Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(vesterna @ 2010 08 10, 19:56)
himalaia, minejai kazkada, kad naudoji odos prausikli, kuri uzsitepi ir palieki ant odos. Gal gali kokia firma pasakyt? Nes net neisivaizduoju ko ieskoti, niekad nenaudojau. Pas mane oda siek tiek sausoka, bet inkstiru vis tiek yra, noretusi panaikint smile.gif

Tokio prausiklio tikrai nenaudojau ir nenaudoju ax.gif Ir apskritai paprastus prausiklius ant odos palikti nėra gerai, nes gali išdžiovinti.
Vien prausiklio tikrai nepakaks inkštyrams. Nebent jūsų oda nepretenzinga ir išvalius poras vien tik pastoviai prausiant jos nebeužsikimš. Bet taip turbūt retai kam būna...
Visų pirma reiktų inkštyrus išvalyti (arba pas kosmetologę, arba panaudojus BHA), tada užsiimti prevencija- veido odos valymu ir eksfolijavimu su BHA ar bent AHA.
Atsakyti
man pats paciausias Lancome Mousse eclate,ne pigus,bet ilgai jo uztenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 11, 16:15)
Tokio prausiklio tikrai nenaudojau ir nenaudoju  ax.gif Ir apskritai paprastus prausiklius ant odos palikti nėra gerai, nes gali išdžiovinti.
Vien prausiklio tikrai nepakaks inkštyrams. Nebent jūsų oda nepretenzinga ir išvalius poras vien tik pastoviai prausiant jos nebeužsikimš. Bet taip turbūt retai kam būna...
Visų pirma reiktų inkštyrus išvalyti (arba pas kosmetologę, arba panaudojus BHA), tada užsiimti prevencija- veido odos valymu ir eksfolijavimu su BHA ar bent AHA.

o tai tada tiktu Avene Cleanance K gelis? Sudetis:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCOLIC ACID. CYCLOMETHICONE. WATER (AQUA). PPG-15 STEARYL ETHER. PROPYLENE GLYCOL. GLYCERIN. LACTIC ACID. POLYMETHYL METHACRYLATE. PROPYLENE GLYCOL CETETH-3 ACETATE. SODIUM HYDROXIDE. CETYL ALCOHOL ARACHIDYL ALCOHOL. POLYCRYLATE-13. GLYCERIN STEARATE. PEG-100 STEARATE. SALICYLIC ACID. ARACHIDYL GLUCOSIDE. BEHENYL ALCOHOL. BISABOLOL. CUCURBITA PEPO (PUMPKIN) SEED OIL (CUCURBITA PEPO). DIMETHICONE. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. PYRIDOXINE HCL. ZINC GLUCONATE
Atsakyti
QUOTE(vesterna @ 2010 08 12, 09:03)
o tai tada tiktu Avene Cleanance K gelis? Sudetis:

Kaip AHA priemonė turbūt tiktų, BHA mažokai turi.
Atsakyti
man geriausia - Bioderma Sebium ir La Rocher Posay Effaclar wub.gif gerai plauna oda, makiaza, nelieka jokiu makiazo likuciu, o dar kai naudoju Clarisonic Plus aparaciuka - thumbup.gif
Atsakyti
pats geriausias prausiklis
http://www.thebodysh...Facial-Wash.jpg
kadangi mano oda problematiska tai man jis kaip tik
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 12, 20:48)
Kaip AHA priemonė turbūt tiktų, BHA mažokai turi.

o kokia butu gera priemone su BHA? Nes randu tik Paula's choice ir sita Avene.
Atsakyti
O mano mišriai odai Clean and Clear prausiklai tinkamiausi, ypač su grūdeliais mėlynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vesterna @ 2010 08 13, 08:42)
o kokia butu gera priemone su BHA? Nes randu tik Paula's choice ir sita Avene.

Iš Lietuvoje esančių turbūt tik Rasos kremas- gelis.
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 08 09, 13:36)
? O gal kuri neutrogena inkštirų šveitiklį naudojat ir galit pakomentuoti?

Jei kalbi apie neutrogena wave, tai aš jį naudoju. Jokie paprasti prausikliai/šveitikliai man taip veido neišvalydavo kaip šis. Aišku, su kosmetologais nelyginsiu, bet namų sąlygomis man jis puikus smile.gif Jokio kito tokio tipo prausiklio nesu bandžiusi, tad palyginti negaliu.
Atsakyti
Aš naudoju Anna Lotan "Barbados" smile.gif labai veiksmingai valo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 13, 19:56)
Iš Lietuvoje esančių turbūt tik Rasos kremas- gelis.

aciu labai smile.gif nors as ne Lietuvoj dabar, bet nusipirksiu sita kai ten busiu smile.gif
Atsakyti