Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Pro_race @ 2010 08 23, 13:50)
galbut zinote ka nors is ne LT esanciu prausikliu su BHA?

Na, jei norite BHA primonės, geriau rinktis ant veido paliekamą- kremą kokį ar gelį. Nes prausikliuose paprastai rūgščių būna per mažai ir kontaktas su oda labai trumpas, kad jos efektyviai suveiktų.
Iš užsieninių pati naudoju Paula's Choice 2% BHA gel. Neutrogena Oil-Free Acne Stress Control 3-In-1 Hydrating Acne Treatment, ProActiv Solution Clarifying Night Cream, Clinique Mild Clarifying Lotion (turi 0.5% BHA) irgi labai geros priemonės.
Atsakyti
Aciu uz informacija. 4u.gif

O jeigu pasirinkus tarkim kazkuria is jusu siulomu priemoniu, koki vertetu rinktis prausikli? Ar nebutu perdaug jei abi priemones turetu BHA?
Atsakyti
Aš esu už kuo paprastesnius ir kuo švelnesnius prausiklius, be jokių ten gydomųjų priedų, nes paprastai kuo priedų daugiau (o jie prausikliuose nėra patys veiksmingiausi), tuo kaina labiau išpūsta. Prausiklio paskirtis, mano nuomone, yra odą nuvalyti, o ne gydyti. Jei naudojate veiksmingą priemonę su BHA, kam papildomai ingredientus dubliuoti ir odą džiovinti.
Kartais prausiklis gali būti ir gydomoji priemonė (pvz., kai turi didelę koncentraciją AHA arba antibakterinių ingredientų). Tačiau iš esmės reiktų rinktis patį švelniausią prausiklį, kokį tik galite ir koks tuo pačiu efektyviai nešvarumus pašalina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 23 rugpjūčio 2010 - 21:36
Na gal galit rekomenduoti prausiklį linkusiai riebaluotis odai su išsiplėtusiomis poromis ir jautrokai.

Reikalavimai:
1. Gerai nupraustų makiažą;
2. Nedirgintų odos ir būtų neprisotintas visokių kvapiklių;
3. Nesausintų odos labai...
4. idealu jei turėtų kokių poras valandčiu ingridientų;
5. Būtų didesnės talpos ir su dozatoriumi;
6. Kad oda nereikalautų po prausiklio toniko. Nelabai aš tonikų mėgėja..

Kaina iki 100 lt. pageidautina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 29 rugpjūčio 2010 - 21:21
Pabandykite peržiūrėti šitą sąrašą.

Ką turite omenyje "poras valančių ingredientų"? Rūgščių?

Turėkite omenyje, kad jei prausiklis gerai makiažą nuvalys, gali truputį odą sausint...
Šiaip, galite pabandyti Clinique Liquid Facial Soap Mild Formula (ne oily skin formula ar extra mild), jei kaina negąsdina. Daugumą jūsų reikalavimų atitinka- be kvpaų ir dirgiklių, surfaktantai švelnūs, bet efektyvūs, su dozatoriumi, talpa 200ml. Man labai taupiai naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 30, 23:47)
Pabandykite peržiūrėti šitą sąrašą.

Ką turite omenyje "poras valančių ingredientų"? Rūgščių?

Turėkite omenyje, kad jei prausiklis gerai makiažą nuvalys, gali truputį odą sausint...
Šiaip, galite pabandyti Clinique Liquid Facial Soap Mild Formula (ne oily skin formula ar extra mild), jei kaina negąsdina. Daugumą jūsų reikalavimų atitinka- be kvpaų ir dirgiklių, surfaktantai švelnūs, bet efektyvūs, su dozatoriumi, talpa 200ml. Man labai taupiai naudojasi.

