Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(mocha @ 2011 02 22, 00:20)
Aš turiu. Kelis kartus panaudojau ir stovi nenaudojamas, nėr kur dėt. Mano jautri oda, tai man netiko brūžinti veidą, labai sureaguodavo veido oda. O mano pusseserė labai mėgsta šitą, nes ten su salicilo rūgštimi, gerai pravalo inkštirus, švariai nusiprausia veida. Man irgi nupirko, su ta intensija, kad geras daiktas, bet man nepatiko... smile.gif

QUOTE(agnite @ 2011 02 22, 09:28)
Aš turiu, retkarčiais naudoju. Jis toks 'stiprokas' man..  smile.gif  ne dėl to šepetuko bet pats skystis man nelabai kad dažniau naudočiau nei dabar  smile.gif
Aš jokio stebuklingo poveikio iš jo nesulaukiau, bet pilnai tikiu, kad naudojant dažnai/reguliariai poveikis būtų. g.gif

Aciu merginos 4u.gif visgi sulauksiu akciju ir pati isbandysiu biggrin.gif iki siol naudodavau octenisan,bet jokio poveikio nepastebejau, veliau pasiskaicius sm koki menesiuka isvis jokio nenaudojau...
Atsakyti
Aš kažkada esu naudojusi visų išgirtą Neostrata. Tada kentėjau nuo acnes ir lankiausi Sugiharoj. Ten rekomendavo gydytoja. Deja, nepasakyčiau, kad stebuklas. Tik kaina didžiulė. Galiausiai nusipirkau muiliuką Medimix vien su vaistažolėmis. Ir jį naudojau veido odai. Spuogai pranyko, inkštirų nebeliko. Jei nenorit, kad sausintų, nereikia palikti ir laukti minutės. Aš taip pat iškart nuplaudavau. Tai jokių specialių prausiklių nenaudoju. Aš dabar už Medimix .
Atsakyti
QUOTE(Būk mano varpeliu @ 2011 02 22, 20:38)
Aš kažkada esu naudojusi visų išgirtą Neostrata. Tada kentėjau nuo acnes ir lankiausi Sugiharoj. Ten rekomendavo gydytoja. Deja, nepasakyčiau, kad stebuklas. Tik kaina didžiulė. Galiausiai nusipirkau muiliuką Medimix vien su vaistažolėmis. Ir jį naudojau veido odai. Spuogai pranyko, inkštirų nebeliko. Jei nenorit, kad sausintų, nereikia palikti ir laukti minutės. Aš taip pat iškart nuplaudavau. Tai jokių specialių prausiklių nenaudoju. Aš dabar už Medimix .

Bet yra Neostrata tikrai ne vienas prausiklis.
Atsakyti
as jau ilgas laikas naudoju sita,esu lb patenkinta ax.gif Vichy NormaDerm Deep Cleansing Gel user posted image
Atsakyti
QUOTE(Būk mano varpeliu @ 2011 02 22, 21:38)

Man tai Medimix net labai nepatiko. Labai sausino odą, jausdavosi tempimas, o ir nenuprausdavo švariai kažkokią lyg plėvelę palikdavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 02 22, 09:28)
Aš turiu, retkarčiais naudoju. Jis toks 'stiprokas' man..  smile.gif  ne dėl to šepetuko bet pats skystis man nelabai kad dažniau naudočiau nei dabar  smile.gif
Aš jokio stebuklingo poveikio iš jo nesulaukiau, bet pilnai tikiu, kad naudojant dažnai/reguliariai poveikis būtų. g.gif

Šiuo metu naudoju Nivea  Oxigen prausiklį, niekaip negaliu be jo išbūti..Reiktų gal kažką iš natūralių pabandyti bigsmile.gif Bet dabar naują Nivea nusipirkau tai kol sunaudosiu...  mastau.gif

o man tas Oxygen visai neišvalydavo porų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 02 24, 05:19)
Man tai Medimix net labai nepatiko. Labai sausino odą, jausdavosi tempimas, o ir nenuprausdavo švariai kažkokią lyg plėvelę palikdavo schmoll.gif

Man medimix (tas žalias) patiko gal kokią savaitę, paskui išsausino odą, nu ir nenuostabu.
Vakarais veidą prausiu su logonos prausikliu su alavijais. Švariai nuplauna makiažą
Atsakyti
Mano sausai ir jautriai odai idealiausias CLINIC prausiklis smile.gif
Atsakyti
Phytomed .Jautriai odai.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 02 22, 11:17)
Aš pakartotinai nusipirkau mano odai tikusį ir patikusį prausiklį - putas
Natural Beauty Arad facial hydro mousse 4u.gif

user posted image
Rich stable soap less foam for quick and convenient cleansing of face and neck from skin impurities and make-up. Suitable for all skin types including sensitive skin, due to gentle formulation. Containg a mixture of calming extracts such as Aloe Vera, Chamomile & Bisabolol and Anti-free radicals such as Green- Tea Extract and Vitamin E with delicate cleansing materials. It also contains the innovative algae Dunaliella.

Kiekis 200 ml, man užteko 8 mėnesiams. smile.gif  Patiko kad nesausino, neerzino mano mišrios dehidratuotos odos, labai malonus neįkyrus kvapas ir konsistencija.

o kokia kaina šito maždaug? smile.gif
Atsakyti
Vis dar naudoju Shiseido, naudojasi taupiai, patinka granulytės, bet nusiplauna bent jau man sunkokai, o ir šiaip nepasakyčiau, kad labai jau deep cleansing jis yra, kaip parašyta. Bet geresnio kol kas radusi nesu.
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 05, 18:50)
Vis dar naudoju Shiseido, naudojasi taupiai, patinka granulytės, bet nusiplauna bent jau man sunkokai, o ir šiaip nepasakyčiau, kad labai jau deep cleansing jis yra, kaip parašyta. Bet geresnio kol kas radusi nesu.

Sunkokai nusiplauna g.gif Bent man tai labai lengvai nusiplaudavo. Na bet aš jo ir naudodavau labai mažą kiekį, užtekdavo tik lašelio.
O dėl deep cleansing efekto tai pati net nesugalvočiau jo tikėtis iš prausiklio. Nebent tai būtų prausklis, kurį būtų galima naudoti dvejopai: ir kaip prausiklį, ir kaip kaukę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 kovo 2011 - 18:55