Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(october' @ 2010 11 26, 08:24)
Na, va, pagaliau galiu šiek tiek pasisakyti apie Shiseido pureness deep cleansing foam prausiklį. Pliusai:puikiai nuplauna makiažą, sutraukia poras, nesausina (nors mano oda mišri, kiti prausikliai labai nusausindavo net tą riebiąją T zoną), minusų kol kas nepastebėjau smile.gif Ir dar, nežinau, ar čia šio prausiklio nuopelnas, bet oda pastebimai paskaistėjo smile.gif

turejau si prausikli, man tai sausino oda. kur kas geresnis biotherm melynas prausiklis.
ispeiksiu Nivea su deguonim- is pradziu atrode nieko, dabar atrodo kazkoks sintetinis, be to sausina oda (mano misri) schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Esu bandziusi Clinique ir Clarins. Skirtumo nepasakysiu, nes ne vienu metu naudojau. kas patiko abiejuose - be kvapu, gelines konsistencijos, taupiai naudojasi, nedirgina akiu, patogu nuplauti makijaza.
Atsakyti
as dabar naudoju Deli Pots kremini veido prausikli. siaip labai patinka, gerai nuvalo tiek veido, tiek akiu makiaza, bet vis norisi isbandyti kazka naujo. galvoju isbandyti Burts Bees firmos prausikli
Atsakyti
As naudoju Actipur is NOREVA. man jis super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja* @ 2010 12 28, 14:21)
As naudoju Actipur is NOREVA. man jis super ax.gif

Jis su rugstimis?

Kaiptik i pabaiga Natinuel 9% prausiklis, bet dabar nenoriu jam isleisti 70 lt (kiek jis ir kainuoja) ir pakeitimui kuriam laikui noriu kokio kito su rugstele. Rasos turejau, nelabai patiko.
Atsakyti
Kuo rasa nepatiko? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 03, 19:02)
Jis su rugstimis?

Kaiptik i pabaiga Natinuel 9% prausiklis, bet dabar nenoriu jam isleisti 70 lt (kiek jis ir kainuoja) ir pakeitimui kuriam laikui noriu kokio kito su rugstele. Rasos turejau, nelabai patiko.

Įdomu kokį išsirinksi smile.gif mano 9 proc. irgi jau eina į pabaigą, vėpla šiandien nusipirkau 8 proc., o jis ne aha-bha, o tik aha doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 03, 19:44)
Įdomu kokį išsirinksi smile.gif mano 9 proc. irgi jau eina į pabaigą, vėpla šiandien nusipirkau 8 proc., o jis ne aha-bha, o tik aha  doh.gif

Galvoju,gal O.D.A. firmos, 200 ml 50 lt. 7 %. Bet ten irgi ,berods, tik AHA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 04, 13:16)
Galvoju,gal O.D.A. firmos, 200 ml 50 lt. 7 %. Bet ten irgi ,berods, tik AHA  doh.gif

Norėjau ir aš, kol neišsiaiškinau, kad ten tik AHA doh.gif aš dar eisiu šią savaitę, paklausiu kosmetologės, gal nieko ir gal galėsiu tą savo nusipirktą sunaudoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 04, 12:21)
Norėjau ir aš, kol neišsiaiškinau, kad ten tik AHA  doh.gif  aš dar eisiu šią savaitę, paklausiu kosmetologės, gal nieko ir gal galėsiu tą savo nusipirktą sunaudoti  doh.gif

Parase laiske, kad tam prausiklyje yra BHA visgi,bet tik 1.5 %
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 11 28, 19:42)
man pats geriausias garnier ta serija kur inkstirus valo, tik po jo reikia gerai drekinti oda, bet naudoju jau antra ir naudosiu dar. ir inkstiru sumazejo ir seip  makiaza gerai nuima  thumbup.gif

Kiek zinau Garnier nera labai geri, nes ten spirito deda..
Anksciau pati juos naudojau.
Dabar pereinu prie naturalesniu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2010 11 24, 18:12)
Mane irgi labai domintų, koks nors pavyzdys iš LT gamintojų  ax.gif

Margarita tragedija..teko bandyti.. labai nepatiko.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 04, 17:32)
Parase laiske, kad tam prausiklyje yra BHA visgi,bet tik 1.5 %

Kiek žinau, paprastai kosmetikos gaminiuose daugiausia būna 2% BHA (apie prof. pilingus nekalbu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 sausio 2011 - 07:03