Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Latte` @ 2010 08 10, 17:55)
as naudoju Rasos veido prausiklis;] labai geras man jis;] labai gerai nuvalo makiaza;]  user posted image
javascript:emoticon(':4u:')

Taip pat dabar šį naudoju, normalus, makiažą nuvalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 04, 17:39)
cia rasos is rausvos serijos jautriai odai mirksiukas.gif  http://www.biok.lt/l...tri-oda?pid=401

as sita naudoju, jis man visai patinka. Tik idomu, ar prie poru kimsimosi neprisideda? g.gif
Atsakyti
user posted image

O ma šitas pats geriausiai, nes kadangi mano oda riebi, naudodavau būtent riebiai odai skirtus įvarius prausiklius, bet kažkaip man jos per daug net sausindavo odą (Ypač Lorealio prausikliai doh.gif ). Bet va šitas tai tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
O kaip Jums specialus muilai veidui, naturalus (ant kiek galima,zinoma) smile.gif
Sarmoje yra, konsultante reklamavo gerai. Bet sustabdziau save smile.gif Nors mane lengvai uzkalbinti ir as jau gera pirkeja blush2.gif Dabar galvoju gal vertejo. Ar tai toks pats muilas kaip ir gabalinis, sveriamas. ax.gif
Atsakyti
Žiūrint iš ko pagaminti tie muilai veidui. ax.gif Ir natūralūs gali sausinti odą.
Atsakyti
Toms,kurios turi problemu su spuogiukais labai rekomenduoju Actipur prausikli,man labai padejo smile.gif
Atsakyti
si pas mus galima nusipirkti ar tik siustis?
Neutrogena Fresh Foaming Cleanser
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 11, 14:22)
si pas mus galima nusipirkti ar tik siustis?
Neutrogena Fresh Foaming Cleanser

Nemanau, kad jo Lietuvoje yra. Ir nemanau, kad siųstis apsimoka, yra gerų prausiklių ir LT. Pvz., iš Eucerin, lietuviškų gamintojų.
Atsakyti
QUOTE(*Laukinuke* @ 2010 11 03, 18:56)
Toms,kurios turi problemu su spuogiukais labai rekomenduoju Actipur prausikli,man labai padejo smile.gif

As tai va ka naudoju nuo spuogu:
http://www.farma24.l...priemone-150-ml
Bet veidui. Pvz jei rankas su juo plauti, tai man asmeniskai labai sausina. g.gif
Atsakyti
Naudoju Lavera basis sensitive veido prausiklį. Sakyčiau gana skalsus, puikiai tinka mano mišriai odai, nenusausina pernelyg, bet makiažą puikiai nuplauna. Manau kai baigsis, pirksiu vėl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praeivė: 21 lapkričio 2010 - 22:42
Ne per seniausiai nusipirkau Shiseido pureness deep cleansing foam.. blogų dalykų kol kas nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 11, 23:02)
Nemanau, kad jo Lietuvoje yra. Ir nemanau, kad siųstis apsimoka, yra gerų prausiklių ir LT. Pvz., iš Eucerin, lietuviškų gamintojų.

o kokie lietuvisku gamintoju geri? ax.gif
Atsakyti