Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Eco cosmetics prausiklis - super! Nors ir ne cheminis, bet puikiai putoja ir nuplauna makiažą, kaina taipogi gera, nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 10, 17:58)
kažkaip dabar nebemokėčiau toios kainos už jį,nes poveikio jokio naudojant jį..Turėjau pigesnių ir geresnių,aišku nuo kiekvieno odos priklauso:)

Blogai prausia makiaza ar apie koki kita prausiklio poveiki kalbat?
Atsakyti
Kalbu apie odos sausinimą.... 4u.gif
Atsakyti
Sian nusipirkau John masters prausikli Jojoba Ginseng, kuris dar turi svelniu sveiciamuju daleliu, panasus principas kaip Suki prausiklio, kuris man labai patiko tikiuosi nenuvils ir sis, nes atsiliepimai apie ji geri smile.gif
Atsakyti
naudoju ekologiska essential care prausiklis (su arbatmedziu, citrina ir dar kazkas), man visai patinka, odos nesausina, makiaza nuvalo (akiu, zinoma, nevalau juo), zodziu tikrai neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 10, 18:58)
kažkaip dabar nebemokėčiau toios kainos už jį,nes poveikio jokio naudojant jį..Turėjau pigesnių ir geresnių,aišku nuo kiekvieno odos priklauso:)

Mane kaina irgi baido, bet vistiek tuoj baigsiu savąjį ir matyt pirksiu.. nebent rasčiau kokį kitą pigesnį, bet kad būtų rūgštinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 12:04)
Mane kaina irgi baido, bet vistiek tuoj baigsiu savąjį ir matyt pirksiu.. nebent rasčiau kokį kitą pigesnį, bet kad būtų rūgštinis  rolleyes.gif

už panašią kainą naudodavau neoglio rūštinį prausiklį,man jis labaiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 11, 12:09)
už panašią kainą naudodavau neoglio rūštinį prausiklį,man jis labaiau patiko  smile.gif

Kur randat Neoglis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 11, 13:09)
už panašią kainą naudodavau neoglio rūštinį prausiklį,man jis labaiau patiko  smile.gif

Aha-bha?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 12:04)
Mane kaina irgi baido, bet vistiek tuoj baigsiu savąjį ir matyt pirksiu.. nebent rasčiau kokį kitą pigesnį, bet kad būtų rūgštinis  rolleyes.gif

O aš už panašią, bet gal truputį mažesnę kainą (nepamenu, nes seniai naudojau, manau, apie 80-90 Lt kainuotų) net dvi pakuotes išnaudojau Neostrata Exuviance prausiklio. Kadangi dvi pakuotes išnaudojau, jau vien tai sako, kad jis man labai patiko smile.gif Labai skalsus, tik mažulyčio lašo reikia, švelnus odai, jokio sausinimo ir diskomforto jausmo. Irgi rūgštiniu pagrindu (berods PHA, tai AHA švelnesnė atmaina). Nors va jo sudėtį nagrinėdama himalaya tai stebuklų neįžvelgė. Galbūt tai labai individualu, bet mano odai jis buvo vienas iš geriausių kada nors turėtų prausiklių.

Va toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 11, 13:18)
O aš už panašią, bet gal truputį mažesnę kainą (nepamenu, nes seniai naudojau, manau, apie 80-90 Lt kainuotų) net dvi pakuotes išnaudojau Neostrata Exuviance prausiklio. Kadangi dvi pakuotes išnaudojau, jau vien tai sako, kad jis man labai patiko

O koks kiekis? Nes maniškis apie 70 kainuoja, 150 ml, tai kažin ar pigiau šis g.gif nes šiaip aš natinuel patenkinta, keisčiau nebent dėl kainos.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 11, 12:13)
Kur randat Neoglis?  bigsmile.gif

Pas kosmetologę smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 12:17)

BHA-AKA 8 %
Atsakyti