Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

as tik uz naturalius prausiklius. mano nuomone kad naudoti paruostus prausiklius ir dar jei juose yra sintetiniu medziagu, kurios nieko gero neduoda odai.

Naudoju nimbamedzio ir molio muila is Apeiron linijos.
Geriausias veido prausiklis riebesnei, misriai odai thumbup.gif
Labai dziaugiuosi atradus si produkta savo odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 01 22, 11:14)
Shiseido pureness deep cleansing foam šitas geras  thumbup.gif  wub.gif  heart.gif

o man shiseido nepatiko nei prausiklis, nei pudra.. kur kas geresnis biotherm
Papildyta:
QUOTE(MKay @ 2011 01 20, 00:25)
Siulau pabandyti Mary Kay prausikli pieneli 3-1, kuris atgaivina oda, nusluoksniuoja negyvas odos lasteles.  4u.gif Uztenka 8-9 menesiams  smile.gif

uzknisa tos reklamos gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif 3-1 ar 10-1. biotherm nera 3-1 bet geras. o tie trys viename man nepatinka (atskirai naudoju prausikli, tonika) thumbup.gif
Atsakyti
Kelias dienas naudoju avon prausikli su 2 % salicilo rugstimi,tai esu patenkinta juo,nors ir su grudeliais (pries pirkdama nemaniau,kad ju jame bus...),bet su clarisonicu puikiai tinka naudoti,labai svariai nuprausiama oda, siek tiek tempia po plovimo,jei nieko netepu,bet patepus viskas puikiai smile.gif Pirkau skubomis,nes galvojau,kad uzsakytas is iherb.com keliaus keleta savaiciu,bet va jau ir sis atejo,tai naudosiu juos pakaitomis.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 20, 11:34)
Kelias dienas naudoju avon prausikli su 2 % salicilo rugstimi,tai esu patenkinta juo,nors ir su grudeliais (pries pirkdama nemaniau,kad ju jame bus...),bet su clarisonicu puikiai tinka naudoti,labai svariai nuprausiama oda, siek tiek tempia po plovimo,jei nieko netepu,bet patepus viskas puikiai smile.gif Pirkau skubomis,nes galvojau,kad uzsakytas is iherb.com keliaus keleta savaiciu,bet va jau ir sis atejo,tai naudosiu juos pakaitomis.

Kaip tik galvojau kurnors paklaust jūsų apie tą prausiklį. Draugė katalogą davė, užmačiau. wink.gif ar tik prausiklį naudojat iš tos linijos? beje, koks jūsų odos tipas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 20, 14:17)
Kaip tik galvojau kurnors paklaust jūsų apie tą prausiklį. Draugė katalogą davė, užmačiau. wink.gif ar tik prausiklį naudojat iš tos linijos? beje, koks jūsų odos tipas? smile.gif

Normali oda,vasara misresne tampa.
Naudoju tik prausikli,taip,nes skubiai kazko reikejo, esu tikrai juo patenkinta. Parasyta,kad 1 k/d. naudoti. Kolkas naudoju 2k.,nes neturiu kito. Jis su grudeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 20, 14:35)
Normali oda,vasara misresne tampa.
Naudoju tik prausikli,taip,nes skubiai kazko reikejo, esu tikrai juo patenkinta. Parasyta,kad 1 k/d. naudoti. Kolkas naudoju 2k.,nes neturiu kito. Jis su grudeliais smile.gif

Ačiū už atsakymą. Reikės ir man išbandyti, nes knieti labai smile.gif
Atsakyti
merginos as seip esu pries visokius clean&clear,garnier ir t.t. isreklamuotus vardus,bet drauge parekomendavo garnier prausikli su sepetuku,sake jai visi spuogai issilakste g.gif gal kas yra bande? ar vertas demesio?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 02 21, 22:36)
merginos as seip esu pries visokius clean&clear,garnier ir t.t. isreklamuotus vardus,bet drauge parekomendavo garnier prausikli su sepetuku,sake jai visi spuogai issilakste g.gif  gal kas yra bande? ar vertas demesio?

Aš turiu. Kelis kartus panaudojau ir stovi nenaudojamas, nėr kur dėt. Mano jautri oda, tai man netiko brūžinti veidą, labai sureaguodavo veido oda. O mano pusseserė labai mėgsta šitą, nes ten su salicilo rūgštimi, gerai pravalo inkštirus, švariai nusiprausia veida. Man irgi nupirko, su ta intensija, kad geras daiktas, bet man nepatiko... smile.gif
Atsakyti
man sis 4u.gif
Avene Cleanance
user posted image
Atsakyti
Aš naudoju šį, jau ne pirmą, ilgai užtenka, labai švelnus, gerai nuplauna, pirkau draugei savu pasigyrus, ji naudoja su savo dukra paaugle, kurios oda riebi. Isbandziau, prausiames abu su vyru thumbup.gif
Natura House Purifying FOAMING CLEANSER
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 22 vasario 2011 - 21:49
QUOTE(Thea! @ 2011 02 21, 23:36)
merginos as seip esu pries visokius clean&clear,garnier ir t.t. isreklamuotus vardus,bet drauge parekomendavo garnier prausikli su sepetuku,sake jai visi spuogai issilakste g.gif  gal kas yra bande? ar vertas demesio?

Aš turiu, retkarčiais naudoju. Jis toks 'stiprokas' man.. smile.gif ne dėl to šepetuko bet pats skystis man nelabai kad dažniau naudočiau nei dabar smile.gif
Aš jokio stebuklingo poveikio iš jo nesulaukiau, bet pilnai tikiu, kad naudojant dažnai/reguliariai poveikis būtų. g.gif

Šiuo metu naudoju Nivea Oxigen prausiklį, niekaip negaliu be jo išbūti..Reiktų gal kažką iš natūralių pabandyti bigsmile.gif Bet dabar naują Nivea nusipirkau tai kol sunaudosiu... mastau.gif
Atsakyti
Aš pakartotinai nusipirkau mano odai tikusį ir patikusį prausiklį - putas
Natural Beauty Arad facial hydro mousse 4u.gif

user posted image
Rich stable soap less foam for quick and convenient cleansing of face and neck from skin impurities and make-up. Suitable for all skin types including sensitive skin, due to gentle formulation. Containg a mixture of calming extracts such as Aloe Vera, Chamomile & Bisabolol and Anti-free radicals such as Green- Tea Extract and Vitamin E with delicate cleansing materials. It also contains the innovative algae Dunaliella.

Kiekis 200 ml, man užteko 8 mėnesiams. smile.gif Patiko kad nesausino, neerzino mano mišrios dehidratuotos odos, labai malonus neįkyrus kvapas ir konsistencija.

Atsakyti