Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Victorious @ 2011 01 05, 06:54)

Victorious, 05 Sau 2011 - 06:54, parašė:

Kiek žinau, paprastai kosmetikos gaminiuose daugiausia būna 2% BHA (apie prof. pilingus nekalbu).

Kiek žinau, paprastai kosmetikos gaminiuose daugiausia būna 2% BHA (apie prof. pilingus nekalbu).

Na,cia 1.5 , TIK unsure.gif
Atsakyti
Pora savaičių veidą prausiau Rasulo (kai kur rašo Gasulo) moliu (kartais dar ir kaip kaukę palaikydavau ilgiau) - labai patiko ir tiko mano mišriai veido odai, kuri žiemą ima kvailioti ir tampa nenuspėjama. Čia žiūrėk jau spuogelis, o sausose vietose žiaurus šerpetojimas doh.gif Taigi šis molis, kaip rašo, mažina uždegimą, paraudimą ir pleiskanojimą. Gerina odos elastingumą ir tvirtumą, valo poras. Išlygina odą pašalindamas negyvas odos ląsteles. Jei, kam įdomu - pasiskaitykite čia wink.gif
Na, bet galiausiai nusipirkau Lavera prausiklį, skirtą mišriai veido odai su medetkomis. Jau kvapas tai pasaka - galėčiau ir suvalgyti biggrin.gif Labai skalsus, gerai nuplauna nešvarumus (makiažą) ir oda nelieka labai išsausėjusi. Žodžiu ir poras valo ir drėkina. Na ir savaime aišku natūralus thumbup.gif Pasirodo tas švelnus putojimas išgaunamas berods iš kokoso aliejaus. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 09, 00:06)
Na, bet galiausiai nusipirkau Lavera prausiklį, skirtą mišriai veido odai su medetkomis. Jau kvapas tai pasaka - galėčiau ir suvalgyti  biggrin.gif Labai skalsus, gerai nuplauna nešvarumus (makiažą) ir oda nelieka labai išsausėjusi. Žodžiu ir poras valo ir drėkina. Na ir savaime aišku natūralus  thumbup.gif Pasirodo tas švelnus putojimas išgaunamas berods iš kokoso aliejaus. rolleyes.gif
user posted image

Sudominai bigsmile.gif
O kokia jo kaina? Ir kur jų būna pirkti?
Labai girdėta firma, bet pati nesu nieko jos turėjusi. Kad tai ekologiška kosmetika, nors tiek tai jau žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 09, 01:06)
Pora savaičių veidą prausiau Rasulo (kai kur rašo Gasulo) moliu (kartais dar ir kaip kaukę palaikydavau ilgiau) - labai patiko ir tiko mano mišriai veido odai, kuri žiemą ima kvailioti ir tampa nenuspėjama. Čia žiūrėk jau spuogelis, o sausose vietose žiaurus šerpetojimas  doh.gif Taigi šis molis, kaip rašo, mažina uždegimą, paraudimą ir pleiskanojimą. Gerina odos elastingumą ir tvirtumą, valo poras. Išlygina odą pašalindamas negyvas odos ląsteles. Jei, kam įdomu - pasiskaitykite čia wink.gif

Aš antradienį eisiu pas kosmetologę, mano mieste naudojančią natūralią kosmetiką iš Kvapų namų, sakė parveš to Gasulo molio, tik gaila kad po 0,5 ir 1 kg yra, tai tikriausiai teks pirkt pusę kg, bijau, kad netiks, tai prašysiu kaip nors gal kad tik pabandymui įbertų, bet pati irgi pasibaigiau visus prausiklius cheminius, galvoju gal atstos man juos Gasulo molis smile.gif
O švari oda po jo lieka? Jaučiamas toks pat poveikis kaip ir po prausiklio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 09, 10:46)
Sudominai bigsmile.gif
O kokia jo kaina? Ir kur jų būna pirkti?
Labai girdėta firma, bet pati nesu nieko jos turėjusi. Kad tai ekologiška kosmetika, nors tiek tai jau  žinau smile.gif

Aš siunčiausi iš www.feelunique.com, nes prieš Kalėdas buvo nuolaidos neblogos. Tai nusipirkau kremą ir prausiklį. Bet ir Lt e-parduotuvėse yra. Va čia tikrai neblogos kainos - būtent šio prausiklio kaina Lietuvoje 27,30 Lt, o aš mokėjau 26 Lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 09 sausio 2011 - 12:48
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 09, 12:01)
O švari oda po jo lieka? Jaučiamas toks pat poveikis kaip ir po prausiklio? smile.gif

