Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(himalaia @ 2010 08 04, 20:22)
Normalus prausiklis, neturėtų nieko blogo daryt. Pati turiu, tai patinka, nes pakankamai švelnus, be kvapų ir gerai makiažą nuplauna. Tik dėl kainos kito nepirksiu.

Gal jūsų rutinai kažko trūksta, kad odą išvalytų arba naudojate kitas priemones, kurios kemša poras arba skatina riebalavimąsi...

dekoju 4u.gif siaip as irgi jo daugiau nepirksiu, nors tik nauja nusipirkau, bet isnaudojus, pirksiu ka pigesnio, bet irgi svelnaus ax.gif

o del odos neisivaizduoju, jau nezinau ka galvot. vis kokie trys dideli spuogai islenda, tik sugyja, ant kitu vietu tada iskyla, ir tokie kartais vos ne guzai verysad.gif kas tai odai pasidare, kas jai netinka neisivaizduoju g.gif siaip naudoju kaip rasiau kitoje temoje tik po prausiklio tonika - Clinique Mild Clarifying Lotion, krema - Clinique Dramatically Different Moisturising Lotion. jei makiaza darau, krempudros netepu, tik tepu lancome veido krema su spalva ir spf, jis duoda atspalvo odai lengva ir sulygina spalva, bet ir su juo ne kasdien tepu, o oda va tokia. bet ji kas svarbiausia ne riebi, tik tie spuogai baisus unsure.gif o mityba, sakyciau daugiau sveikai valgau, kasdiena ant garu maistas arba tusintas, nu tik daznai tenka namiskiams kepti picas namie, tai tada ir as jau valgau ja blush2.gif ar alaus su vyru po buteliuka pagurksnojam katra vakara blush2.gif bet argi nuo to, nes negeriu po 2 ir daugiau bonkas rolleyes.gif
Atsakyti
Na, gali būt, kad tiesiog jums priemonės netinka (ypač, jei oda prieš pradedant naudoti Clinique neurėjo problemų). Arba... Keičiantis amžui, keičiasi ir jūsų oda. Dar, galimas variatas, kad nuo kremo su SPF jus beria. Visko būna...
Aš pati turiu Clinique prausiklį bei tiek Dramatically Different Moisturising Lotion, tiek Gel, tai man nuo jų oda nereaguoja- jų sudėtis gana elementari. Tačiau lanolinas, esantis losjone tikrai gali kimši poras.

O dėl mitybos... Sveikai maitintis gerai dėl bendros organizmo būklės, bet kol kas nėra įrodymų, kad prasta mityba turi įtakos odai. Yra spėjimas, kad gausūs paprastieji angliavandeniai (batonas, saldumynai) gali turėti įtakos odai, bet tai tikrai nėra taisyklė. Yra daug nutukusių ir nesveikai besimaitinančių žmonių su puikia oda, kaip ir sveikai valgančių žmonių su problematiška oda. Jei neturite alergijų/ jautrumų tam tikriem produktams, yra didelė tikimybė, kad jūsų oda nuo mitybos ne tiek daug priklauso. Žinoma, sveikai maitintis yra visada gera mintis drinks_cheers.gif
Tiesą sakant, aš šiuo metu maitinuosi sveikai ir įvairiai kaip niekad, bet poveikio odai nejaučiu (kaip tik, nesu turėjusi labiau užterštos odos per visą gyvenimą, bet dėl to kaltinu pasikeitusią gyvenimo vietą ir, tuo pačiu, vandenį).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 06 rugpjūčio 2010 - 06:38
Sveikos } gal galėtumėt pakomentuot kelis prausiklius ir pasakyt kuris kuo naudingiausias ?

Sebamed putos
Sudėtis:
Aqua,Cocamidopropylabetainamide MEA Chloride,Cocotrimonium Methosulfate,Sodium Lactate,Penthenol,Parfum,Phenoxyethanol

Neoglis

INGREDIENTS: AQUA, PROPYLEN GLYCOL, SODIUM COCOAMPHOACETATE, COCAMIDE MIPA, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, AZELAIC ACID, PIRUVIC ACID, MELALEUCA ALTERNIFOLIA, SALICILIC ACID, ALGINATE, LAURAMIDO PROPYL-BETAINE, SODIUM PHOSPHATE, PHOSPHORIC ACID, CHONDRUS CRISPUS, PROTEASE, IMIDAZOLIDINYL UREA, LACTIC ACID, DISODIUM EDTA, MENTHYL LACTATE, METHYLCLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, PARFUM, C.I. 42051, C.I. 19140.

Natinuel

Aqua,ceteareth-12,ethylhexyl steerate,glyceryl stearate,malic acid,prunus amygadalus dulcis oil,lactobionic acid,cetearyl isononanoate,hydroxyethylcellulose,dimethicone,persea gratissima oil,tocopheryl acetate, retinyl palmitate, chamomilla, recutita extract,propylene glycol,lecithin,palmitoyl myrisityl serinate,glycerin, disodium cocoamphodiacetate,sodium hydroxide, disodium edta, phenoxyethanol,isopropylparaben,isobutylparaben,butylparaben.

Bčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamius: 07 rugpjūčio 2010 - 09:53
Manau, kad Sebamed tiktų visiems odos tipams, Neoglis daugiau normaliai/ riebiai, Natinuel daugiau naormaliai į sausumą.

Neoglis agresyvesnis, turi daug rūgščių.
Natinuel irgi su rūgštimis, bet švelnesnis už Neoglis. Turi aliejų, gali palikti ne visai švarios odos pojūtį odą nuvalius.

Pati rinkčiausi Sebamed- sudėtis labai paprasta, atrodo švelnus- jei reikia odą tik nuvalyti. Mano nuomone, prausiklis turi būti kuo paprastesnis, nes tada dažniausiai ir kaina būna gera, nes kai pridėta visokių pribumbasų, kaina išsipučia, o naudos iš gerų ingredientų, esančių prausikliuose nėra tiek daug, kiek būtų iš kremų su tais pačiais ingredientais.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 07, 19:37)
Manau, kad Sebamed tiktų visiems odos tipams, Neoglis daugiau normaliai/ riebiai, Natinuel daugiau naormaliai į sausumą.

Neoglis agresyvesnis, turi daug rūgščių.
Natinuel irgi su rūgštimis, bet švelnesnis už Neoglis. Turi aliejų, gali palikti ne visai švarios odos pojūtį odą nuvalius.

Pati rinkčiausi Sebamed- sudėtis labai paprasta, atrodo švelnus- jei reikia odą tik nuvalyti. Mano nuomone, prausiklis turi būti kuo paprastesnis, nes tada dažniausiai ir kaina būna gera, nes kai pridėta visokių pribumbasų, kaina išsipučia, o naudos iš gerų ingredientų, esančių prausikliuose nėra tiek daug, kiek būtų iš kremų su tais pačiais ingredientais.

ačiū labai už atsakymą 4u.gif dabar kaip tik nusipirkau Sebamed, kitus du bandžiau prieš tai.Tik dvejoju ką reiks rinktis paskui,nes nežinau ar Neoglis ir NAtinuel verti mokėt nemažą kainą
Atsakyti
Man geras garnier su cinku jis berots,toks su dozatorium buteliukas.as plaudavau kelis syk is karto,tada gaudavau geriausia efekta,poro zymiai svaresnes
Atsakyti
Nors problemu su veido oda netuiru - galiu pagirti ir lancome prausikli (jis kartu ir makiazo valiklis) ir MADARA veido prausiklis (ekologiskas gaminys).
Atsakyti
Sveikos, neseniai nusipirkau šį garnier prausiklį
user posted image
Išbandžiau iškart po dušo, tai nieko ypatingo nepadarė. Taip, veido oda švelnesnė, bet kaip tikėjaus, kad šepetėlis geriau išvalys poras, tai šiek tiek nusivyliau. Tą patį padarė ir kitą rytą (šiaip prausiantis, ne po dušo). Gal kam jis ir eriau padeda, gal čia tik man, nes jau nusivyliau visais prausikliai, kurie rašo, kad gerai valo inkštirus. Sesei patiko clean and clear, o man jis kaip ri garnier nieko gero. Vienintelis dalykas padedantis išvalyt mano veidą, tai veido valymas pas kosmetologę, galbūt dėl to man prausiklis šis ir nepatiko. Gal turit kuri kitokių atsiliepimų apie šį garnier prausiklį? O gal kuri neutrogena inkštirų šveitiklį naudojat ir galit pakomentuoti?
Atsakyti
indreabtf, paprastas prausiklis inkštyrų tikrai neišvalys, nepajėgūs jie taip giliai į porą prasiskverbti, kad ir ką ant pakuotės rašytų. Kaip ir minėjote, geriausi odos valymo būdai- pas kosmetologę ir rūgštys.
Atsakyti
Man visiai neblogas Himalaya. Bet nepasakiciau kad kazka stebuklingo padaro.
O neblogas todel, kad nesausina odos, neriebina... 4u.gif
Atsakyti
as naudoju Rasos veido prausiklis;] labai geras man jis;] labai gerai nuvalo makiaza;] user posted image
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 09, 18:50)
indreabtf, paprastas prausiklis inkštyrų tikrai neišvalys, nepajėgūs jie taip giliai į porą prasiskverbti, kad ir ką ant pakuotės rašytų. Kaip ir minėjote, geriausi odos valymo būdai- pas kosmetologę ir rūgštys.

himalaia, minejai kazkada, kad naudoji odos prausikli, kuri uzsitepi ir palieki ant odos. Gal gali kokia firma pasakyt? Nes net neisivaizduoju ko ieskoti, niekad nenaudojau. Pas mane oda siek tiek sausoka, bet inkstiru vis tiek yra, noretusi panaikint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesterna: 11 rugpjūčio 2010 - 01:56