Pažiūrėjau, ačiū labai smile.gif

Poras valantys... kiek suprantu tai rūgštys bene logiškiausia būtų, tačiau tai nėr būtina. Tam reikalui galima naudoti kremus, losijonus, kaukes ir pan. Spėju pastarieni porų valymui didesnį poveikį turėtų nei prausiklis... Tuomet koreguoju klausimą - tiesiog gerai prausiantis smile.gif Nors rūgštys tikriasia nėr man tinkamiausias dalykas, nes oda jautriai reaguoja ir raudonuoja sad.gif

Dėl šiokio tokio odos sausinimo - susitaikysiu, bent kokiu atveju naudosiu kremą po jo smile.gif

Tik va dabar kokie patarimai dėl didesnio tūrio ir dozatoriaus ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 08 31, 11:10)
Nors rūgštys tikriasia nėr man tinkamiausias dalykas, nes oda jautriai reaguoja ir raudonuoja sad.gif

O tau būtent nuo rūgščių oda raudonuoja ir į jas reaguoja? Ar tik šiaip jautri?
Nes manoji pakankamai jautri, linkusi į alergijas, bet į rūgštis, tfu tfu, reaguoja normaliai. Aišku, agresyvesnių rūgšt. produktų su dideliu jų procentu pati nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 31, 12:13)
O tau būtent nuo rūgščių oda raudonuoja ir į jas reaguoja? Ar tik šiaip jautri?
Nes manoji pakankamai jautri, linkusi į alergijas, bet į rūgštis, tfu tfu, reaguoja normaliai. Aišku, agresyvesnių rūgšt. produktų su dideliu jų procentu pati nenaudoju.

Na dabar turiu Rasos probleminei odai skirtą prausiklį - tai labai jautriai oda reaguoja sad.gif Taigi reiks grįžti prie paprastesnių.... Beje, žiūrinėju Paulos produkciją...
Pvz Šitas:

http://www.paulascho...cleanser-3.html

Sudėtis:

Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroamphoacetate, Stearic Acid, Hexylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycol Stearate, Sodium Trideceth Sulfate, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Laureth-4, Citric Acid, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Butylparaben,Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 08 31, 11:56)
Na dabar turiu Rasos probleminei odai skirtą prausiklį - tai labai jautriai oda reaguoja sad.gif Taigi reiks grįžti prie paprastesnių....

Nebūtinai. Pagal vieną bandytą rūgšt.kosmetikos prausiklį dar nereiktų spręsti apie kitus mirksiukas.gif
Man Rasa serija probleminei odai netiko schmoll.gif Bet mano netikimo priežastis - esu jautri ten įeinančiai sierai.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 08 31, 05:10)
Tik va dabar kokie patarimai dėl didesnio tūrio ir dozatoriaus ?

Čia jau nieko negaliu patarti. Nes didesnę, nei +-200 ml pakuotę ne taip lengva rasti.

QUOTE(jadzka @ 2010 08 31, 05:56)
Beje, žiūrinėju Paulos produkciją...

Visi jos produktai suformuluoti turint omenyje labai jautrią, net ir rožinės pažeistą odą, tai prausiklis tikrai švelnus ir geras.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 31, 07:48)
Man Rasa serija probleminei odai netiko schmoll.gif  Bet mano netikimo priežastis - esu jautri ten įeinančiai sierai.

Rasos prausiklyje, kituose produktuose nuo spuogų yra ir daugiau problematiškų ingredientų jautriai odai, ne tik siera, tai turbūt irgi prisidėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 31 rugpjūčio 2010 - 17:50
QUOTE(himalaia @ 2010 08 31, 18:49)
Čia jau nieko negaliu patarti. Nes didesnę, nei +-200 ml pakuotę ne taip lengva rasti.
Visi jos produktai suformuluoti turint omenyje labai jautrią, net ir rožinės pažeistą odą, tai prausiklis tikrai švelnus ir geras.

Na tikriasuia ir teks pirkti Paulą, nes yra ir didesnė pakuotė ir sudėtis rodos gera g.gif: ok, einu Paulos temos ieškoti ...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 31, 17:49)
Rasos prausiklyje, kituose produktuose nuo spuogų yra ir daugiau problematiškų ingredientų jautriai odai, ne tik siera, tai turbūt irgi prisidėjo.

Galbūt. Bet su padidėjusiu jautrumu sierai esu susidūrusi ir anksčiau.
Atsakyti