Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

gal kas galetu rekomenduoti koki prausikli ar prausimosi putas, kuriomis galima butu nuplauti ne tik veido, bet ir aiu makiaza? g.gif anksciau tokias turejo Loreal atrodo, dabar nebegamina..o dauguma galima nuvalyti tik veido makiaza, o akiu ne...o man taip patiko kad viska is karto galejau nuplauti verysad.gif gal kas naudoja toki daikta ? buciau dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2010 07 26, 09:02)
gal kuri mergaite galetu pakomentuoti sio prausiklio sudeti?

misria riebia oda prausia labai svelniai, neissausina, bet del sudeties galvoju ar verta pirkti antra karta, busiu dekinga, kas bent kiek pakomentuos sudeti, nes pati nieko apie tai nenutuokiu  doh.gif

Jei jums tinka- pirkite, sudėtis normali, surfaktantai švelnūs. Citrusų ekstraktai gali dirginti jautrią odą, bet nuplaunamame produkte tai neturėtų kelti problemų.

QUOTE(Lu Lu @ 2010 07 26, 15:32)
gal kas galetu rekomenduoti koki prausikli ar prausimosi putas, kuriomis galima butu nuplauti ne tik veido, bet ir aiu makiaza?  g.gif anksciau tokias turejo Loreal atrodo, dabar nebegamina..o dauguma galima nuvalyti tik veido makiaza, o akiu ne...o man taip patiko kad viska is karto galejau nuplauti  verysad.gif gal kas naudoja toki daikta ? buciau dekinga uz atsakymus  4u.gif

O ką naudojate veidui plauti?
Aš tuo pačiu prausikliu, kurio plaunu veidą, plaunu ir akis... Jei prausiklis švelnus- kodėl ne. Svarbu tik, kad jis be rūgščių ir dirgiklių būtų.
Jei reikia vandeniui atsparų makiažą pašalinti, tada jau specialaus valikio vistiek reiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 27 liepos 2010 - 05:13
QUOTE(Lu Lu @ 2010 07 26, 23:32)
gal kas galetu rekomenduoti koki prausikli ar prausimosi putas, kuriomis galima butu nuplauti ne tik veido, bet ir aiu makiaza?  g.gif anksciau tokias turejo Loreal atrodo, dabar nebegamina..o dauguma galima nuvalyti tik veido makiaza, o akiu ne...o man taip patiko kad viska is karto galejau nuplauti  verysad.gif gal kas naudoja toki daikta ? buciau dekinga uz atsakymus  4u.gif

mano preis tai rodytas is clinians makiazo nuvalo puikiai, tiek pudra, tiek tusa ar seselius, tik nesu bandziusi nu vandeniui atspariu makiazu, nes tokio nemegstu ir nenaudoju
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 27, 05:12)
O ką naudojate veidui plauti?
Aš tuo pačiu prausikliu, kurio plaunu veidą, plaunu ir akis... Jei prausiklis švelnus- kodėl ne. Svarbu tik, kad jis be rūgščių ir dirgiklių būtų.
Jei reikia vandeniui atsparų makiažą pašalinti, tada jau specialaus valikio vistiek reiks.

veidui prausti naudoju SESHA prausikli, parasyta kad FREE of formaldehyde, parabens, harsh chemicals,and fragrance g.gif visiems odos tipas, ypac jautriai odai g.gif siaip nuplauna jis man neblogai makiaza, bet tiesiog ijau, galvoju gal negalima tuo paciu ir akiu plauti, nes oda aplink akis plonesne, jautresne tai bijau pakenkti, gal kas tinka visam veidui nelabai tinka akiu makazo nuvalymui blush2.gif ?

QUOTE(welniūkštė @ 2010 07 27, 10:24)
mano preis tai rodytas is clinians makiazo nuvalo puikiai, tiek pudra, tiek tusa ar seselius, tik nesu bandziusi nu vandeniui atspariu makiazu, nes tokio nemegstu ir nenaudoju

o kur galima isigyti Clinians prausiklio? kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2010 07 27, 04:24)

Na, tas Clinians prausiklis su rūgštim. Nors jos turbūt nėra daug, bet aš akių su juo neplaučiau. Jei netyčia patektų į akį- gali būti blogai.

QUOTE(Lu Lu @ 2010 07 27, 07:33)

Jei prausiklis tikrai švelnus, turėtų ir akims tikti.
Atsakyti
Naudoju Loreal veido prausilki,kuris tinka ir makiazui nuvalyti 4u.gif
Atsakyti
himalaia, atrodo rasei apie si prausikli, kad neblogas? idomu riebiai odai tinka, mano priedo dar ir labai jautri doh.gif rolleyes.gif
user posted image

SUDĖTIS: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Arnica Montana Flower Extract, Hypericum Perforatum Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut ) Seed Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Betaine, Propylene Glycol, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Panthenol, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 01 rugpjūčio 2010 - 18:06
merginos gal kas gali rekomenduot prausikli kad sudetije nebutu glicerino ir aliejaus, labai labai reik. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 01, 12:05)
himalaia, atrodo rasei apie si prausikli, kad neblogas? idomu riebiai odai tinka, mano priedo dar ir labai jautri doh.gif  rolleyes.gif

Nepamenu, koks čia prausiklis?
Pagal sudėtį surfaktantai labai švelnūs, bet yra dnemažai dirginančių augalų ekstraktų. Normaliai odai gal būtų ir nieko, bet jei jūsų oda jautri, gali ir suerzinti.
Atsakyti
Himalaia, ar galetumet pakomentuoti Clinique Liquid Facial Soap Mild prausikli? naudoju clinique visa linija, o oda kazkaip kemsasi, spuogu vis didesniu atsiranda, idomu, kas cia per sudetis ir ka ji daro ir ar gera? blush2.gif 4u.gif

sudetis:
water/aqua/eau-sodium laureth sulfate-sodium chloride-cocamidopropyl hydroxysultaine-lauramidopropyl betaine-sodium cocoyl sarcosinate-tea cocoyl glutamate-di ppg 2myreth 10 adipate-aloe barbadensis leaf juice-peg 120methyl glucose dioleate-sucrose-sodium hyaluronate-cetyl triethylmonium dimethicone peg8 succinate-butelyne glycol-chamomilla recutita (matricaria)-hexylene glycol-polyquater nium7-laureth2-caprylyl glycol-tocopheryl acetate-sodium sulfate-edta-disodium edta-sodium benzoate-phenoxyethanol (iln36231)
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 04, 00:33)
Nepamenu, koks čia prausiklis?
Pagal sudėtį surfaktantai labai švelnūs, bet yra dnemažai dirginančių augalų ekstraktų. Normaliai odai gal būtų ir nieko, bet jei jūsų oda jautri, gali ir suerzinti.

cia rasos is rausvos serijos jautriai odai mirksiukas.gif http://www.biok.lt/l...tri-oda?pid=401
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 04, 08:20)
Himalaia, ar galetumet pakomentuoti Clinique Liquid Facial Soap Mild prausikli? naudoju clinique visa linija, o oda kazkaip kemsasi, spuogu vis didesniu atsiranda, idomu, kas cia per sudetis ir ka ji daro ir ar gera? blush2.gif  4u.gif

Normalus prausiklis, neturėtų nieko blogo daryt. Pati turiu, tai patinka, nes pakankamai švelnus, be kvapų ir gerai makiažą nuplauna. Tik dėl kainos kito nepirksiu.

Gal jūsų rutinai kažko trūksta, kad odą išvalytų arba naudojate kitas priemones, kurios kemša poras arba skatina riebalavimąsi...
Atsakyti