Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Krisanta @ 2011 01 10, 12:36)
Aš pirkau Natinuel prausiklį sausai/jautriai odai ir deja....man sausina odytę...
Pasidėjau jį vasarai... Tenka tenkintis vandeniu ir toniku....
4u.gif
user posted image

pataisykit jei susimaisiau, bet rugstines priemones juk siuloma vartoti NE vasara.
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2011 01 20, 15:56)
pataisykit jei susimaisiau, bet rugstines priemones juk siuloma vartoti NE vasara.

Čia gi prausiklis... Jis nuplaunamas ir jo nelieka, po jo tepam kitas priemones... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2010 11 28, 01:50)
Jei ne paslaptis,kur pirkote mirksiukas.gif Kiek kainavo ax.gif

Man madara nepatinka, bet jei jus is vilniaus - maciau pirkt mazoj krautuvytej PC Mada 2 aukste. ir laveros ten yra. nieko neturiu pries madara, bet man vien jos kvapas nepatinka....
Atsakyti
Gal kas pasidalintų patinkančių švelnių neputojančių prusiklių/ valiklių pavadinimais? Ieškau pakaitalo putojančioms priemonėms, visgi man dauguma sausina odą.

QUOTE(justjura @ 2011 01 20, 08:56)

Naudojant apsaugą nuo saulės galima visus metus rūgštines priemones naudot.
Atsakyti
aš iš neputojančių švelnių tik LRP Physiological Cleansing gelį esu naudojus. Man tinka, patinka, aš jį ir dabar kartais naudoju, kai makiažas pilnas šventinis, nes servetėlėm visų blizgučių nenuvalysi švariai.
o dar norėčiau išbandyt ateity Shiseido pureness deep cleansing foam, nes irgi kreminis
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 22, 01:53)
aš iš neputojančių švelnių tik LRP Physiological Cleansing gelį esu naudojus. Man tinka, patinka, aš jį ir dabar kartais naudoju, kai makiažas pilnas šventinis, nes servetėlėm visų blizgučių nenuvalysi švariai.
o dar norėčiau išbandyt ateity Shiseido pureness deep cleansing foam, nes irgi kreminis

Shiseido pureness deep cleansing foam šitas geras thumbup.gif wub.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 22, 00:53)

Man tas Shiseido pureness deep cleansing foam net labai patiko thumbup.gif Dvi pakuotes sunaudojau, paskui jau oda šiek tie priprasti prie jo pradėjo. Jam analogiškos pamainos kol kas ir nesurandu unsure.gif Tik, kiek supratau, iš pačios himalaia, tai to Shiseido sudėtis nėra be priekaištų g.gif Na bet aš rinkausi idealų tikimą mano odai, ne sudėtį.

O va LRP Physiological Cleansing gelis, jei atvirai, mane šiek tiek nuvylė verysad.gif Sunaudojau, bet daugiau pati tokio tikrai nebepirkčiau. Nepatiko, kaip pasiskirsto ant odos, pasirodė bent man labai neskalsus. Bet esminis minusas - nesijausdavau iki galo švari juo nusiplovusi. Vis atrodė, kad pačio prausiklio likučių gali būti užsilikę ant odos po prausimo g.gif Dėl šventos ramybės, manau, po jo būtinai reiktų toniko.
Aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių. Aš pabūsiu mažuma LRP sukritikavusi smile.gif blush2.gif
Atsakyti
aš šiandien pirmą kartą išbandžiau Avon Clearskin prausikli nuo inkstiru. na po pirmo karto nieko labai pasakyti dar negaliu, bet oda iš karto pasidarė daaug švelnesnė,skaistesnė. mano oda šiaip labiau gal į mišrumą, bet žiemą pasidaro sausa. bet šis prausiklis per daug neišsausino,gal truputį, tai po kiek laiko kremą pasitepiau smile.gif
Atsakyti
jau vienoj temoj rašiau apie šį prausiklį
user posted image
tinka ir veidui ir kūnui, labai gerai išvalo odą, poras, jau trečią bonkutę naudoju ir labai džiaugiuos, aišku tarp kiekvienos bonkutės darydavau pertraukas, kad oda nepriprastų smile.gif iš daugelio bandytų tas kur jau pirmoj bonkutėj tiko mano odai, nelaukiant trečios bonkutės kada pasimatys skirtumas..
Atsakyti
O kur jo yra pirkti? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 02 02, 13:02)
O kur jo yra pirkti? kokia kaina?

Ziuriu, kad mano zinute kazkodel istryne.. blink.gif As irgi buvau pasisakius, kad ta prausikli bandziau. Ypatingai padeda, jei ismeto kokiais jaunatviniais spuogais. Siaip nenaudoju kasdien pvz dabar, kai spuogu nera, nes siek tiek sausina oda.
Viena karta pirkau ji cia internetu:
http://www.farma24.l...priemone-150-ml
O siaip, man rodos, ir vaistinej maciau, jei neklystu g.gif
Atsakyti
Mano favoritai paskutinių metų yra šie thumbup.gif
biotherm biopure ir ECO formos ekologiškas prausiklis
Biotherm Biopur Pore Reducer Cleanser
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 vasario 2011 - 21:52