Taip, oda lieka švari , bet ne tokia išsausėjusi, kaip naudojant paprastą prausiklį. Nes aš pirkau plokštelėmis jį. Tada tas plokšteles ištirpinu virintame vandenyje ir sumaišytą masę laikau indelyje. Man labai patinka tekstūra. Įdomiausia buvo, kad prausiant veidą tuo moliu - jis toks gan slidus ir švelnus kaip muilas biggrin.gif Tiesiog pradėjusi naudoti natūralią kosmetiką ir ekologiškas priemones (molį, sviestus, aliejukus) mano oda atsigavo. Nes kiek naudojau kosmetiką, prifarširuotą parabenų ir kt. bjaurybių - tai efektas būdavo vienkartinis, tik pasitepus. Tačiau odos būklė negerėjo. Beje, aš tarkim akių tušą visada nuvalau tam skirta priemone, o tik tada prausiu veidą. Girdėjau, kad akių tušas gerai nusivalo natūraliais aliejukais - dar nebandžiau, bet reiks kada išbandyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 09, 12:29)
Aš siunčiausi iš www.feelunique.com, nes prieš Kalėdas buvo nuolaidos neblogos. Tai nusipirkau kremą ir prausiklį. Bet ir Lt e-parduotuvėse yra. Va čia tikrai neblogos kainos - būtent šio prausiklio kaina Lietuvoje 27,30 Lt, o aš mokėjau 26 Lt biggrin.gif

Tai labai normali kaina thumbup.gif Reiks pasiieškoti.
Perpirkau Olay prausiklį, jau keletą dienų jį bandau. Kol kas neberia ir gerai nuplauna, bet toks jausmas, kad lyg ir dirgina šiek tiek jautresnę veido zoną doh.gif (o pas mane, ji, pasirodo, aplink nosies srytį). Kažkoks ne tai perštėjimas, ne tai tempimas g.gif , žodžiu, šioks toks diskomfortas juo nusiprausus jaučiasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 09, 13:44)
Taip, oda lieka švari , bet ne tokia išsausėjusi, kaip naudojant paprastą prausiklį.  Nes aš pirkau plokštelėmis jį. Tada tas plokšteles ištirpinu virintame vandenyje ir sumaišytą masę laikau indelyje. Man labai patinka tekstūra. Įdomiausia buvo, kad prausiant veidą tuo moliu - jis toks gan slidus ir švelnus kaip muilas  biggrin.gif Tiesiog pradėjusi naudoti natūralią kosmetiką ir ekologiškas priemones (molį, sviestus, aliejukus) mano oda atsigavo. Nes kiek naudojau kosmetiką, prifarširuotą parabenų ir kt. bjaurybių - tai efektas būdavo vienkartinis, tik pasitepus. Tačiau odos būklė negerėjo. Beje, aš tarkim akių tušą visada nuvalau tam skirta priemone, o tik tada prausiu veidą. Girdėjau, kad akių tušas gerai nusivalo natūraliais aliejukais - dar nebandžiau, bet reiks kada išbandyti.  mirksiukas.gif

Labai ačiū, jau poryt eisiu pasiimt savo molio, aš galvoju imt miltelius, ir juo sumaišyt paprasčiausiai su drungnu vandeniu ir susipilt į stiklainiuką tie kur būna nuo padažiukų maži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 09, 19:21)
Labai ačiū, jau poryt eisiu pasiimt savo molio, aš galvoju imt miltelius, ir juo sumaišyt paprasčiausiai su drungnu vandeniu ir susipilt į stiklainiuką tie kur būna nuo padažiukų maži smile.gif

Tai su molio milteliais paprasčiau, juos lengviau išmaišyti (nors aš neturėjau vargo irgi, nes labai gerai tirpsta molis). Aš tai iš arbatinuko užpyliau vandeniu, bet vėsiu. Geriausiai naudoti virintą arba filtruotą vandenį - na, kad jau viskas būtų super natūralu ir sveika. Nes paprastai vandenyje iš krano dar būna kalkių. Aš pasidarau pvz 1-2 savaitėms nedidelį kiekį. Bet supilu į platesnį indelį, nes jis toks gan tirštokas (ne skystas). Tai man patogiau išgriebti jį. O jei tie stiklainiukai labai siaurais kakleliais, tai gali kilti problemų.
Dabar dar domiuosi ir kitais moliais, nes yra tokių, kurie skirti veidui, su išsiplėtusiais kapiliarais (būtent raudonasis molis). Daugiau info, kas turi veido odos problemų čia visokio gėrio yrawink.gif
Atsakyti
Aš pirkau Natinuel prausiklį sausai/jautriai odai ir deja....man sausina odytę...
Pasidėjau jį vasarai... Tenka tenkintis vandeniu ir toniku....
4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 01 10, 11:36)
Aš pirkau Natinuel prausiklį sausai/jautriai odai ir deja....man sausina odytę...
Pasidėjau jį vasarai... Tenka tenkintis vandeniu ir toniku....
4u.gif
user posted image

kažkaip dabar nebemokėčiau toios kainos už jį,nes poveikio jokio naudojant jį..Turėjau pigesnių ir geresnių,aišku nuo kiekvieno odos priklauso:)
Atsakyti
Na aš ir tikiuosi, kad per vasarą sunaudosiu, bet daugiau irgi nepirkčiau....
Yra geresnių ir pigesnių.... 4u.gif
Atsakyti