip darau su visais prausikliais. Šis ant drėgno veido labai gerai pasiskirsto. Galbūt dėl tų granulių kažkaip tarsi ištirpsta ant veido (ko pasekoje labai gerai nusiplauna).

jop, dažnai aš nesiterlioju, tai gal ir dėl to sunkiai nusiplauna g.gif sudrėkinu, bet turbūt reikėtų geriau tai daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 05, 13:43)
o kokia kaina šito maždaug?  smile.gif

Dabar tiksliai neprisimenu 38 ar 48 Lt bet kažkur maždaug panašiai. 4u.gif
Atsakyti
as tai pirkau Nivea (zydras buteliukas) tai visai esu patenkinta, labai nedaug reikia ir nuprausia sauniai thumbup.gif ir spuogeliu nera ir nelabai issausina.
Atsakyti
Sveikutes,noreciau prisijungti prie jusu.
Man patinka ir jau antra buteliuka naudoju Maria Galland prausimosi priemone,perku pas kosmetologe,nes ji dirba su sia linija.
Bet siuo metu pereinu ant Caudalie kosmetikos,tai bandau ir labai patenkinta lieku su veido prausimosi putom,nuima makiaza ir palieka svaria veido oda.Is tos pacios serijos dar tonikas super. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 05, 18:50)
Vis dar naudoju Shiseido, naudojasi taupiai, patinka granulytės, bet nusiplauna bent jau man sunkokai, o ir šiaip nepasakyčiau, kad labai jau deep cleansing jis yra, kaip parašyta. Bet geresnio kol kas radusi nesu.

o tu shiseido naudoji is melynos linijos? man tai jis nelabai patiko schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 02 23, 20:03)
as jau ilgas laikas naudoju sita,esu lb patenkinta  ax.gif  Vichy NormaDerm Deep Cleansing Gel user posted image
As irgi si turiu,bet jau i pabaiga...Man jis per daug issausina oda g.gif

Dabar nusipirkau Garnier pure active:
user posted image
Atsakyti
Mano sesė tą Garnier naudoja - labai patenkinta, gerai valo veido odą ax.gif
Atsakyti
As irgi tikiuosi,kad isvalys veido oda bigsmile.gif
Spuogu pas mane nera,bet poras galetu isvalyti,kaip bebutu,pudros/krempudros truputi kemsa poras.Tai manau lengvas masaziukas bus i nauda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 03 17, 14:18)
As irgi si turiu,bet jau i pabaiga...Man jis per daug issausina oda  g.gif

Dabar nusipirkau Garnier pure active:
user posted image

man tokie prausikliai per daug agresyvus ir sintetiniai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O,del ko?Del tu gumu? g.gif
Atsakyti