QUOTE(october' @ 2010 11 26, 08:24)
Na, va, pagaliau galiu šiek tiek pasisakyti apie Shiseido pureness deep cleansing foam prausiklį. Pliusai:puikiai nuplauna makiažą, sutraukia poras, nesausina (nors mano oda mišri, kiti prausikliai labai nusausindavo net tą riebiąją T zoną), minusų kol kas nepastebėjau
Ir dar, nežinau, ar čia šio prausiklio nuopelnas, bet oda pastebimai paskaistėjo
Man jis irgi labai patiko
Net dvi pakuotes iš eilės sunaudojau (ką darau itin retai).
Dar nepaminėjai keleto jo privalumų: bent man, lyginant su kitais turėtais, jis pasirodė laaabai skalsus. Mažulyčio lašelio tereikia. Labai patiko konsisitencija - kreminė, labai lengvai pasiskirstanti ant odos. Ir ant odos patekęs lengvai suputoja, be galo lengvai nusiplauna
Minusas galbūt tik nelabai patogi pakuotė (labiau mėgstu su dozatoriais, o ne tūtelėse). Bet kreminiui prausikliui gal tokia ir tinkamesnė
Nuo šio prausiklio susidomėjau būtent kreminiais, bet rasti kažką panašaus ir lygiaverčio nelabai pavyko
Tik atkreipsiu dėmesį, kad tos pačios serijos gelinis Shiseido prausiklis (irgi Pureness) visiškai kitoks. Jau ketinau jį pirkti. Bet gerai, kad susiprotėjau pirma paprašyti pamėginimui lašo (Douglas). Nemaloniai nustebino, kad labai sausino ir traukė odą. Užteko vieno pabandymo - kategoriškai atmečiau
Net keista man - serija ta pati, o produktai tokie skirtingi, kaip diena ir naktis