Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Tai kaip tik užsienyje pasižvalgykit, gal didesnis pasitinkimas bus...
Atsakyti
QUOTE(Bambūčia @ 2010 08 13, 18:22)
O mano mišriai odai Clean and Clear prausiklai tinkamiausi, ypač su grūdeliais mėlynas thumbup.gif

man tas clean and clear tai pats didziausias s... kai pradejau naudoti, tai oda issitempe, paliko kaip isberta visa, pleiskanojo, fu, kokia savaite vargau kol viskas praejo
Atsakyti
Isbandziau pora prausikliu :

user posted image

Labai svelnus, gerai putoja, bet makiaza nuima prastai, odos netempia po jo .Antra karta nepirksiu schmoll.gif

user posted image
labai maloni ta putu konsistencija wub.gif ir kvapas toks neutralus, makiazo irgi gerai nenuvalo sad.gif((

Pasiilgstu as Nivea Oxygen prausiklio , bet niekur nerandu jo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 21, 07:37)
Labai svelnus, gerai putoja, bet makiaza nuima prastai, odos netempia po jo .Antra karta nepirksiu  schmoll.gif

Natūralu juk, kad jei prausiklis švelnus odai, tai makiažo nenuims. Man kaip tik problema tokį švelnų surast biggrin.gif Noriu naudoti ryte, kai nėr ką ten labai valyt. O vakarui, makažui nuimti ir kiek grubesnis tinka. Kaip tik planavau tą Body Shop prausiklį išbandyt, nes sudėtis jo labai gera.

Beje, jei norite, kad prausiklis gerai nuimtų makiažą, žiūrėkit, kad sudėtyje sodium laureth sulphate arčiau pradžios būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 rugpjūčio 2010 - 18:07
naudoju talco priemones, man patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 21, 19:01)
Natūralu juk, kad jei prausiklis švelnus odai, tai makiažo nenuims. Man kaip tik problema tokį švelnų surast biggrin.gif Noriu naudoti ryte, kai nėr ką ten labai valyt. O vakarui, makažui nuimti ir kiek grubesnis tinka. Kaip tik planavau tą Body Shop prausiklį išbandyt, nes sudėtis jo labai gera.

Beje, jei norite, kad prausiklis gerai nuimtų makiažą, žiūrėkit, kad sudėtyje sodium laureth sulphate arčiau pradžios būtų.

Aciu uz patarima 4u.gif

O tas aloe labai svelnus prausiklis , mano oda yra misri, nera nei labai sausa nei riebi, kartais T zona tik pasirebaluoja, tai tas Aloe nei odos nempia nei sukelia nemaloniu pojuciu , labai puikus thumbup.gif tik gaila man netinka. Nes as negaliu naudoti nei pieneliu makiazui valyti nei toniko, nes per jautru man, vaikstau veliau paraudusiom akim sad.gif
Atsakyti
Jei jums reikia dirglių akių makiažo valiklio, galit pabandyti Clinique Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips- labai geras valiklis, dirgliom akim tinkantis, nuvalo ir vandeniui atsparų makiažą.
Atsakyti
Mergaites, koki prausikli patartumete naudoti misriai odai? esu tiek daug isbandziusi, jog nezinau, ka dar ismeginti, labiausiai blizga T zona ir retkarciais atsiranda vienas kitas spuogelis ant kaktos ar ant smakro. Buciau dekinga, jei ka nors patartumete smile.gif
Atsakyti
himalaja gal gali issifruoti ax.gif

cia Clinique Liquid Facial Soap

water, sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl hydroxysultaine, lauramidopropyl betaine, sodium cocoyl sarcosinate, TEA-cocoyl glutamate, di-PPG-2 myreth-10 adipate, aloe barbadensis leaf juice, PEG-120 methyl glucose dioleate, sucrose, sodium hyaluronate, cetyl triethylmonium dimethicone PEG-8 succinate, tocopheryl ethyl succinate ethyldimonium ethosulfate, butylene glycol, matricaria, hexylene glycol, polyquaternium-7, laureth 2, caprylyl glycol, sodium sulfate, EDTA, disodium EDTA, sodium benzoate, phenoxyethanol.

Dekui 4u.gif
Papildyta:
uj radau kad aptaret siek tiek, bet vistiek norejau paklausti ar nereiktu vengti sodium laureth sulfate kasdienines priemonese? o butent sitame soap'e antras ingridientas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D&R @ 2010 08 22, 19:12)
uj radau kad aptaret siek tiek, bet vistiek norejau paklausti ar nereiktu vengti sodium laureth sulfate kasdienines priemonese? o butent sitame soap'e antras ingridientas  unsure.gif

Geras tas Clinique prausiklis.

Sodium laureth sulfate (SLES) vengti nereikia. Ką jis gali padaryti, tai labai sausą odą dar pasausinti, o šiaip yra visiškai saugus. Vos sausai, normaliai ar riebiai odai tai yra labai geras ingredientas, puikiai pašalina makiažą.
Ko reiktų vengti, tai sodium lauryl sulfate (SLS), jis dirglumą gali sukelti.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 23, 04:17)
Geras tas Clinique prausiklis.

Sodium laureth sulfate (SLES) vengti nereikia. Ką jis gali padaryti, tai labai sausą odą dar pasausinti, o šiaip yra visiškai saugus. Vos sausai, normaliai ar riebiai odai tai yra labai geras ingredientas, puikiai pašalina makiažą.
Ko reiktų vengti, tai sodium lauryl sulfate (SLS), jis dirglumą gali sukelti.

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 13, 18:56)
Iš Lietuvoje esančių turbūt tik Rasos kremas- gelis.

galbut zinote ka nors is ne LT esanciu prausikliu su BHA?
Atsakyti