Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(kamius @ 2011 01 11, 12:22)
Pas kosmetologę smile.gif

Gal Vilniuj? Jei taip, parasyk kur tiksliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 11, 13:22)
BHA-AKA 8 %

Kas per daiktas AKA?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 12:22)
O koks kiekis? Nes maniškis apie 70 kainuoja, 150 ml, tai kažin ar pigiau šis  g.gif  nes šiaip aš natinuel patenkinta, keisčiau nebent dėl kainos.

http://www.sugihara....ktai/exuviance/

Va čia radau, kad 200 ml talpa. O kaina - 72 Lt. Bet Akropolio esančiame šio centro skyriuje bent ankčiau būdavo neretai procentinės nuolaidos (ypač savaitgaliais). Kitur LT Exuviance produktų nesu net ir mačiusi.
Pvz. man prausiantis veidą su šiuo prausikliu ryte ir vakare ir pernelyg netaupant, jo kokiems 6-8 mėn. užtekdavo (vienas iš skalsiausių turėtų).
Tuo tarpu neseniai baigiau išgirtąjį La Roche Posay Physiological Cleansing Gel , tai jo taupiai naudojant vos vos užteko 4 mėn. Ir šiaip, tiesą sakant, manęs jis tikrai nesužavėjo, antrą kartą tikrai jo nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 11, 12:25)
Gal Vilniuj? Jei taip, parasyk kur tiksliau 4u.gif

Šiauliuose smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 12:28)
Kas per daiktas AKA?

kaip suprantu
Azelaic Acid: inhibits and regulates the production of sebum with an antibacterial action.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 11, 13:39)
http://www.sugihara....ktai/exuviance/

Va čia radau, kad 200 ml talpa. O kaina - 72 Lt. Bet Akropolio esančiame šio centro skyriuje bent ankčiau būdavo neretai procentinės nuolaidos (ypač savaitgaliais). Kitur LT Exuviance produktų nesu net ir mačiusi.
Pvz. man prausiantis veidą su šiuo prausikliu ryte ir vakare ir pernelyg netaupant, jo kokiems 6-8 mėn. užtekdavo (vienas iš skalsiausių turėtų).
Tuo tarpu neseniai baigiau išgirtąjį La Roche Posay Physiological Cleansing Gel , tai jo taupiai naudojant vos vos užteko 4 mėn. Ir šiaip, tiesą sakant, manęs jis tikrai nesužavėjo, antrą kartą tikrai jo nepirkčiau schmoll.gif

Ačiū, pabandysiu dar pasidomėt smile.gif ir ilgai naudojosi, nes aš savo Natinuel žiūriu per 3-4 mėn subaigiau beveik..
Atsakyti
Siulau pabandyti Mary Kay prausikli pieneli 3-1, kuris atgaivina oda, nusluoksniuoja negyvas odos lasteles. 4u.gif Uztenka 8-9 menesiams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MKay: 20 sausio 2011 - 00:26
AS veidui nuvalyti naudoju jajobos alieju...ir kometika gerai nuvalo....man labai tinka, bet mano oda sausa, jei pas ka riebi, tai speju nelabai tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(MKay @ 2011 01 20, 01:25)
Siulau pabandyti Mary Kay prausikli pieneli 3-1, kuris atgaivina oda, nusluoksniuoja negyvas odos lasteles.  4u.gif Uztenka 8-9 menesiams  smile.gif

REKLAMA lotuliukas.gif 3 in 1 mano akimis reiškia nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 20 sausio 2011 - 11:42
QUOTE(noisy-B @ 2011 01 20, 12:41)
REKLAMA  lotuliukas.gif 3 in 1 mano akimis reiškia nieko.

taip galima teigti, tik nepabandzius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MKay @ 2011 01 20, 11:45)
taip galima teigti, tik nepabandzius  blush2.gif

Bandžius ir ne vieną MK prausiklį... Eiliniai prausikliai...
O posakis "Kas tinka viskam-netinka niekam" šiuo atveju irgi l. gerai tinka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 01 20, 13:04)
O posakis "Kas tinka viskam-netinka niekam" šiuo atveju irgi l. gerai tinka... 4u.gif

thumbup.gif

Teigti, kad reklama? O kaip gi kitaip, jei ne reklama? Juk Jūs platinat?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 01 20, 14:44)
thumbup.gif

Teigti, kad reklama? O kaip gi kitaip, jei ne reklama? Juk Jūs platinat?

ko puolat zmogu? jei ir platina ta kosmetika,juk niekas jums neliepia pirkt... 4u.gif o reklamu tai cia daug mirksiukas.gif
Atsakyti